Horoscop Pavel Globa august 2023. Zodia care primeşte ajutor divin în ultima lună de vară. Se anunţă câştiguri mari, succes la job şi fluturi în stomac

Renumitul astrolog Pavel Globa a realizat hărţile astrale pentru toate zodiile. Aflaţi din articolul următor ce semne sunt norocoase şi cine va avea parte de cumpene.
Filip Stan
21 iul. 2023, 22:39
Horoscop Pavel Globa august 2023. Zodia care primeşte ajutor divin în ultima lună de vară. Se anunţă câştiguri mari, succes la job şi fluturi în stomac

Horoscop Pavel Globa august 2023 Berbec
La inceputul ultimei luni de vara, este posibila presiunea asupra ta din partea colegilor si partenerilor de afaceri, precum si manipularea din partea lor. Prin urmare, este important sa respectati planul in proiectele de lucru si comerciale si sa nu luati actiuni impulsive – deciziile pripite cu siguranta nu vor aduce beneficii cauzei. In viata personala si de familie, luna august va fi o perioada favorabila pentru Berbec, toate lucrurile vor decurge fara probleme, iar planurile se vor indeplini. Sfarsitul lunii va fi deosebit de reusit pentru acest semn al zodiacului, principalul lucru este sa crezi in propriile abilitati si sa asculti pe cei dragi.

Taurul
In general, datorita influentei favorabile a lui Saturn, sfarsitul verii va aduce succes Taurului atat in afaceri, cat si in viata personala. Dar Pavel Globa ii avertizeaza pe reprezentantii acestui semn ca in perioada 5-9 august ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a face achizitii mari si, de asemenea, sa nu faca cheltuieli neplanificate. La sfarsitul lunii, este important ca Taurul sa acorde o atentie deosebita celor dragi si sa incerce sa faca compromisuri atunci cand rezolva probleme importante si situatii conflictuale. In caz contrar, din cauza influentei Lunii, chiar si o mica neintelegere se poate transforma intr-un conflict prelungit si racire a relatiilor.

Horoscop Pavel Globa august 2023 Gemenii
Pentru Gemeni, vai, august nu promite nici un mare succes, nici daruri neasteptate ale sortii. Datorita influentei lui Saturn, progresul in toate domeniile vietii reprezentantilor acestui semn de aer va incetini, asa ca ar trebui sa faca un efort pentru a nu pierde ceea ce au realizat deja. Astrologul ii sfatuieste pe Gemeni la sfarsitul verii sa-si modereze ambitiile, sa abordeze orice problema cu retinere si sa se ghideze dupa logica si bun simt.

Rac
Racii in ultima luna de vara, soarta poate aduce surprize neplacute atat la serviciu, cat si in relatiile cu cei dragi. Cu toate acestea, daca reusiti sa ramaneti impartial, retinut si minutios, atunci situatiile controversate se vor rezolva in favoarea dumneavoastra. In chestiuni financiare si comerciale, Pavel Globa recomanda Racilor sa fie cat mai disciplinati si sa nu fuga de responsabilitate, in caz contrar sunt posibile pierderi si daune. Sfarsitul lunii pentru acest semn zodiacal va avea mult mai mult succes decat inceputul. Dupa 20, cand influenta lui Jupiter va prevala,  se asteapta la o perioada favorabila la locul de munca.

Horoscop Pavel Globa august 2023 Leu
Dar pentru Leu, influenta lui Saturn in august 2023  asupra destinului va fi mai mult decat pozitiva. Ar trebui sa fie increzatori in sine si sa mearga in mod clar la obiectivele propuse. Nici situatiile neprevazute si nici oamenii din jur nu vor interfera cu implementarea planurilor. Prin urmare, pana la sfarsitul lunii, leii s-ar putea astepta sa primeasca rezultate din proiectele lansate anterior. De asemenea, horoscopul zodiacului prezice ca sfarsitul verii pentru Leu va fi un moment minunat pentru a lansa proiecte comerciale pe termen lung. O atitudine pozitiva, o atitudine binevoitoare fata de ceilalti si implementarea increzatoare a planurilor lor – aceasta este ceea ce va deveni cheia succesului pentru Lei  la sfarsitul verii.

Fecioara
Potrivit celui mai precis horoscop al lunii august al lui Pavel Globa, este important ca Fecioarele din aceasta luna sa fie precaute si sa nu se lase conduse de dorintele lor egoiste. La sfarsitul verii, reprezentantii acestui semn zodiacal risca   sa fie capturati de propriile iluzii, ceea ce ii va costa scump pe viitor. Prin urmare, Fecioarele trebuie sa fie critice cu realitatea inconjuratoare si, in orice situatii controversate, sa fie ghidate de argumentele logicii si ale ratiunii.

