Alexandru Petrescu, atacuri în rafală la Clotilde Armand: „Miroase a heirupism pre-electoral”

social-democratul afirmă că Primăria Sectorului 1 nu a depus în timp util documentaţia, sectorul fiind singurul care nu va avea panouri inteligente în staţii.
Romania TV
02 aug. 2023, 13:54
Alexandru Petrescu, atacuri în rafală la Clotilde Armand:

Vicepreşedintele PSD Sector 1 Alexandru Petrescu afirmă, miercuri, că staţiile STB au nevoie de modernizare, dar acuză că lansarea licitaţiei în această perioadă de către Primăria Capitalei ”miroase a heirupism pre-electoral”. În plus, social-democratul afirmă că Primăria Sectorului 1 nu a depus în timp util documentaţia, sectorul fiind singurul care nu va avea panouri inteligente în staţii.

”Faptul că staţiile STB au nevoie de modernizare şi aliniere este de necontestat. Că Primăria condusă de Nicuşor Dan a lansat abia recent în SEAP procedura de achiziţie pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar sistemului de informare a călătorilor miroase a heirupism pre-electoral”, scris, miercuri, pe Facebook, Alexandru Petrescu.

Sebastian Burduja, nou atac la adresa lui Clotilde Armand. Ministrul Energiei o acuză pe primăriţă că lasă 20.000 de apartamente din sectoarele 1 şi 6 fără apă caldă
Acesta afirmă că Sectorul 1 va fi singurul care nu va beneficia de aceste modernizări atât de necesare.

”Este încă o dovadă a incompetenţei marca Clotilde Armand. Staţiile STB din Sectorul 1 nu vor avea astfel de panouri inteligente deoarece Primăria Sectorului 1 nu a depus în timp util documentaţia necesară pentru a îi fi alocate fonduri din PNRR”, a mai transmis Petrescu.

Acesta afirmă, de asemenea, că motivul invocat este necunoaşterea unei decizii a Consiliului Local.

”Doamna Armand invocă necunoaşterea unei hotărâri de Consiliu Local vizând această problemă, deşi hotărârile CL1 sunt publice”, a mai transmis social-democratul.

Alexandru Petrescu, despre Clotilde Armand și conducerea ”eșuată” a Sectorului 1: ”Nu contenește să mă surprindă și să mă indigneze deopotrivă”

Fost ministru al Economiei și actual vicepreședinte al Partidului Social Democrat (PSD) Sector 1, Alexandru Petrescu se declară nu numai surprins, ci și indignat de o atitudine delăsătoare care are ca rezultat o degradare urbană accentuată.

Alexandru Petrescu trage, astfel, încă un semnal de alarmă, și notează că s-a întrebat de multe ori de ce continuă să scrie despre administrația Sectorului 1 și despre primarul Clotilde Armand.

Totul a pornit, de data aceasta, de la un mesh agățat chiar pe clădirea Grand Hotel Bucharest din centrul Capitalei, cu toate că, mai scrie fostul ministru al Economiei, ”clădirea fostului hotel Intercontinental se află într-o zona de publicitate restrânsă fiind reglementată de PUZcp nr. 04b Brătianu, care interzice, din cunoștințele mele, amplasarea de panouri publicitar”.

“«Pourquoi est-ce que j’écris? Je suis encore à me le demander». Citându-l pe Eugen Ionescu din «Antidoturi», mă întreb și eu adesea de ce încă mai scriu despre conducerea eșuată a administrației Sectorului 1.

EXCLUSIV Victor Ponta, ironii la adresa lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand: „Mi-aş dori să avem şi noi primari la Capitală şi Sectorul 1, unde, sincer, nu avem”
Scriu pentru că această administrație nu contenește să mă surprindă și să mă indigneze deopotrivă prin inacțiunea sau acceptarea unor lucruri care altădată erau de bun simț civic să nu le faci și care acum au devenit practică anodină de degradare urbană încurajată de edilii Bucureștiului.

Scriu sperând că trag un semn de alarmă puternic și că toate aceste elemente vor fi sancționate în primul rând de cetățenii acestui sector și ai întregii Capitale, dar și de consilierii locali care au pârghii de preîntâmpinare a acestei schimonosiri a orașului.

Zilele trecute, pe clădirea unuia dintre cele mai emblematice hoteluri din București, un «impozant» mesh își face apariția, fără ca niciunul din edilii Sectorului 1 sau ai Capitalei să reacționeze”, a notat Alexandru Petrescu în mediul online.

”Clotilde, ai legătura!”
Este nevoie de publicitate, consideră Alexandru Petrescu, însă aceasta nu poate fi amplasată oriunde și, mai ales, nu pentru a ”distruge identitatea arhitecturală a clădirilor”.

”Lăsând la o parte considerentele de ordin legal – clădirea fostului hotel Intercontinental se află într-o zona de publicitate restrânsă fiind reglementată de PUZcp nr. 04b Brătianu, care interzice, din cunoștințele mele, amplasarea de panouri publicitare -, acest mesh montat pe clădirea referențială a Bucureștiului agresează vizual prin violență cromatică, anulează raporturile și ritmurile formale ce conduc vizual către linii de perspectiva care revelau geometria și logica funcțională a orașului.

Nu contest importanța publicității ca nevoie și profitabilitate, dar nu oriunde și cu orice preț! Nu prin amplasări care distrug identitatea arhitecturală a clădirilor și redefinesc peisajul urban al sectorului în funcție de seturi de valori consumeriste. Clotilde, ai legătura!”, încheie Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1, potrivit gandul.ro.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Mașinile interzise în trafic. Vehiculele diesel, fără drept de circulație. S-a pus termen 2 ani
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Victor Ciutacu, în politică! Răspunsul la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Primele declarații ale Nadiei Comăneci și ale Ecaterinei Szabo, după ce Anei Bărbosu i s-a retras medalia de bronz: „Trebuie să fii deasupra lor cu 10 puncte. Fiindcă suntem români”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!