Victor Ciutacu, după eşecul lui Popovici la Mondiale: „Măcar a fost aproape de podium!”

David Popovici a condus cursa de 200 de metri la CM din Japonia până pe ultima parte, când a ieşit din cursa pentru medalii.
Filip Stan
25 iul. 2023, 18:44
Victor Ciutacu, după eşecul lui Popovici la Mondiale:

Victor Ciutacu a reacţionat pe Facebook după nereuşita lui David Popovici la Mondiale. „Macar a fost aproape de podium al nostru. Haideti cu scuzele, n-are copilu’ unde se antrena, i-a purtat ghinion Antena 1, era apa calda-n bazin, sunt prea putini banii de la stat pentru medalie, i-a dat greu la BAC, scarbile alea si-a dorit mai mult victoria, are tot viitorul inainte”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu: „În epoca chimiei universale, nu devii cel mai bun sportiv de planetă, în orice domeniu, din ciuboțica cucului și papanași cu brânză de vaci”

„Am suspiciuni de dopaj la toți marii campioni, nu doar la ai noștri. În epoca chimiei universale, nu devii cel mai bun sportiv de planetă, în orice domeniu, din ciuboțica cucului și papanași cu brânză de vaci. Și nici nu ai cum să ingerezi întâmplător substanțe dopante. Totul e să nu te prindă. Revenind la teritorialitate, cum Usain Bolt nu e subiect de dezbatere publică în România, vorbim despre Simona Halep, nu? Căreia, apropo, nu i-am contestat vreodată valoarea, determinarea, seriozitatea, talentul. La fel și cu David Popovici sau Cristina Neagu. Dar nici nu m-am închinat la statuile lor de mucava. Sunt performeri uriași, da, nimic de contestat, dar prea ne raportăm la ei ca și cum până acum n-am fi contat în sport. Suntem, totuși, un popor care i-a dat pe Nadia, Năstase, Patzaichin sau Hagi, dacă nu mă înșel…”, a spus Vict Ciutacu într-un interviu pe romaniatv.net.

David Popovici a declarat, marţi, că nu este supărat după ce a ocupat locul 4 la 200 metri liber, la Campionatul Mondial de Nataţie. El a afirmat că a dat tot ce a putut în proba în care era deţinătorul titlului.

”Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat, sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost foarte bune, dar pur şi simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut. Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzaţie cu cât am reuşit să ne pregătim şi cum am reuşit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câştigi, uneori iei locul patru”, a spus David Popovici, conform digisport.ro.

EXCLUSIV Victor Ciutacu, despre moguli, alegeri în politică şi în viaţă: „Da, am avut oferte concrete şi tentante de la președinții ambelor partide care alcătuiesc acum coaliția de guvernământ”
„M-am simţit îngrozitor, dar asta înseamnă că putem îmbunătăţi ceva. Dacă ai o cursă absolut perfectă şi nu mai ai nimic de îmbunătăţit, ştii că practic ai atins vârful, limita”, a spus el.

„Ştii că nu poţi face nimic mai bun de acolo încolo. Mă bucur că s-a întâmplat acum şi sunt sigur că are o semnificaţie şi că voi învăţa din asta”, a subliniat David. El va încerca în continuare să îşi păstreze titlul la 100 m liber la Fukuoka, dar a declarat că mai întâi va „dormi bine, va mânca bine şi va analiza ce a fost”.

„Cursa de 100 de metri este, din fericire, de două ori mai scurtă”, a adăugat el. David Popovici ocupat locul 4 la 200 metri liber la Campionatul de Nataţie de la Fukuoka. El era deţinătorul titlului. David a condus cursa, fiind învins chiar pe ultimii metri. El a încheiat cursa în 1:44.90.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Propaganda rusă își îndreaptă tirul către Kamala Harris pe fondul retragerii lui Biden
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!