Drama neștiută a Valentinei Pelinel. Care au fost încercările care i-au umbrit copilăria: „Un an de zile am muncit doar ca să plătesc datoriile”

Valentina Pelinel nu a avut mereu o viață simplă. Copilăria acesteia a stat sub semnul suferinței, dat fiind că încă de la o vârstă fragedă și-a pierdut tatăl, iar situația financiară nu a fost întodeauna roz.
Irina Dumitrescu
31 iul. 2023, 08:25
Drama neștiută a Valentinei Pelinel. Care au fost încercările care i-au umbrit copilăria: „Un an de zile am muncit doar ca să plătesc datoriile”
Drama neștiută a Valentinei Pelinel. Care au fost încercările care i-a umbrit copilăria: „Un an de zile am muncit doar ca să plătesc datoriile”

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase femei din România, care are în spate o carieră uriașă în modeling. Aceasta a reuști să construiască pentru ea o viața echilibrată și frumoasă, având o căsnicie fericită și niște copii superbi. Cu toate că vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, foarte puțină lume știe cu ce probleme s-a confruntat aceasta în tinerețe. Aceasta a trebuit să ia viața în piept încă de la o vârstă fragedă, când a trebuit să accepte decesul tatălui său. Mai mult de atât, Valentina Pelinel nu a fost mereu o persoană înstărită, cia avut perioade extrem de dificile din punct de vedere financiar, motiv pentru care a fost nevoită să renunțe și la școală pentru a se putea concentra pe muncă.

Citește și: Valentina Pelinel, veste neașteptată de la malul mării: „Aşteptăm să mai vină un copil!”

„Moartea tatălui meu a fost un moment crucial. Adolescentă fiind, m-a afectat teribil, însă m-a și educat și mi-a cultivat reziliența. Apoi, pe parcurs au existat și alte situații dificile pe care am fost nevoită să le confrunt, însă fiecare experiență prin care trecem ne învață ceva bun, dacă suntem dispuși să o punem într-o perspectivă de creștere, o oportunitate, și nu de stagnare. Nu este ușor și e nevoie de timp să vindeci orice rană, dar este posibil cu încredere și credință”, a declarat Valentina Pelinel pentru Viva.

Valentina Pelinel a fost invitată în podcastul găzduit de Ameri Nasrin, de pe YouTube, unde adezvăluit o serie de detalii despre copilăria ei și despre drama care i-a marcat adolescența. Soția lui Cristi Borcea și-a pierdut tatăl când avea doar 15 ani și a fost nevoită să renunțe la studii pentru a munci.

„Tata știa că visam să devin manechin și râdea de mine. Era un om cum spunem noi românii, de caterincă. Râdeam, ne distram, jucam cărți, ne trișam unul pe altul. Jucam remi, puneam pariuri la televizor, ne uitam la concursuri de mașini, de toate. Nici mama, nici tata, nu m-au luat în serios. Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani și jumătate, apoi eu am câștigat Top Model România la câteva zile după decesul lui, chiar când ar fi fost ziua lui, atunci am câștigat concursul. Zi pe care nu a mai apucat-o. De acolo a început să mi se schimbe viața. A fost greu ca și copil să înțelegi așa ceva. Dumnezeu mi-a trimis ceva imediat, să mă țină echilibrată. Pentru că eu îmi doream și visam să ajung manechin”, a povestit Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

Celebrul model a renunțat la studii pentru a intra în lumea modei. Deși nu i-a fost ușor, ulterior, ea s-a înscris din nou la studii, în America, unde a trebuit să facă cinci ani de liceu.

„Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale poate nu-l prindeam niciodată. Studiam 5-6 ore pe zi ca să termin liceul în America. Dar îmi place să învăț și învăț în continuare despre orice. Am răbdare că am lăsat ceva neterminat. Eu am făcut liceul de la 0. Și am studiat 5 ani și mi-am luat diploma. Am absovit și Facultatea de Marketing de la Facultatea din Cornwell”, a mai spus Valentina Pelinel, care a mai dezvăluit şi care au fost primii bani câştigaţi la New York.

„Mi-au prezentat un apartament și le-am spus, știți, mie trebuie să-mi avansați 500 de dolari pe săptămână, pentru că trebuie să trimit și bani la mama acasă, trebuie să mă și îmbrac, să mănânc și așa stau lucrurile. Altfel nu pot să rămân aici. Și au fost de acord, am semnat un contract, au investit în primii ani foarte mulți bani în mine pentru că îmi ofereau un apartament, acești 500 de dolari pe săptămână. Aveam nevoie să merg la dentist că dantura mea era praf, aveam coșuri pe față, a trebuit să mă trimită la dermatolog. Un an de zile am muncit doar ca să plătesc datoriile acumulate”, a mai declarat soţia lui Cristi Borcea.

Citește și: Obiceiul la care nu poate renunța Cristi Borcea, la 53 de ani, recunoscut de către Valentina Pelinel: „Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'