REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2023. Concurenţă mare la Bucureşti, Iaşi şi Cluj, cum arată GRILELE la UMF Carol Davila

Concurență de peste 1,4 candidați pe loc la admiterea în facultățile de Medicină din București și din țară. Examenele au loc duminică, 23 iulie, iar rezultatele se dau pe loc.
Filip Stan
22 iul. 2023, 16:10
REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2023. Concurenţă mare la Bucureşti, Iaşi şi Cluj, cum arată GRILELE la UMF Carol Davila

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2023. Sunt peste 2 candidați pe loc la sesiunea de admitere 2023 în Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Carol Davila” din Bucureşti și câte aproape 1,5 candidați pe loc la Universitățile de Medicină „Iuliu Hațieganu” din Cluj și „Grigore T. Popa” din Iași, potrivit calculelor Edupedu.ro pe baza datelor publicate de aceste instituții de învățământ superior care au încheiat recent înscrierile la ciclurile de licență.

Grile Concurs Admitere 2023

Facultatea de Medicină:

Facultatea de Stomatologie:

Facultatea de Farmacie:

Facultatea de Moașe și Asistență Medicală:

Specializări 4 Ani (AMG și Moașe)

Specializări 3 Ani (BFKT și TD)

Pe 23 iulie, duminică, majoritatea universităților de medicină vor organiza concursul de admitere pentru candidați, după cum se arată în calendarele lor.
ADMITERE UMF Carol Davila 2023. Record de candidaţi la Medicină, 15.000 de lei pentru un loc cu taxă
REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2023. La Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Carol Davila” din Bucureşti sunt 3.844 de candidaţi înscrişi pentru 1.625 de locuri scoase la concurs, informează un comunicat de presă transmis de instituţia de învăţământ superior, potrivit Agerpres. Acest lucru înseamnă 2,36 de candidați pe loc.

INSTRUCȚIUNI PRIVIND MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI DE ADMITERE 2023

Înscrierile au fost exclusiv online, între 6 și 13 iulie. Dintre locurile scoase la concurs, 1.245 sunt la buget, iar 380 – cu taxă. Numărul candidaţilor înscrişi este mai mare cu 347 faţă de 2022 şi cu 417 în comparaţie cu ediţia din 2021.

Concursul de admitere este programat pe 23 iulie la studiile universitare de licenţă. Regulile examenului UMFCD, aici. Candidaţii înscrişi pentru ocuparea locurilor scoase la concurs la Facultăţile de Medicină şi Medicină dentară vor susţine concursul de admitere la Romexpo (pavilioanele B1 şi B2), iar pentru Facultatea de Farmacie şi la Facultatea de Moașe și Asistență Medicală (FMAM), organizatorii le-au pus la dispoziţie candidaţilor spaţiile din cadrul Facultăţii de Farmacie, respectiv din Palatul Facultăţii de Medicină.
Admitere medicină 2023. Cum se intră la UMF Cluj şi ce acte necesare sunt la Admitere Medicină 2023 UMF Carol Davila
REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2023. La Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, înscrierile au fost deschise până pe 15 iulie pentru 1.080 de locuri la 8 domenii de studii. Potrivit situației raportate pe site-ul instituției în ultima zi de înscrieri, sunt 1.567 de candidați înscriși, ceea ce înseamnă o concurență de 1,45 de candidați pe loc.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2023. La Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, înscrierile au fost deschise până duminică, 16 iulie, iar potrivit ultimei situații anunțate de instituție, la cele 10 programe de studii concurența este de 1,48 de candidați pe loc: s-au înscris 2.028 de candidați pe 1.366 de locuri scoase la concurs.

Alte universități de medicină, precum cea din Craiova sau „George Emil Palade” din Târgu Mureș încă realizează înscrieri, conform informațiilor de pe site-urile acestora.

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Tensiuni între Grecia și Turcia din cauza prezenței navelor militare
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!