FCSB – Dinamo 2-1, victorie cu emoţii pentru echipa lui Becali. Premierul Ciolacu a ales să stea în tribună, nu la lojă FOTO

Superliga: FCSB s-a impus greu cu Dinamo, scor 2-1, în derbiul de pe Arcul de Triumf. La meci au asistat 6.100 de spectatori şi premierul Marcel Ciolacu.
Filip Stan
22 iul. 2023, 21:12
FCSB - Dinamo 2-1, victorie cu emoţii pentru echipa lui Becali. Premierul Ciolacu a ales să stea în tribună, nu la lojă FOTO

UPDATE FCSB – Dinamo 2-1. Echipa FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a doua din Superligă. FCSB a ameninţat poarta lui Golubovic încă din start, şi Florin Coman a trimis o lovitură de cap, apărată senzaţional de portarul dinamovist, care nu a mai avut însă replică în minutul 30, când Florinel Coman a şutat din afara careului, la vinclu, deschizând scorul. În minutul 35 Darius Olaru a majorat scorul, cu un şut din interiorul careului. Până la pauză, Golubovic a mai avut două intervenţii salvatoare în poarta dinamoviştilor, iar la cabine FCSB a intrat cu avantaj de două goluri.

După pauză FCSB nu a mai forţat, iar Dinamo a reuşit să marcheze în minutul 83. A fost mai întâi un şut în bară a lui Neluţ Roşu, Costin a recuperat balonul, i-a pasat lui Laruccea, acesta a şutat, Târnovanu a respins greşit, în faţă, iar Goncalo Gregorio a înscris.

 

DIGI SPORT LIVE FCSB – Dinamo online streaming: După un an de pauză în Superligă, „Eternul derby”, meciul cu cel mai mare impact din istoria fotbalului românesc, revine cu un nou episod. Nu a fost să fie în Ghencea, după ”epopeea” CSA Steaua vs FCSB, așa că ”meciul cu cel mai mare impact din istoria fotbalului românesc”, după cum îl descrie LPF, se va juca pe pe Stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală și va fi arbitrat la centru de Sebastian Colțescu.

FCSB – Dinamo online streaming DIGI SPORT 1

Min. 83. Gafă a lui Târnovanu, Gregorio face 2-1, meciul devine spectaculos pe final, după ce FCSB a scos vedetele

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns la meciul FCSB – Dinamo. Social-democratul stă în tribuna I, alegând să nu stea la tribuna VIP. Se pare că este însoțit de nepotul său.

Imaginile cu Marcel Ciolacu venind pe jos la meci au venit după cele cu premierul în metrou, și după cele în care a călătorit cu o cursă de linie. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat aceste imagini, întrebat dacă este în campanie premierul: ”Se poate spune că este în campanie, este adevărat, dar Marcel Ciolacu așa vine de obicei. L-ați avut invitat de atâtea ori ca președinte al PSD, l-am avut la DCNews de nenumărate ori. Venea cu mașina, găsea loc de parcare, fără SPP, fără tot alaiul care însoțește un demnitar. E felul lui de a fi. Sigur, în acest moment în care este premier și toate alegerile sunt anul viitor – nu numai cele prezidențiale – orice gest pe care-l face Marcel Ciolacu va fi privit în cheie electorală”.

Min 34: FCSB – Dinamo 2-0: Olaru majorează diferenţa

Min 30: FCSB – Dinamo 1-0, Coman primește balonul în afara careului, îl driblează pe De Moura și șutează imparabil cu stângul, direct în vinclul porții lui Golubovic.

Min. 9: Ocazie mare pentru FCSB: Coman centrează din partea stângă, Șut se înalță și trimite cu capul spre poarta dinamoviștilor, dar Golubovic are o intervenție senzațională.
FCSB – Dinamo. Echipele de start

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Miculescu, Al. Băluță, Fl. Coman
REZERVE: A. Vlad – Compagno, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Ngezana, Radaslavescu, Cordea
ABSENT: Oct. Popescu (suspendat)
ANTRENOR: Elias Charalambous

DINAMO: Golubovic – De Moura, Giafer, R. Grigore, Amzăr – Ghezali, Larrucea, Iglesias, N. Roșu – Bani, Abdallah
REZERVE: Dujmovic – Bena, I. Roșu, Gregorio, Țîră, Politic, V. Borcea, Patriche, C. Costin
ABSENT: Bordușanu (nerefăcut)
ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Stadion: Arcul de Triumf (Bucureşti)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Bucureşti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Popescu Adrian (Craiova)
Arbitru VAR: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti), Arbitru AVAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti)

UPDATE: Prim-ministrul Marcel Ciolacu, politicianul devenit punct de interes în fotbalul românesc odată cu implicarea sa în controversa legată de prezența FCSB în Ghencea, era anunţat în tribune, pe „Arcul de Triumf”, la derby-ul pe care echipa lui Gigi Becali îl susține în compania rivalei Dinamo, au aflat sursele GSP, dar nu a ajuns

E și motivul pentru care reprezentanții Serviciului de Protecție și Pază și-au făcut apariția devreme în stadion, pentru un control pirotehnic la sânge, specific protocolului pe care trebuie să-l urmeze înaintea viztei unui înalt oficial.

