Bia Khalifa rupe tăcerea! La 15 ani era dansatoarea maneliștilor. Cu ce urme a rămas după această experiență: „Toți voiau să profite. Își permiteau să încerce mai multe. Am trăit într-o continuă teroare”

Bia Khalifa și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit deschis despre unele dintre cele mai traumatizante experiențe din viața ei. Vedeta de pe OnlyFans a dezvăluit și care sunt sechelele cu care a rămas după ce la doar 15 ani era dansatoarea maneliștilor.
Alina Costache
25 iul. 2023, 09:43
Bia Khalifa rupe tăcerea! La 15 ani era dansatoarea maneliștilor. Cu ce urme a rămas după această experiență: „Toți voiau să profite. Își permiteau să încerce mai multe. Am trăit într-o continuă teroare”
Bia Khalifa rupe tăcerea! La 15 ani era dansatoarea maneliștilor. Cu ce urme a rămas după această experiență: „Toți voiau să profite. Își permiteau să încerce mai multe. Am trăit într-o continuă teroare”

Bia Khalifa este cunoscută pentru faptul că este cât se poate de directă și de tranșantă atunci când are ceva de spus. Acest lucru nu înseamnă că vedeta OnlyFans nu are și o latură extrem de sensibilă. Ea a demonstrat acest lucru în repetate rânduri, iar ultima oară s-a întâmplat în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde vedeta și-a pus sufletul pe tavă. Bia Khalifa a vorbit onest despre anumite episoade din viața sa și traumele care i-au marcat copilăria și adolescența.

Citește și: Bia Khalifa a primit cadouri de sute de mii de euro. Cine este și cu se ocupă iubitul milionar: „Dau valoare femeii de lângă mine”

Starleta OnlyFans a mărturisit că teroarea a făcut parte în mod constant din viața ei. Chiar și atunci când era foarte mică viața ei era cât se poate de complicată și tristă. Ea și fratele ei au fost luați de tatăl lor, după ce părinții s-au despărțit. Din nefericire, cel care trebuia să îi protejeze și să reprezinte pentru ei un stâlp și un sprijin s-a transformat în abuzator, copiii fiind supuși în mod constant unor violențe greu de imaginat. Din această cauză, la numai 15 ani, Bia Khalifa a decis să fugă de acasă. Cu toate că visa să devină arhitect și spera la o carieră de vis, ea a decis să renunțe la școală, iar viața ei a luat un curs total diferit.

„Eu am trăit într-o continuă teroare. Eu nu am simțit iubire din partea lui tati. Nu mă sună de Crăciun, de ziua mea. Visul meu ar fi să am o relație bună cu el, să am un tată acolo. Pentru mine e iertat, dar din cauza lui am multe traume și frustrări. Ca ideea, eu eram bună la școală când eram în Italia, dar nu am terminat din cauza lui. Eu voiam să mă fac arhitect, voiam să am un job mișto, sunt foarte bună la desen, asta mi-a plăcut mereu să fac, de când eram mică”, a spus Bia Khalifa, în emisiunea ”În oglindă”.

Realitatea a fost cu totul altă. Odată ajunsă în București, Bia Khalifa a avut șansa să îl cunoască pe Florin Salam, iar de la o elevă de nota zece aceasta s-a transformat în dansatoare a celor mai cunoscuți maneliști din București. Artistul i-a deschis drumul spre evenimente care mai de care mai cu ștaif și astfel talentul și frumusețea au ajutat-o să facă rapid bani frumoși și să ducă viața la care visa.

„Am plecat de acasă la 15 ani, am plecat la București, am zis că stau două zile, m-am oprit la primul hotel pe care l-am găsit. Când am intrat, era o masă mare la intrare și acolo era Florin Salam, m-a văzut, a zis „hello, pune-te la masă cu noi” sau nu mai știu ce a zis, am zis ok și mi-a pus 2-3 întrebări. Știu că el m-a ajutat și mi-a zis ”dansează, dacă vrei să faci bani”. M-a ajutat cu evenimente, am fost dansatoare, da, la 15 ani, eram minoră. Am făcut foarte mulți bani în perioada aia, îmi mergea extrem de bine, am dansat cu artiști buni”, a mai spus tânăra.

Chiar dacă trăia o viață ca în filme, traumele trecutului au urmărit-o în mod constant. Aceasta a mai mărturisit că dansul la doar 15 ani și faptul că cei care o priveau nu voiau ca ea doar să le danseze au lăsat urme adânci pe sufletul și mintea ei.

”Da, cu siguranță. La evenimente toți voiau să profite, mai ales la bani, își permiteau să încerce mai multe și chestia asta a fost extrem de traumatizantă pentru mine”, a mai spus ea.

Citește și: Bia Khalifa rupe tăcerea despre relaţia cu Tudor Sişu: „E daddy-ul meu, nu s-a rupt lanțul de iubire”

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
S-a aflat adevărul despre Băsescu. Greșeală monumentală a fostului președinte
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
România are CEL MAI MARE preț la gaze naturale din regiune! Grecia și Bulgaria sunt în spatele nostru
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Cum scapi rapid de mirosul de pisică din casă. Aceasta este cea mai ieftină soluție
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Un tânăr de 19 ani și-a găsit sfârșitul în lacul Colibița. Se afla cu prietenii la scăldat când s-a dezechilibrat și a căzut de pe ponton
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei, fata maltratată de iubitul polițist: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
Primăria Veneției recrută noi gondolieri pentru a păstra tradiția de secole
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...