Horoscop august 2023. Șase zodii vor fi răsfățate cu noroc, bani și fericire, dar una singură va trage cu adevărat lozul câștigător în august. Ea are prima șansă la fericire
La sfarsitul lunii, este important ca Fecioarele sa-si controleze cheltuielile si sa nu faca cumparaturi impulsive. De asemenea, in acest moment este mai bine sa nu va asumati obligatii de datorie.

Horoscop Pavel Globa august 2023 Balanta
Pentru Balanta, precum si pentru alte semne ale elementului aer, sfarsitul verii 2023  nu va fi perioada cea mai favorabila a anului. La mijlocul lunii, in viata lor pot aparea schimbari serioase care nu vor avea cel mai bun efect asupra starii actuale. Implementarea planurilor pe termen lung in ultima luna de vara poate fi suspendata, iar problemele si neintelegerile va  vor deranja in permanenta.

Scorpion
Pavel Globa sustine ca soarta va fi cea mai favorabila Scorpionilor in august. La sfarsitul verii, ei vor culege roadele bogate ale muncii lor. Rezultate excelente vor fi aratate de proiectele comerciale si de investitii lansate anterior, iar in relatiile cu ceilalti totul se va decurge  in cel mai bun mod. Horoscopul recomanda Scorpionilor in ultima luna de vara sa nu se suprasolicite fizic si sa se odihneasca . Tot in aceasta perioada le va fi util sa se supuna unui examen de diagnostic de catre un medic si sa-si intareasca organismul.

Horoscop Pavel Globa august 2023 Sagetator
In prima jumatate a lunii, datorita influentei lui Neptun in proiectele si afacerile Sagetatorilor , dificultatile neprevazute si timpii de nefunctionare sunt destul de posibile. Prin urmare, cei nascuti sub acest semn trebuie sa exercite discretie si prudenta si sa aiba intotdeauna un plan de actiune de rezerva. La sfarsitul lunii august, nici Sagetatorii nu ar trebui sa se bazeze pe noroc in afaceri. Prin urmare, Pavel Globa le recomanda sa nu demareze proiecte importante in ultima luna de vara, ci sa acorde mai multa atentie sanatatii si comunicarii cu cei dragi.

Horoscop august. Nativii cu noroc în ultima lună a verii. Care sunt zilele când banii cad din cer pentru fiecare zodie
Capricornul
Oamenii nascuti sub semnul Capricornului nu trebuie sa se teama de loviturile neasteptate ale sortii in aceasta luna. Norocul va fi de partea lor si, in general, sfarsitul verii va trece calm si va va multumi cu finalizarea cu succes a cazurilor incepute anterior. Horoscopul lunar recomanda Capricornilor sa dedice mai mult timp studiului, muncii, proiectelor comerciale si financiare, intrucat toate eforturile investite in aceste domenii de activitate se vor transforma in rezultate excelente in viitor.

Horoscop Pavel Globa august 2023 Varsator
Pentru Varsator, ultima luna de vara va fi o perioada dificila in afaceri, munca si relatii personale. La inceputul lunii, Neptun le poate oferi noi idei creative si planuri indraznete, dar deja la jumatatea lunii august, din cauza influentei lui Saturn, apare stagnarea in afaceri, iar obstacolele neasteptate apar in noile proiecte. In ciuda obstacolelor si dificultatilor care apar, Varsatorul nu poate renunta si trebuie sa lupte literalmente cu soarta. In caz contrar, se asteapta la o stagnare completa in toate sferele vietii, ceea ce poate duce la mari pierderi.

Pesti  
Pentru Pesti, cel mai precis horoscop lunar promite succes in cariera si afaceri. Au toate sansele sa realizeze cele mai indraznete si ambitioase planuri, precum si sa obtina o promovare sau o crestere semnificativa a salariului.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El a participat la Moscova la o conferință a astrologilor, șamanilor și parapsihologilor. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în 2014, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din acel an sau la cinci zile după încheierea lor. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.

A prezis că președintele american Barack Obama va fi asasinat ca și John Fitzgerald Kennedy. El a mai spus că Al Treilea Război Mondial va începe după asasinarea lui Obama.

Astrologul a mai spus că sistemul politic și cel economic se vor schimba complet și că aproape fiecare țară va fi condusă de o femeie, până în 2020.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!