Cum a reacționat o turistă din SUA atunci când a mâncat un covrig de la Luca. ”Am crezut că este umplut”

Românii adoră covrigii! În fiecare dimineață, la simigeriile Luca sunt cozi interminabile de oameni care așteaptă să își înceapă ziua cu un covrig. Însă, produsul în formă de cerc, extrem de apreciat de conaționalii noștii, se pare că nu îi dă pe spate pe turiștii străini, la fel cum o fac celebrii mici din Obor, de exemplu.
Alina Costache
29 iul. 2023, 17:18
Cum a reacționat o turistă din SUA atunci când a mâncat un covrig de la Luca. ”Am crezut că este umplut”
Cum a reacționat o turistă din SUA atunci când a mâncat un covrig de la Luca.

Cum a reacționat o turistă din SUA atunci când a mâncat un covrig de la Luca. Pentru o turistă americană care a venit în vacanță, în România, experiența primului său covrig de pe plaiurile mioritice nu a fost una destul de inedită.

Citește și Incredibil! Cât a putut să plătească un client pentru câțiva covrigi la „ofertă”. Bărbatul a avut șocul vieții lui

Cum a reacționat o turistă din SUA atunci când a mâncat un covrig de la Luca

Femeia a mers împreună cu soțul său la una dintre simigeriile Luca din București, unde a cumpărat un covrig cu cașcaval, care nu i-a impresionat.

”Cașcavalul este doar pe exterior. Am crezut că este umplut. Este un fel de pâine cu parmezan în formă de cerc”,  a spus americanca.

Pentru că pâinea cu parmezan nu i-a convins, cei doi turiști au decis să încerce și un Luca picant, un preparat asemănător hotdog-ului american. Dacă primul produs nu i-a lăsat cu gura căscată, cel de-al doilea preparat i-a cucerit definitiv.

”Este grozav. Aluatul este rumenit și gustos, varza este foarte gustoasă, iar sosul din interior este foarte bun. Este destul de picant, însă varza este ușor dulce, iar combinația de gusturi este una reușită. Este un preparat bun pentru o primă gustare în România”, au spus turiștii americani.

Micii din Obor, magnet pentru turiști!

Micii din Obor au ajuns celebrii în întreaga lume. În ultima vreme mii de turiști au venit de peste mări și țări în București special să ”sacrifice niște mici”. Este și cazul a doi turiști americani care au auzit numeroase povești despre delicatesa noastră tradițională și au venit în România să se convingă că micii din Obor sunt demni de renumele pe care îl au.

Sammy și Tommy, sunt doi americani care iubesc Transilvania și Delta Dunării, despre care spun că sunt obiectivele turistice reprezentative ale țării.

Cu toate acestea, atunci când au pășit pentru prima dată pe plaiurile mioritice, cei doi americani au mers mai întâi în București, la Piața Obor, pentru a savura celebrii mici despre care s-a dus vestea în întreaga lume.

„Bine ați venit în București. Astăzi vom explora una dintre cele mai mari piețe din București, Piața Obor! Aici găsiți tot felul de lucruri, fructe, legume, dar am venit special că să gustăm un preparat tradițional”, au declarat americanii într-un filmuleț pe care l-au postat pe Youtube.

Atunci când au gustat pentru prima dată delicatesa noastră tradițională, turiștii au fost surprinși de senzația pe care au resimțit-o.

„Sunt foarte suculenți, sunt cumva dulci, caramelizați pe exterior. A meritat așteptarea! Yummm”, au mai spus Sammy și Tommy.

Micii din Piața Obor sunt extrem de celebrii la nivel mondial, astfel că mulți bucureșteni le recomandă turiștilor care ajung în Capitală să meargă acolo atunci când vor să încerce acest preparat foarte iubit de români.

Citește și Covrigii de Buzău se scumpesc! Ce spune producătorul singurei rețete atestate ca produs tradițional

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
FRF sancționată de UEFA pentru comportamentul rasist al suporterilor la Euro 2024
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!