Anamaria Prodan, decizia care o va înfuria pe Corina Caciuc, nu renunţă la „familie”. Cum este aşteptat Soarele Laur acasă

Anamaria Prodan a mai găsit un motiv de laudă cu privire la trecutul său și al fostului partener. Cu ce se mai mândrește impresara în urma relației pe care a avut-o cu Reghecampf.
Alina Costache
25 iul. 2023, 21:56
Anamaria Prodan, decizia care o va înfuria pe Corina Caciuc, nu renunţă la
Anamaria Prodan nu mai vrea să ştie nimic de Reghe

Anamaria Prodan şi-a scos tatuajul cu Laurenţiu Reghecampf, dar a păsatrat un altar dedicat soţului.  Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost un eveniment surprinzător pentru toți cei implicați și a atras atenția publicului. Cei doi, care au un băiat împreună, au ales să se despartă după mulți ani de căsnicie. În ciuda acestei separări, impresara a dezvăluit că nu a uitat un gest special pe care l-a pregătit pentru fostul său partener.

Anamaria Prodan a avut dreptate! Ce avere a pierdut printre mâini Laurenţiu Reghecampf

Locuința lui Anamaria Prodan, o vilă superbă din Snagov, este decorată cu fotografii care îl includ și pe Laurențiu Reghecampf. Aceste cadre au fost un cadou din partea ei, o surpriză inedită, oferită după ce, de-a lungul timpului, a făcut multe daruri valoroase fostului soț. Gestul a fost menit să îl surprindă și să îi arate că, în ciuda despărțirii lor, ea își păstrează respectul și afecțiunea pentru el.

În ciuda divorțului și a titlurilor din presă care au ținut multe luni, Anamaria Prodan menține un „altar” în casa sa, unde păstrează amintiri și semnificații importante pentru ea. Acestea includ fotografii și obiecte care îi aduc aminte de relația lor și de momentele frumoase petrecute împreună.

Anamaria Prodan i-a făcut un altar

Despărțirea lor a fost o etapă dificilă pentru ambii, dar Anamaria Prodan a ales să păstreze amintiri speciale și să își mențină o atitudine de respect și iubire în ceea ce privește trecutul lor comun. Cu toate că drumurile lor s-au despărțit, aceste gesturi arată că există un loc special în inima ei pentru cei cu care a împărțit odată viața.

Ferma lui Laurenţiu Reghecampf de la Snagov a ajuns în paragină: „Porcii au murit de foame. Muncitorii nu au fost plătiţi”

„Da! Am făcut un perete dedicat lui, cadou de ziua lui. Când a venit de la meci, a primit cadou acest perete! Era greu. Când faci cadouri ceasuri foarte scumpe, mașini, nu prea mai ai cu ce să surprinzi. Eu întotdeauna l-am surprins pe Laurențiu Reghecampf și i-am făcut cadou acest perete, care și astăzi este în casa mea. E, cumva, un tribut adus acestor ani de muncă împreună, ca și echipă. Eu m-am ridicat singură, înainte să apară Laurențiu Reghecampf. Eram agent, aveam foarte mulți jucători, chiar din Echipa Națională, aveam antrenori, precum Rednic, Andone, în portofoliu. Îi aveam printre cei mai importanți jucători din România când l-am întâlnit pe Laurențiu Reghecampf”, a spus vedeta, potrivit Ego.

Cum vrea să rămână în istorie familia sa

În plus, Anamaria Prodan își dorește ca fanii să își amintească cum a promovat mereu importanța familiei în timpul căsniciei cu Laurențiu Reghecampf:

„Împreună, am muncit foarte mult și ne-am ridicat ca nimeni altcineva în țara aceasta. Familia Prodan-Reghecampf, în ciuda oricăror probleme s-au întâmplat mai târziu, a făcut istorie în țara aceasta. Și așa o să rămână! Eu întotdeauna îmi doresc ca oamenii să își aducă aminte cu drag de noi, să își aducă aminte cum am promovat eu, Anamaria Prodan, noțiunea de familie, cât de mult mi-am dorit acest lucru, cât de mult am încercat să rămân într-o căsnicie perfectă, cum o prezentam. Dar aceasta este viața, vine la pachet și cu bune, dar și cu rele. Nu s-a mai putut, fiecare merge mai departe cum poate!”.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'