Dana Roba, terorizată în mod constant de fostul soț. Ce pretenții are abuzatorul ei de la ea: „El a înnebunit!”

Dana Roba nu reușește să scape de fostul soț, cel care a mutilat-o și a băgat-o în spital. Ce îi face bărbatul în fiecare zi, cu toate că se află în spatle gratiilor.
Irina Dumitrescu
02 aug. 2023, 20:04
Dana Roba, terorizată în mod constant de fostul soț. Ce pretenții are abuzatorul ei de la ea: „El a înnebunit!”
Dana Roba, terorizată în mod constant de fostul soț. Ce pretenții are abuzatorul ei de la ea: „El a înnebunit!”

Cu două luni în urmă, Dana Roba a ajuns în comă la spital după ce bărbatul care îi jurase iubire veșnică a bătut-o crunt. Daniel Balaciu a mutilat-o, lovind-o de 8 ori cu ciocanul în cap. După ce a desfigurat-o bărbatul a lăsat-o să agonizeze într-o baltă de sânge. Medicii care au preluat-o în secția de urgență nu i-au dat prea multe șanse, însă un miracol a salvat-o, iar acum aceasta este în viață și încearcă să se recupereze. Călăul ei totuși nu vrea să renunțe și o hărțuiește în mod constant pe make-up artistă, cu toate că este în spatele gratiilor.

Citește și: Bărbatul misterios apărut în viața Danei Roba, după despărțirea de soțul agresor: „E un băiat extraordinar și e alături de mine. Am dreptul la viață, corect?”

Dana Roba încearcă să ducă o viață obișnuită și să revină la obiceiurile pe care le avea înainte de a fi mutilată cu brutalitate de soțul ei. Make-up artista a fost surprinsă de curând în trafic, la volanul mașinii ei. Imaginile au fost postate chiar de către sora sa, pe rețelele de socializare. Aproape două luni s-au scurs de la ziua care i-a schimbat viața Danei Roba pe veci.

Dana Roba, hărțuită de fostul soț

Însă, Daniel Balciu reușește să o terorizeze chiar și din spatele gratiilor, acolo unde se află de când a comis oribila faptă. Concret, Dana Roba a mărturisit, de curând, că în fiecare miercuri este sunată, cu numără ascuns, de către bărbat. Daniel Balaciu o apelează de câte 15 ori pe zi, iar în cazul în care make-up artista răspunde, el nu scoate niciun sunet și doar respiră puternic în telefon. Apelurile acestuia nu se îndreaptă doar către cea care i-a fost parteneră, ci și către soția fratelui Danei Roba, căreia i-a spus că își dorește o împăcare cu make-up artista.

„Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns. Pe soția fratelui meu a sunat-o și pe ea cu număr necunoscut, i-a zis la telefon să mă întorc în brațele lui. Eu i-am răspuns, la început, la telefon. La mine nu spune nimic, doar respiră și atât. Sunt sunată în fiecare miercuri cu număr ascuns de 14/15 ori. Totul se întâmplă de când a intrat el în pușcărie. Eu cred că el a înnebunit puțin și a realizat ce mi-a făcut”, a declarat Dana Roba, potrivit click.ro.

Deși nu vrea să mai audă nimic de cel care aproape a omorât-o, Dana Roba o să fie nevoită ca în curând să stea față în față cu el. Make-up artista a mărturisit că o să aibă loc o întâlnire între ea și Daniel Balaciu, dar cei doi nu o să fie singur, ci alături de avocații lor. Pentru clipa decisivă, Dana Roba se pregătește emoțional, însă spune că nu își dorește să dea ochii cu cel care a mutilat-o. Aceasta a decis ca în momentul întâlnirii să stea cu spatele la Daniel Balaciu.

„O să urmeze în perioada următoare o înfățișare cu Daniel, dar nu o să fim doar noi doi, ci o să fie și avocatul lui și al meu. Totul o să fie în cabinetul procurorului. Atunci când o să se întâmple asta, nu vreau să mă uit la el, ci vreau să mă întorc cu spatele să vorbim. Nu îmi doresc să îl privesc în ochi”, a mai spus Dana Roba.

Citește și: Câți bani câștigă Dana Roba de când ce s-a întors la salon. Clientele o ocolesc pe make-up artistă după ce a fost mutilată de soț: „Au plecat pentru că sunt urâtă”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
AGENT DE INFORMAȚII MILITARE NORD-COREEAN ACUZAT DE PIRATAJ ÎMPOTRIVA SUA ȘI ALTOR ENTITĂȚI INTERNAȚIONALE
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!