Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. ”Te-ai terminat pe viață! Nu mai ai respectul bărbaților”

Chiar dacă a susținut în nenumărate rânduri că a îngropat securea războiului, Anamaria Prodan lansează noi atacuri la adresa lui Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost soț mai bine de 15 ani.
Alina Costache
29 iul. 2023, 20:05
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. ”Te-ai terminat pe viață! Nu mai ai respectul bărbaților
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Recent, sexy-impresara a fost invitată în podcastul Ilnicăi Vandici, unde a făcut o serie de afirmații subtile la adresa fostului său soț.

Citește și Anamaria Prodan şi-a cumpărat singură inelul de logodnă. Dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Reghecampf: „Nu trebuie să mă umilesc!”

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Vedeta a susținut că în lume au rămas puțini bărbați în adevăratul sens al cuvântului și că acum societatea este plină de bărbați fără scrupule, demnitate și caracter.

„Cred că am nimerit într-o altă galaxie, între niște oameni care, chipurile, se bucură când sunt drogați, morți de beți, umiliți de genul ăsta de oameni sau femei, bărbați fără scrupule, fără demnitate, fără caracter, fără mândrie. Mă uit la bărbați cu milă. Au mai rămas atât de puțini bărbați în adevăratul sens al cuvântului. Uită-te la ei, își lasă familiile, copiii pe drumuri pentru… – și aici femeile astea vin și ele pe lume la fel, cea mai veche meserie de pe pământ e aia de prostituată, damă de consumație -, își lasă familiile și toată munca de o viață, cariere, măreție și putere pentru așa ceva.

De ce? Pentru că sunt suflete mici, nu au forță, nu au ceea ce trebuie unui bărbat, măreție. Eu spun că un bărbat când intră pe undeva trebuie să se facă liniște, când intră cu familia toată lumea trebuie să se uite cu admirație. Când intram eu cu familia mea, se făcea liniște. Cum se uită astăzi? La mine se face liniște, pe partea cealaltă sunt zâmbete, interviuri, bărbați care povestesc, râd, vorbesc.

Atunci, de ce te-ai răzbuna pe mine? De ce mi-ai deschide mie procese de calomnie? Asumă-ți! Vezi bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni, acolo e beleaua. Că despre forță e vorba între o femeie și un bărbat. Menirea femeii nu este să fie bărbat, ea trebuie să aibă grijă de familie, să fie răsfățată, blândă. De unde? Că noi cumpărăm bărbaților”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit viva.ro.

Mai mult, Anamaria Prodan a spus că un bărbat care pleacă de lângă o femeie ca ea este un om slab.

”De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine, de ce? Că e slab. De ce alege o femeie pe care au avut-o toți de la a la z, pe care toți o țin o oră, o consumă, o aruncă. Pentru că acolo se simt ei bărbați și buni.

Asta nu înțeleg ei… Dacă ajungi lângă o astfel de femeie, tu te-ai terminat pe viață. Nu mai ai respectul bărbaților, care au mai rămas, ești râsul acestor oameni, îți vei distruge carieră, viață, imagine forever, nu te vei mai putea ridica niciodată. Vei trăi cumva cu niște amintiri pe care ți le-a construit cineva cândva, pe care nu ai dat doi bani. Și o să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă.

Problema e că nu te întorci în punctul din care te-a luat persoana și te-a ajutat, te duci mult mai în spate”, a mai spus impresara.

Citește și Anamaria Prodan încă îi trimite mesaje lui Reghecampf. Ce îi scrie impresara fostului soţ: „Eşti numărul 1, nu există ca tine!”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Comuna puternic industrializată din România de care s-a ales praful. Este localitatea natală a lui Nicolae Ciucă
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Marele coșmar al șoferilor. Pot fi pedepsiți, chiar dacă nu au greșit
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Noua alertă a autorităților din Germania privind contaminarea apei potabile într-o bază militară
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...