Sezonul Leu 2023. Soarele revine acasă. Ce se schimbă în relații pentru zodii? Atenție planeta iubirii e retrogradă în Leu!

Sezonul Leului pasional și iubitor de lumina reflectoarelor vine pe măsură ce temperaturile cresc și ajungem în inima verii.
Alina Costache
21 iul. 2023, 10:31
Sezonul Leu 2023. Soarele revine acasă. Ce se schimbă în relații pentru zodii? Atenție planeta iubirii e retrogradă în Leu!

Leu 2023. Soarele stăpânește Leul, semnul fix de Foc și te încurajează să-ți promovezi și să-ți îmbrățișezi sinele. Să găsești noi modalități de autoexprimare, să-ți urmezi visurile și să gândești proactiv și optimist.

Indiferent de ceea ce intenționezi să faci de la jumătatea lunii iulie până la jumătatea lunii august, tranzitul soarelui prin Leu te poate stimula sentimentul de împuternicire, încredere și impuls. Este o perioadă a anului în care poți simți că ești în centrul atenției, în timp ce alimentezi momente romantice din belșug.

Iată tot ce trebuie să știi despre sezonul Leu 2023.

Sezonul Leului începe pe 22 iulie și se termină pe 23 august în 2023. Deoarece Leul este asociat cu cea de-a cincea casă a romantismului și a autoexprimării, energia sa poate mări impulsurile artistice și dorința de dragoste, lux, distracție și dramă – în mod ideal, varietatea distractivă mai degrabă decât varietatea agitătoare. Cu Soarele strălucind puternic în timpul zilelor lungi și nopților înstelate, acesta este momentul ideal pentru întâlniri aburinde și întâlniri în stil Gatsby. Suntem cel mai mult mulțumiți în timpul sezonului Leului când arătăm cât de mult ne pasă și ne bucurăm de lumina reflectoarelor.

Horoscop WEEKEND 21-23 iulie 2023. Trecutul nevindecat bate la ușă! Ce răni trebuie să închidem

Vestea cea mare din acest an este că Venus va fi retrograd în Leu între 22 iulie și 3 septembrie, provocând întârzieri și îndemnând la autoreflecție asupra eforturilor artistice, relațiilor, dragostei, frumuseții și banilor. Mai mult, pe 1 și 9 august, Marte cel orientat spre acțiune și mesagerul Mercur, ambele în Fecioară, vor forma trigon armonios cu Jupiter în Taur. Acest lucru te va ajuta să muți acțiunea pe un plan practic. Soarele se va alinia apoi cu Venus pe 13 august pentru a întări frumusețea și legăturile noastre, mai ales dacă le abordăm fie dintr-o perspectivă introspectă.

Iată la ce se poate aștepta fiecare semn zodiacal de la sezonul Leu 2023.

BERBEC

Deoarece Soarele se află în cea de-a cincea casă a romantismului, jocului și creativității, sezonul Leu tinde să intensifice impulsurile artistice și apetitul pentru joacă. Acest moment a fost creat pentru a-ți exprima emoțiile printr-un proiect creativ și oprirea muncii, astfel încât să poți fi cu adevărat tu însuți alături de oamenii la care ții cel mai mult. Soarele se va alinia cu Venus în zona ta de autoexprimare pe 13 august, făcând din această o zi deosebit de plină de dragoste și de noroc.

Astrologul Pavel Globa anunta schimbari SEMNIFICATIVE in august pentru 3 semne ale zodiacului

TAUR
Sezonul Leu înseamnă să petreci și mai mult timp de calitate alături de cei dragi, datorită Soarelui care tranzitează a patra casă a vieții de acasă. Relaxarea alături de cei dragi poate fi deosebit de reconfortantă pentru inima ta chiar acum, indiferent dacă te îndrepți într-un loc preferat de vacanță în familie, te plimbi în grădină sau faci plimbări luminate de amurg. Odată cu planeta voastră conducătoare, Venus, mișcându-se înapoi în Leu, legătura cu membrii familiei poate deveni mai strânsă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!