Sărbătoare în familia lui Virgil Ianțu! Fiica cântărețului a împlinit 18 și este pregătită să intre în viață. Ce mesaj i-a transmis tatăl ei: „Gata, ai crescut”

Fiica lui Virgil Ianțu a ajuns la vârsta majoratului, iar cântărețul i-a transmis un mesaj foare important cu această ocazie. Ce postare a făcut acesta pe pagina sa de Facebook.
Irina Dumitrescu
27 iul. 2023, 15:28
Sărbătoare în familia lui Virgil Ianțu! Fiica cântărețului a împlinit 18 și este pregătită să intre în viață. Ce mesaj i-a transmis tatăl ei: „Gata, ai crescut”
Sărbătoare în familia lui Virgil Ianțu! Fiica cântărețului a împlinit 18 și este pregătită să intre în viață. Ce mesaj i-a transmis tatăl ei: „Gata, ai crescut”

Virgil Ianțu este cel mai fericit tată din lume, iar acum sărbătorește alături de familia lui faptul că fiica sa a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Cu ocazia majoratului, prezentatorul TV i-a transmis acesteia un mesaj extrem de emoționant și frumos. Totul s-a întâmplat într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată. Cum se înțelege cu iubita lui: „Mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi”

„Spun tot timpul că nu ne puteam imagina, nu puteam cere să avem un copil, o fetiță, astăzi o domnișoară ca Jasmina. Îți mulțumim pentru bunătate, umor și pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Chiar dacă ai împlinit 18 ani, noi tot părinții tăi suntem, iar tu tot bebica noastră vei rămâne și îți vom fi alături oriunde și oricând ai nevoie. Să te bucuri de vârstă și să fii sănătoasă și norocoasă! Mami și Tati, cel mai fericit tată din lume”, a scris Virgil Ianțu pe pagina sa.

Nu a durat mult până ca fanii lui Virgil Ianțu să reacționeze. Aceștia s-au întrecut în mesaje care mai de care mai frumoase și laudative: „Să vă trăiască prințesa! Ani mulți și frumoși!”, „La mulți ani, babe. Gata, ai crescut. Abia aștept să văd toate ușile frumoase pe care le vei deschide mereu zâmbind”, „La multi ani, superbitate de fatăa! ? Felicitări vouă – părinți minunati – pentru tot ce ați făcut pentru ea!?”.

De ce nu căsătorește Virgil Ianțu

Pe parcursul anilor, internauții s-au întrebat care este motivul pentru care Virgil Ianțu nu pășește în fața altarului alături de mama fiicei lui. Cei doi formează un cuplu deja de mulți ani și au și o fată superbă împreună și cu toate acestea o căsătorie nu a avut loc niciodată. Prezentatorul de la TVR a glumit pe acest subiect într-un interviu recent.

„Cererea a fost făcută și acceptată. De aici încolo… va veni și momentul ăsta. Suntem mult prea tineri pentru căsătorie. Avem nevoie de timp, vrem să ne cunoaștem mai bine”, a explicat Virgil Ianțu de ce nu se căsătorește, pentru ego.ro.

Într-un alt interviu acesta a mai subliniat și faptul că o căsătorie mai presupune și să alerge, ceea ce nu își dorește.

„Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani. S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel, pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a declarat Virgil Ianțu.

Chiar dacă nu și-a oficializat povestea de dragoste, prezentatorul este foarte fericit alături de Roxana și fiica lor în vârstă de 18 ani.

„Simpla lor prezență o reprezintă un răsfăț pentru mine. Mă bucur de fiecare clipă în care suntem împreună și încerc așa cum pot să le ofer ceea ce merită”, a mai declarat Virgil Ianțu.

În ceea ce privește rolul de tată, Virgil Ianțu susține că este foarte relaxat, asta și pentru că fiica sa este un copil care nu îi face probleme.

„Sunt un tată relaxat, asta pentru că și Jasmina e o fată cum nu îmi imaginam. Avem o relație excelentă și am mare încredere în ea și ea în mine că voi fi rezonabil, atunci când se va ivi ocazia”, a mai spus Ianțu.

Citește și: Virgil Ianţu a dezvăluit de ce a rupt prietenia cu Ştefan Bănică. De ce nu şi-au mai vorbit cei doi VIDEO

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!