Horoscop Daniela Simulescu. Previziuni astrologice pentru a doua jumătate a verii. Nativii devin mai carismatici, manifestă mai mult magnetism, iar sectorul relațional înflorește

În a doua jumătate a verii vom avea parte de muncă, dar și de distracție. Pe de altă parte, nativilor din mai multe zodii le va zâmbi norocul pe plan amoros. Sunt mai carismatici, manifestă mai mult magnetism, pot face pe oricine din vorbe.
Irina Dumitrescu
23 iul. 2023, 06:46
Horoscop Daniela Simulescu. Previziuni astrologice pentru a doua jumătate a verii. Nativii devin mai carismatici, manifestă mai mult magnetism, iar sectorul relațional înflorește

Horoscop Daniela Simulescu. Îndrăgitul astrolog dă asigurări că această vară, în special în cea de-a doua jumătate, spre deosebire de verile anterioare, este mult mai pe placul nostru. Și asta pentru că invită la distracție mai mult decât până acum.

„(…) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (…) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă”, spune reputatul astrolog potrivit astrosens.ro

Horoscop Daniela Simulescu Berbec/Ascendent în Berbec

La Berbec, Jupiter se află în Casa a 2-a, Venus în Casa a 5-a. Deci, sunteți preocupați și de distracție și de partea amoroasă. Dar, în același timp, trebuie să vă preocupați de bani. Venus în tranzit prin Casa a 5-a are legătură și cu distracția, cu plăcerile și cu bucuria de viață. Așa că aveți nevoie până în octombrie de toate acestea. Plus că Venus va retrograda și în afară de partea amoroasă, puteți cheltui aiurea banii.

Horoscop Daniela Simulescu Taur/Ascendent în Taur

Taurul poate fi considerată zodia vedetă a verii. Jupiter este în semnul vostru. Venus, guvernatoarea voastră, va retrograda în Casa a 4-a, care are legătură cu casele, cu tot ce înseamnă imobil, cu familia. Pentru voi în această vară, contează mult partea asta de unde locuiți și cum locuiți. Sau cum este cu familia. După care, vorbim despre partea de copii și de iubire. Pune accent pe multă distracție nu doar în această vară, ci până anul viitor, în luna mai.

Citeste si Cinci zodii binecuvântate, vor avea noroc cu carul în august. Urmează cea mai prosperă perioadă din toate punctele de vedere

Horoscop Daniela Simulescu Gemeni/Ascendent în Gemeni

Toată vara nu vă vor sta picioarele! Dorul de ducă este la el acasă. Tocmai de aceea, astrele vă îndeamnă să vă plimbați cât mai mult. De asemenea, această vară nu este pentru voi numai cu distracție, ci și pentru planuri, strategie. Aveți nevoie de planuri pe care să le puneți și pe roate, nu doar să le spuneți. Treceți-le pe hârtie și uitați-vă la ele din când în când, ca să le rezolvați treptat.

Horoscop Daniela Simulescu Rac/Ascendent în Rac

Portofelul vostru va avea serios de suferit în această vară. Și pot apărea și multe cheltuieli neprevăzute. Să aveți pregătit tot timpul un buget de risc. Cu Jupiter în Casa a 11-a, aveți și mai multă încredere în viitorul apropiat, indiferent de ce se întâmplă în viața voastră. Cu alte cuvinte, reușiți să vedeți și partea plină a paharului.

Horoscop Daniela Simulescu Leu/Ascendent în Leu

Sunteți foarte carismatici, beneficiați de mult magnetism. În aceatsă vară, puteți să faceți pe oricine din vorbe. Este de ajuns să vă uitați la ei, la cum se îmbracă, la cum se prezintă, la cum se coafează și deja v-au cucerit! Atât domnii, cât și doamnele născute în acest semn pot să cucerească pe oricine în această vară.

Horoscop Daniela Simulescu Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mare atenție la relații. Mai ales la cele indisponibile, la cele toxice pe care le aveți dar și la sacrificiul pe care tindeți să-l faceți în relații, pentru că un sacrificiu dus la extrem vă poate îmbolnăvi atât fizic, cât și mental sau emoțional. Cert este că Fecioarelor le este recomandat să aibă mare grijă la sănătate.

Horoscop Daniela Simulescu Balanță/Ascendent în Balanță

Este o vară asemănătoare unui parc de distracții. Cei singuri nici nu vor ști încotro să o ia, pentru că apar tot felul de personaje în viața lor. Cădeți ușor în mrejele lor, așa că trebuie să aveți grijă de cine vă lăsați influențați. Balanțele au nevoie de oameni, de validare, vor să fie în comunități. Dar este posibil să aleagă cam prost.

Horoscop Daniela Simulescu Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vara asta vă poate ajuta pe plan profesional, însă vă veți îndrepta atenția mai mult către relații. Chiar dacă astrele vă vin în ajutor și lucrurile merg grozav pe plan profesional, vă doriți mai degrabă să ieșiți cu cineva, să vă oficializați relația, să plecați cu partenerul în străinătate. Fiți cât mai curajoși la locul de muncă. Dacă sunteți singuri, aveți mari șanse să vă întâlniți marea dragoste.

Horoscop Daniela Simulescu Săgetător/Ascendent în Săgetător

Această vară vorbește despre călătorii sau dor de ducă. Iar vouă nu vă displac deloc aceste lucruri. Dar, după data de 10 iulie, s-ar putea să apară chestiuni profesionale mai neplăcute, ce vă pot da bătăi de cap. Dacă aveți de gând să mergeți pe la festivaluri, la evenimente prin străinătate, este posibil să vă întâlniți dragostea pe acolo! Poate fi vorba despre o dragoste de-o vară.

Citeste si Horoscop Pavel Globa august 2023. Zodia care primeşte ajutor divin în ultima lună de vară. Se anunţă câştiguri mari, succes la job şi fluturi în stomac

Horoscop Daniela Simulescu Capricorn/Ascendent în Capricorn

Indiferent de vârsta pe care o aveți, puteți retrezi pasiunea sau flacăra iubirii. Aveți o vară nemaipomenită din acest punct de vedere! Puteți să descoperiți sau să redescoperiți la voi multe limite ale plăcerii, ale senzualității, într-un mod extraordinar.

Horoscop Daniela Simulescu Vărsător/Ascendent în Vărsător

Recomandarea în această vară pentru voi este să nu vă grăbiți. Dacă vă întoarceți în trecut, înseamnă că este ceva nerezolvat acolo și poate este momentul să încheiați ca să puteți merge mai departe. Apoi, poate să apară cineva nou în viața voastră, indiferent dacă sunteți singuri sau într-o relație. Și vă poate face să aflați ceva nou despre voi.

Horoscop Daniela Simulescu Pești/ascendent în Pești

Vara asta, puteți învăța multe lucruri. Puteți face numeroase cursuri, ateliere, puteți călători, uteți cunoaște oameni. Trebuie să vă găsiți rutine și obiceiuri care să vă facă plăcere. Este recomandat să aveți multă grijă la sănătatea voastră, dar și la a altora.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!