Canicula îi determină pe oameni să recurgă la gesturi ireale. Un curier s-a aruncat, îmbrăcat, în piscina unui client ca să se răcorească

Canicula face ravagii în întreaga lume, iar din dorința de a se răcori unii oameni recurg la tot felul de gesturi ciudate. Este și cazul unui curier Amazon care s-a aruncat, îmbrăcat, în piscina unui client ca să se răcorească.
Alina Costache
28 iul. 2023, 15:39
Canicula îi determină pe oameni să recurgă la gesturi ireale. Un curier s-a aruncat, îmbrăcat, în piscina unui client ca să se răcorească
Canicula îi determină pe oameni să recurgă la gesturi ireale

Canicula îi determină pe oameni să recurgă la gesturi ireale. Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere montate în curtea unor americani din Gardena, California și a devenit viral după ce aceștia le-au distribuit pe rețelele de socializare spre amuzamentul internauților de pe tot mapamondul.

Citește și Prognoza meteo 26 iulie. Cel mai puternic val de căldură în România. Cod roșu de caniculă în sud, dar și furtuni

Canicula îi determină pe oameni să recurgă la gesturi ireale

În imaginile respective apare un curier care lasă un pachet în fața unei uși, își așează telefonul pe o masă, apoi se aruncă, îmbrăcat în piscină.

După această baie rapidă, înotătorul de ocazie iese din piscină și se întoarce nonșalant la vehiculul său.

Chiar dacă gestul curierului pare a fi un capriciu, se pare că proprietarul casei ar fi lăsat în instrucțiunile de livrare un mesaj în care scria: „Dacă vrei să înoți, ești binevenit”.

În aceste momente, California se confruntă cu un val extrem de caniculă. Dacă în luna iunie, în Gardena, temperaturile au urcat până la maxime de 23 de grade Celsius, acum acestea au crescut la 54 de grade Celsius în Death Valley, cel mai fierbinte loc de pe Pământ, care este în continuare vizitat de un număr uriaș de turiștii.

Zile toride în România. ANM anunță cel mai puternic val de caniculă din această vară

După furtuni vine valul al treilea de caniculă din această lună. Și va fi cel mai crunt episod, cu temperaturi care vor urca până la 44 de grade.

Meteorologii ANM anunță val de căldură, caniculă și disconfort termic ridicat în următoarele zile în România. A fost emisă alertă cod galben pentru ziua de duminică, când valul de căldură se va menține în sudul teritoriului, unde local va fi caniculă, disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 35 de grade, iar cele minime între 18 și 22 de grade.

De asemenea, a fost emisă ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN pentru ziua de luni, când valul de căldură se va extinde în vestul, sudul și parțial estul țării. Va fi caniculă, disconfortul termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 34 și 37 de grade, iar cele minime se vor situa între 18 și 23 de grade, potrivit ANM.

Marți valul de căldură se va intensifica și va cuprinde toată țara, iar miercuri va persista la intensitate mare în sudul, estul și parțial în centrul țării.

PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU BUCUREȘTI

Duminică: Deși valorile termice vor marca o scădere față de intervalul precedent, vremea se va menține călduroasă, cu
disconfort termic ridicat, indicele temperatură-umezeală urmând a se situa în jurul pragului critic de 80 de unități. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Cerul
va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Luni, vremea va deveni caniculară în București, cu disconfortul termic în creștere și un indice temperatură-umezeală (ITU) ce va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin, trecător cu unele înnorări după-amiaza. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă va fi de 18…21 de grade.

 

Citește și Se anunță o săptămână fierbinte în România. Se reîntorc furtunile violente, dar și temperaturile sufocante. Directorul ANM, Elena Mateescu: De marți valul de căldură se va intensifica

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Mașinile interzise în trafic. Vehiculele diesel, fără drept de circulație. S-a pus termen 2 ani
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Victor Ciutacu, în politică! Răspunsul la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!