Simona Halep, în plin scandal de dopaj, a dat vestea pe Instagram

De la momentul anunțului despre dopaj, Simona Halep și-a susținut nevinovăția pe tot parcursul acestei perioade și a vorbit de mai multe ori despre nedreptatea pe care o simte. Indiferent de verdict, Simona Halep rămâne ataşată de familie.
Filip Stan
19 iul. 2023, 10:10
Simona Halep, în plin scandal de dopaj, a dat vestea pe Instagram

Simona Halep se mândrește cu faptul că nepoții ei i-au moștenit pasiunea pentru tenis. Simona Halep este topită după cei doi nepoți, Tania și Stere: micuții par pregătiți să-i calce pe urmă fostului lider WTA. Cei doi sunt copii fratelui sportivei, Nicolae, care a practicat de asemenea sportul alb în tinerețe.

Familia Simonei Halep deține afaceri în domeniul hotelurilor și altor facilități de cazare similare, restaurantelor, dar și în domeniul legat de dezvoltare și promovare imobiliară sau fabricarea de pâine și a produselor lactate și brânzeturilor. Toate aceste afaceri conduse de Nicolae și Stere Halep sunt înfloritoare. Bilanțul fiscal depus pentru ultimul an arată o cifră de afaceri și profituri de milioane de euro.

În aşteptarea verdictului, Halep i-a urat „La multi ani!” nepoţelului, căruia i-a dedicat un frumos colaj în Instastory.

Nicolae Halep s-a căsătorit în anul 2014, atunci când a avut o nuntă de vis. Suma strânsă la finalul petrecerii a fost una peste așteptări. Celebra sportivă, aflată acum suspendată provizoriu pentru dopaj, era atunci pe locul trei în ierarhia mondială.

Semnalele indică un caz lung și prelungit, Simona Halep urmând să se confrunte probabil cu o suspendare de doi ani la care va face apel.

 

Simona Halep, lovitură teribilă după scandalul de dopaj, anunţ oficial de la WTA. Primul mesaj al campioanei
În aceste zile își găsește din nou cariera în suspensie după ce și-a petrecut aproape ultimul an în afara terenului. Acum, așteptarea va continua până la primul verdict, Halep însăși prezentându-și argumentele inițiale împotriva unei eventuale suspendări.

Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) anunța că pașaportul biologic al sportivei a prezentat nereguli după o evaluare a profilului său de către un grup de experți independenți.

Organismele antidoping folosesc sistemul pașaportului biologic pentru a monitoriza diverși indicatori sanguini ai unui sportiv pe o perioadă lungă de timp, pentru a identifica nereguli care ar putea indica încălcări ale regulilor.

„Înțelegem că anunțul de astăzi adaugă complexitate la o situație deja de profil înalt. Încă de la începutul acestui proces – și, de fapt, al oricărui alt proces la ITIA – am rămas angajați să ne angajăm cu doamna Halep într-un mod empatic, eficient și în timp util.”, a declarat Nicole Sapstead, directorul principal al grupului pentru antidoping, într-un comunicat.

4 ani de suspendare într-un caz similar. Anunţul care o îngrijorează pe Simona Halep
Într-o postare pe rețelele de socializare, Simona Halep a scris că a ”trăit cel mai rău coșmar prin care am trecut în viața mea” de când a fost acuzată inițial de ITIA.

Ea a continuat, spunând că ”numele ei a fost murdărit în cel mai rău mod posibil” și că ITIA este hotărâtă ”să demonstreze vinovăția mea în timp ce eu nu m-am gândit NICIODATĂ să iau vreo substanță ilicită”.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Doliu în lumea muzicii. Adio, dragă DOAMNĂ! Muzica ei va fi eternă
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vinete marinate. O rețetă celebră, vedetă în marile restaurante
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Joe Biden Testat Pozitiv la Covid-19, Va Continua să Lucreze în Izolare
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'