În jurul orei 16:25, s-a încheiat inspecția în zona de stadion pe care o va ocupa Marcel Ciolacu.

Zilele trecute, același Marcel Ciolacu a dispus Corpului de Control să meargă la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și să întocmească un raport cu privire la negocierile dintre CSA Steaua și clubul lui Gigi Becali.

Octavian Popescu (FCSB), suspendat, și Antonio Bordușanu (Dinamo), încă nerefăcut, sunt absenții din derby.

Privind strict continuitatea sportivă pe prima scenă, cele două echipe s-au mai întâlnit de 150 de ori, de 47 de ori au câştigat gazdele din această rundă, de 49 de ori s-au impus vizitatorii, iar alte 54 de partide s-au terminat la egalitate.

2,72 goluri / meci este media înregistrată de-a lungul timpului în disputele din campionat, aceasta fiind una foarte bună pentru un derby inclus pe lista celor mai importante din Europa.

DIGI SPORT LIVE FCSB – Dinamo online streaming: Ultimul succes bifat pe prima scenă de dinamovişti din postura de oaspeţi datează din 25 aprilie 2011, FCSB – Dinamo 0-1, gol înscris de Gabriel Torje. Au urmat șapte succese ale roş-albaştrilor şi șase remize.

9 august 2015, FCSB – Dinamo 0-0: a fost singura remiză albă consemnată în precedentele 50 de confruntări din campionat.

12 septembrie 2021, FCSB – Dinamo 6-0 (marcatori Cl. Keşeru, Oct. Popescu, P. Vinicius, A. Cordea, V. Gheorghe, A. Miron), cea mai severă înfrângere suferită de roş-albi în cele 74 de sezoane strânse în principala competiţie internă.

Cea mai recentă întâlnire din Superliga României: 30 ianuarie 2022, Dinamo – FCSB 0-3 (Oct. Popescu, I. Stoica, R. Oaidă).

Mediile de vârstă

FCSB – 24 ani şi 6 luni.

Dinamo – 23 ani şi 8 luni.

DIGI SPORT LIVE FCSB – Dinamo online streaming: Premierul Marcel Ciolacu s-a referit la situaţia legată de intenţia FCSB de a închiria stadionul Steaua, aflat în administrarea Ministerului Apărării Naţionale pentru meciul de sâmbătă cu Dinamo, lucru care nu s-a materializat, afirmând că avem stadioane care trebuie puse la dispoziţia sportivilor şi că nu va permite nimănui cât timp este prim-ministru să strice lucruri din ambiţii personale.

Alarmă la CSA Steaua! După ancheta Corpului de Control, situaţia stadionului din Ghencea a ajuns şi pe masa DNA

Ciolacu a declarat vineri, că bazele sportive sunt ale statului român şi că nu trebuie să fie împiedicaţi anumiţi sportivi să le utilizeze.
“Bazele sportive sunt ale statului român. Bazele sportive sunt pentru sport. Nu trebuie să ne implicăm, nu trebuie să ţinem cont de alte lucruri şi să nu lăsăm anumiţi sportivi să joace pe aceste baze care sunt ale statului român. Cum şi eu în acest moment vremelnic sunt prim-ministru şi aceste baze se dau în administrare anumitor instituţii. Instituţiile respective trebuie să se ridice la nivelul aşteptării sportivilor. Înţeleg foarte bine, se pot face şi concerte pe stadioane, dar atunci când nu există competiţii, atunci când nu există solicitări de la sportivi, atunci când nu se deteriorează gazonul înaintea unei competiţii…. De exemplu, am fost la Madrid şi am vizitat viitorul stadion, actualul, dar modernizat, împreună cu Sorin Grindeanu şi cu constructori. Nu am ajuns la acel nivel în care sunt 27 de etaje în pământ, se ridică teren pentru fiecare sport în parte: tenis, fotbal, baschet”, a afirmat Ciolacu.

El a menţionat că s-a implicat pentru ca FCSB să joace pe stadionul Steaua nu pentru o echipă sau un patron, ci pentru că stadioanele sunt pentru sportivi.

