Lucrurile pe care le poți lua dintr-un hotel. Lista cu obiecte pe care le poți lua acasă fără nicio problemă

Dacă ai fost vreodată cazat la un hotel, cu siguranță ai observat că există multe lucruri pe care le-ai putea lua acasă, iar pe unele dintre ele chiar ai voie să le bagi în bagaj.
Alina Costache
30 iul. 2023, 13:19
Lucrurile pe care le poți lua dintr-un hotel. Lista cu obiecte pe care le poți lua acasă fără nicio problemă
Cu ce obiecte poți pleca de la hotel

Orice persoană a fost tentată la un moment dat să plece de la hotel cu un prosop sau un halat, dar, puțini sunt cei care șriu că există obiecte care pot fi luate din cameră și duse acasă fără nicio explicație.

Iată o listă cu obiecte pe care le poți păstra atunci când te cazezi într-un hotel:

Sticle de șampon, balsam și gel de duș – Sticluțele mici de produse pentru baie se găsesc întotdeauna în cameră și sunt oferite gratuit. Acestea sunt ideale pentru călătoriile ulterioare sau pentru a fi adăugate la bagajele de călătorie.

Loțiuni și creme pentru corp – hotelurile pot oferi, de asemenea, recipiente cu loțiuni de corp sau creme de mâini.

Citește și: Ce i s-a întâmplat unei românce la un hotel de 5 stele din Grecia. Experiență de coșmar pe insula Rhodos: „Fără pretenții”

Pastă de dinți, apă de gură și periuță de dinți – se poate întâmpla să uiți să îți aduci articolele de igienă orală, însă, uneori, acestea sunt oferite de hotel.

Aparate de ras – oferite împreună cu o cremă de ras și într-un pachet de unică folosință, aceste obiecte pot fi luate de oaspeți și luate la drum în următoarea călătorie.

Truse de cusut – trusele de cusut pot fi salvatoare pentru multe călătorii. Acestea vin într-o dimensiune compactă, ceea ce le face ideale pentru a fi luate în următoarea vacanță.

Piepteni și peria de păr – Unele hoteluri pun la dispoziția oaspeților lor piepteni și perii pentru îngrijirea podoabei capilare. După ce pleci, le poți lua acasă și să le folosești cu inredere.

Căni – Majoritatea hotelurilor nu își permit să ofere canile pentru că sunt utilizate și de viitorii turiști, însă întreabă la recepție pentru a afla dacă poți pleca acasă cu o cană cu sigla hotelului.

Citește și: Au plătit bani grei pentru o vacanță de cinci stele, dar s-au trezit sub cerul liber. Ce au pățit niște turiști români la un hotel din Bulgaria

Halate de baie – în hotelurile ieftine halatele de baie trebuie plătite cu un cost suplimentar, insa in multe hoteluri de lux, halatele sunt incluse în costul camerei, iar unele dintre hoteluri chiar brodează inițialele sau sigla hotelului pe ele.

Papuci – Majoritatea hotelurilor oferă papuci de unică folosință, iar aceștia sunt aruncați de obicei dacă sunt lăsați în cameră. Dacă îți plac papucii, îi poți lua acasă și să îi utilizezi dacă ai nevoie de unii în următoarea vacanță.

Spynews
Ciclonul Boris a făcut ravagii în România! Două persoane au murit în Galați și alți zeci de oameni au nevoie de ajutor. Imagini îngrozitoare | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Trucul secret al florăriilor pentru crizanteme. Ce soluție specială trebuie să folosești, de fapt, ca să înflorească spectaculos
Capital.ro
Intră banii pe carduri. Ajutor de 1.200 de lei pentru români. Cine va beneficia
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
S-a aflat acum! Motivul pentru care unii pensionari au primit pensii mai mici decât ar fi trebuit
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Ce nu ai voie să faci în China dacă ești însărcinată. Nicio femeie nu se abate de la aceste reguli
Spynews
Mădălina de la Insula Iubirii, declarații exclusive și tranșante despre despărțirea de Dani! Îl acuză că minte atunci când vorbește despre ea
Evz.ro
Carmen Negoiță nu poate trăi fără asta. Cum se descurcă la Asia Express
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Se SCHIMBĂ buletinele. Statul român dă termen 15 zile. Lege valabilă pentru absolut toți
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Postul Nașterii Domnului începe pe 14 noiembrie
MediaFlux
URGIE în ROMÂNIA! Mai mulți MORȚI din cauza CICLONULUI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...