Anamaria Prodan a dezvăluit momentul când l-a pierdut pe Reghe: „Eu am lăsat ceva în urmă, neterminat, cu Laurenţiu. Puteam să-mi salvez căsnicia”

Invitată în cadrul podcastului Ilincăi Vandici, fiica regretatei artiste Ionela Prodan a făcut o serie de dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf. Mai mult decât atât, acum, când totul s-a năruit, vedeta a fost sinceră și s-a gândit cum ar fi putut să își salveze căsnicia.
Filip Stan
21 iul. 2023, 23:20
Anamaria Prodan a dezvăluit momentul când l-a pierdut pe Reghe:
Anamaria Prodan, postare neașteptată de Florii. Ce urare i-a făcut impresara lui Reghe de ziua numelui: ”Să trăiți”

Anamaria Prodan a fost recent invitată în podcastul Ilincăi Vandici, unde a făcut o serie de mărturisiri neașteptate despre fosta sa căsnicie cu Laurențiu Reghecampf. Acum, Anamaria Prodan recunoaște că nu doar el a greșit și are și ea o parte din vină. De asemenea, consideră că putea face unele lucruri pentru a-și salva căsnicia frumoasă pe care o avea alături de celebrul antrenor.

‘Eu ma lăsat ceva în urmă, neterminat, cu Laurențiu Reghecampf. Ne-am cunoscut când eram tineri. Am lăsat acolo ceva neterminat și am revenit după 13 ani. Povestea noastră a fost foarte frumoasă și așa o să rămână în istoria țării. Consider cumva că este și greșeala mea, că probabil nu am făcut suficient pentru a-l salva și pentru a salva căsnicia. Întotdeauna este vina amândurora. Întotdeauna. Bă, în viața asta nu am reușit. E o restanță acolo. Poate dacă nu munceam atât de mult, nu călătoream atât de mult, poate puteam să ne ținem. Poate puteam să fac mai mult. Poate nu cădea în lumea asta.

Anamaria Prodan, noi acuzaţii penale la adresa lui Reghecampf. Scenariul pus la cale de antrenor: „A vrut un final teribil!”
Numai că, mă gândesc și la faptul că o căsnicie nu trebuie să fie ca la Poliție, nu trebuie să fie închisoare. Dacă eu am explicat și am vorbit ani de zile și nu s-a putut. Eram paznicul la oi. Venea lupul. Nu poți să te lupți cu haite de oi toată viața. Și dacă viața lui așa trebuie să fie, lumea aia, de ce trebuie să cobor eu în lumea aia mică. De ce să mă bag eu în noroi? Eu am construit ceva ce nu știu câți români au construit. Nu am de ce să fiu modestă. Eu toată viața am considerat că mediocritatea este pentru ipocriți.’, a spus Anamaria Prodan în podcastul Ilincăi Vandici.

Anamaria Prodan, în ipostaze intime în filmul în care apare. Ce scenă a trebuit să joace alături de Cristi Iacob
Anamaria Prodan: „Când s-a îmbolnăvit mama l-am scăpat”

Anamaria Prodan consideră că momentul în care căsnicia cu Laurențiu Reghecampf a început să aibă probleme a fost după moartea mamei sale. Înainte ca cea care i-a dat viață să treacă în neființă, impresara a tot fost plecată de acasă, pe la spitale și unde era nevoie pentru mama ei, astfel că în tot acest timp susține că fostul ei soț a avut liber la ‘distracție’.

Eu toată viața nu am dormit, dorm maxim 3 ore pe noapte. Am muncit enorm, de disperare să construiesc ceva mare, să-i fac lui Laurențiu cea mai mare carieră. De unde l-am luat eu pe Laurențiu? Din liga a doua de nu știu de unde. Cine era? Un om în care am văzut mult potențial. I-am zis că de azi înainte o să aibă cea mai tare carieră și asta am făcut. Da! A muncit cot la cot cu mine la Laurențiu, el m-a ascultat orbește. Eu făceam interviurile, eu coordonam absolut tot. Când s-a îmbolnăvit mama l-am scăpat. El a zis că are prea multă libertate și a folosit-o în Dubai, aiurea. El nu trebuia să se uite la lumea aia, unde sunt cele mai mari stricăciuni.‘, a continuat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Rar vorbim. Foarte rar pentru ca nu e lasat”
Mai mult decât atât, lăsând trecutul, Anamaria Prodan a dezvăluit și cum se înțelege în aceste momente cu Laurențiu Reghecampf. Mai concret, a explicat că nu au relația pe care ar vrea să o aibă, de dragul copilului lor, ci mai degrabă vorbesc foarte rar. De asemenea, ea este de părere că fostul ei soț nu este lăsat de actuala lui iubită să comunice cu ea, deși o fac doar despre fiul lor.

Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Anamaria Prodan: „Ea atrage relații pasagere”. Ce sfat i-a dat clarvăzătoarea
‘Nu mai ai cum să ai relație decât dacă ai un copil. Rar vorbim. Foarte rar pentru ca nu e lasat. Si aici e vorba tot de forta si de putere. Tu crezi că Laurențiu nu știe ce a făcut? După 16-17 ai de stat lângă Anamaria Prodan? Nu deschidea nimeni gura să zică ceva de el, era mâncat. Era luat, era tăvălit, de o femeie. Păi ce înseamnă când o femeie își permite să facă așa ceva cu cei mai mari oameni din țara asta? Nu mă are nimeni la mână, nu datorez nimic nimănui.’, a mai spus impresara pentru sursa menționată mai sus.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'