Cristina Cioran, reacție dură privind „azilele groazei”: „Este cumplit să nu-ți protejezi bătrânii și copiii”. Ce propune actrița

Cristina Cioran, reacție dură privind "azilele groazei". Cumplitul eveniment a șocat o țară întreagă, după ce au apărut în spațiul public imagini terifiante cu bătrâni neglijați și maltrați de către personalul căminelor. Actrița a ținut să își spună punctul de vedere vizavi de acest caz terifiant.
Alina Costache
20 iul. 2023, 14:19
Cristina Cioran, reacție dură privind
Cristina Cioran, reacție dură privind "azilele groazei"

Cristina Cioran, reacție dură privind „azilele groazei”. Fiind la zi cu ultimele evenimente din presă, actrița a precizat câteva detalii despre nefericitul eveniment legat de „azilele groazei”. Ea propune ca de acum să se facă controale stricte în azilele de bătrâni și în căminele de copii.

Citește și: Cristina Cioran are probleme de sănătate: „Stau izolată într-o cameră”

Cristina Cioran, reacție dură privind „azilele groazei”

Am ceva de comentat, da. Este cumplit să nu-ți protejezi bătrânii și copiii. Poate cu această ocazie se vor face controale și în căminele sau casele de copii. Adică, cred că de aici pornește totul. Ca o societate să se dezvolte, să evolueze cum e normal, trebuie ca prioritate să fie pe primul loc bătrânii și copiii.”, a declarat Cristina Cioran, pentru Spectacola.ro.

Fiica Cristinei Cioran a împlinit doi ani și a mărturisit că nu este acel tip de mămică ce impune copilului o anumită profesie sau un anumit parcurs. Ea o va lăsa pe Ema să-și aleagă singură drumul și o va susține în tot ceea ce va face.

Nu am planuri în privința Emei, ea își va alege singură viitorul profesional. Nu sunt genul acela de mamă care se impune, își va alege singură viitorul.Ea trebuie să vadă și să simtă dragostea tatălui ei. Acel partener pe care îl va alege va trebui să îi ofere cel puțin dragostea pe care o oferă tatăl ei, dragostea paternă„, a mai declarat Cristina Cioran.

Cristina Cioran a suferit intervenții estetice

După ce a reușit să scape de kilogramele în plus, Cristina Cioran a considerat că a venit timpul să treacă din nou pragul medicului estetician care i-a făcut mai multe intervenții la nivelul feței, dar și a gâtului.

Îmi place foarte mult să mă ocup şi de mine, pentru că m-am ocupat prea mult de ceilalţi, aşa că am decis, cadou de 46 de ani, să mă ocup şi de mine! Am apelat la medicul estetician pentru mici intervenţii, aşa, finuţe, să nu se vadă, să nu ştie toată lumea, dar să mă facă să fiu fericită şi să fiu un pic mai mult admirată, poate!

Întrucât pielea de sub şi din jurul ochilor este mai sensibilă, mai fragilă şi îmbătrâneşte cel mai repede, am apelat la puterea toxinei botulinice, pentru ştergerea ridurilor de la coada ochiului.

 Ulterior, medicii au folosit botoxul şi pe ridurile orizontale de pe frunte şi pe cele verticale dintre sprâncene, practic, am tratat etajul superior al chipului.

Şi pentru că, de cele mai multe ori, faţa beneficiază de răsfăţ, iar zona gâtului este neglijată, am creat un efect de lifting, fără bisturiu, tot cu ajutorul botoxului. Substanţa folosită în zona gâtului ajută la menţinere, întârziind necesitatea unor intervenţii chirurgicale. Pacienta noastră a obţinut astfel o piele mai tonifiată şi modificări subtile ale formei maxilarului şi gâtului”, a declarat Cristina Cioran.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Singura plajă din România unde găsești apă turcoaz ca-n Grecia. Te bucuri de nisip fin și eviți și aglomerația
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Oponentul lui David Popovici, acuzat ca ar fi trișat! Cine îl acuză pe Pan Zhanle de dopaj: „Nu este posibil din punct de vedere uman”
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Explozie de gaze în Rusia: patru persoane decedate și 15 salvate într-un bloc din regiunea Sverdlovsk
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?