“Noi avem nişte stadioane pe care trebuie să le punem la dispoziţia sportivilor în funcţie de performanţa sportivilor, creând o prioritate. Nu vreau să intru în nicio polemică. Nu poţi să te exprimi la televizor pe o bază a statului român sau pe o echipă care este plătită de către un minister. Cred că trebuie să avem bun simţ cu toţii şi să intrăm într-o logică care să ducă la performanţă în sport, nu la discuţii. Nu am făcut acest lucru pentru că trebuie echipa FCSB sau alte echipe să joace sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru dintr-un principiu simplu: stadioanele sunt pentru sportivi. Nu ai dreptul să iei unor sportivi dreptul de a juca pe un stadion”, a mai afirmat premierul.
Întrebat dacă Florin Talpan, juristul CSA Steaua, şi-a depăşit atribuţiile, Marcel Ciolacu a răspuns: “Nu cunosc detalii, de aceea am crezut că este oportun să meargă  Corpul de Control al primului ministru ca să vă pot răspunde aplicat la întrebări. (…) Cred că am fost suficient de clar. Domnul Covaliu, doamna Lipă se pot mândri cu medaliile pe care le au la gât. Când tu nu ai nicio performanţă sportivă şi să te implici, să strici lucruri din ambiţii personale, vă anunţ că nu voi permite, nu domnului Talpan, nimănui cât timp sunt prim-ministru să facă acest lucru. Oamenii de sport au dreptul să vorbească”.
De asemenea, întrebat dacă va merge la meciul de sâmbătă FCSB – Dinamo, Ciolacu a afirmat că nu ştie încă şi că trebuie să vorbească cu fiul său.

Marcel Ciolacu îl demolează pe Talpan: „Trebuie să avem bun simț! N-ai nicio perfomanţă și te bagi la sport”. Becali îşi face propriul stadion

FCSB şi-a dorit ca partida cu Dinamo să se dispute pe stadionul Steaua, dar negocerile cu CSA Steaua nu au avut succes.   Meciul FCSB – Dinamo, contând pentru etapa a doua a Superligi, este programat sâmbătă, la ora 21.30, pe Stadionul Arcul de Triumf..

DIGI SPORT LIVE FCSB – Dinamo online streaming: Gigi Becali a dezvăluit salariul incredibil al lui Oprița la CSA Steaua!
Cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Dinamo, Gigi Becali a intervenit telefonic la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul vicecampioanei a vorbit inclusiv despre războiul cu CSA Steaua și a făcut o dezvăluire bombă în privința antrenorului Daniel Oprița. CSA Steaua se pregătește de startul ligii secunde, acolo unde, în prima etapă, va da piept cu proaspăt retrogradata Chindia Târgoviște. Deși au plecat foarte mulți jucători și conducerea n-a rezolvat încă problema promovării în SuperLiga, Daniel Oprița rămas în continuare antrenorul „militarilor”.

Mâhnit că echipa sa nu a primit permisiunea de a disputa derby-ul cu Dinamo pe stadionul Ghencea, Gigi Becali a pus din nou tunurile pe rivalii de la CSA Steaua și a dezvăluit ce salariu colosal are Daniel Oprița. Tehnicianul câștigă mai mulți bani decât Elias Charalambous, care, la FCSB, are 5000 de euro pe lună.

„Eu îi dau o idee domnului Ciolacu și Corpului de Control al primului ministru. Să întrebe unitate militară salariu Oprița 10000 de euro, ministrul de armată șef stat major salariu 3000. Salariu de trei ori mai mare decât un angajat al unității militare.

Daniel Oprița are salariu 10000 de euro pe lună. (n.r. – păi vreau și eu domnule Becali) Păi, oi vrea tu, dar dacă nu ești prieten cu Talpan… Băi, și dacă îți dă 100000 de euro n-ai cum să fii prieten cu Talpan”, a dezvăluit Gigi Becali. Gigi Becali a rămas impresionat de coada care s-a format la casele de bilete de la Național Arena, acolo unde fanii FCSB au venit să își cumpere tichete la derby-ul cu Dinamo.

 

CSA Steaua oferă salarii uriașe și jucătorilor
Nici nu e de mirare că antrenorul Daniel Oprița câștigă un salariu uriaș la CSA Steaua. „Militarii” îi remunerează și pe jucători cu sume impresionante. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cât câștiga Adi Popa, fotbalist care a plecat vara aceasta in Ghencea și a semnat cu Concordia Chiajna.

FANATIK a aflat că fostul mijlocaşul al „militarilor” încasa nu mai puțin de 20.000 de lei lunar (4000 de euro). Cel mai mare salariu îl avea însă stoperul brazilian Wallace. Fundașul era plătit cu 27.000 de lei lunar, adică aproximativ 5500 de euro.

Showul momentului în sportul românesc, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, poate fi urmărit în direct și în exclusivitate DOAR pe site-ul FANATIK.RO, în zilele luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Ulterior, emisiunea se poate vedea, în aceleași zile, în premieră, de la ora 17:30 pe canalele de YouTube și Facebook ale FANATIK.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!