Care sunt cele mai descurcărețe zodii. Reușesc să iasă ușor din orice situație dificilă

Sunt unii nativi din zodiac parcă făcuți să se descurce în orice fel de situație, oricât de delicată ar fi. Nu fac pași în spate când dau de greu, ci sunt motivați să găsească cele mai bune soluții.
Alina Costache
03 aug. 2023, 00:01
Care sunt cele mai descurcărețe zodii. Reușesc să iasă ușor din orice situație dificilă

Iată care sunt cele mai descurcărețe zodii

BERBEC

Nu contează de cât de jos pornesc, Berbecii reușesc întotdeauna să se descurce în viață. Au o forfotă interioară ce-i îndeamnă mereu să meargă înainte, să își depășească limitele, să se redescopere în noi ipostaze tot mai bune, fiind cu fiecare an ce trece o variantă mai bună a propriei persoane.

Citește și Ce planete sunt ÎN RETROGRAD în luna AUGUST 2023? Atenție, sunt ȘASE astre! Cum te influențează fiecare

Berbecii au un simț al succesului, știu cu cine să se împrietenească, știu să fie foarte sociabil și să iasă în evidență atunci când este nevoie, știu să comunice, iar această din urmă calitate este deosebit de importantă în viață pe toate planurile. Aceasta înseamnă că știu să ceară, că știu să ofere, că lasă în viața celor din jur o amprentă frumoasă, o ușă deschisă, gata oricând să fructifice o nouă oportunitate alături de oamenii valoroși pe care i-au cunoscut, potrivit horoscop.garbo.

BALANȚĂ

Chiar dacă Balanțele descoperă mai târziu în viață ceea ce le place cu adevărat și le face fericite, totuși acești nativi știu să își folosească resursele pentru a-și urma calea, atunci când o găsesc.

Balanțele sunt persoane foarte ordonate, în ciuda faptului că la o primă vedere am spune că nu. Dar ele știu ce au de făcut atunci când își propun un scop, reușesc să își ordoneze foarte bine prioritățile în viață, sunt buni strategi, știu să facă slalom astfel încât să prindă toate oportunitățile, dar să ocolească obstacolele.

Citește și Horoscop Camelia Pătrăşcanu: „Mulți se pregătesc pentru zile negre”. Ce se întâmplă cu zodiile până pe 8 august

Nu contează cât de grea este viața, Balanțele întotdeauna vor găsi o cale nu doar de a ieși din impas, ci și de a avea succes în viață. Nu contează nici măcar atunci când astrele nu le-au oferit talente evidente, găsesc ele ceva la care să se priceapă și să reușească să-și construiască viitorul.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul poate rămâne comod în viața lui pe care și-a așezat-o astfel încât să fie bună, nici prea-prea dar nici foarte-foarte, astfel că pot trece ani în care Vărsătorul să se uite pe sine în acest confort.

Problema se pune însă atunci când în viața Vărsătorului apare o criză. Fie trebuie să-și găsească un cămin, fie are nevoie de mai mulți bani pentru că nu se mai poate descurca astfel ori poate a pierdut o persoană dragă din viața lui. Alți Vărsători se pot trezi într-o relație toxică și abuzivă, alții pot primi o moștenire și trebuie să se descurce personal de ea pentru că nu au resurse să angajeze alte persoane. Ori trebuie să plece din țară și așa mai departe.

Dacă nu credeți în minuni, trebuie să vedeți un Vărsător reacționând într-un moment de criză. Va face din imposibil, posibil! Capacitatea intelectuală imensă a acestor nativi îi poate determina să învețe o cantitate uriașă de materie într-un ritm absolut record sau să găsească soluții cu totul inovatoare, nemaiîntâlnite, dar foarte utile în momentul respectiv.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Ucraina a suspendat tranzitul de ţiţei către Ungaria şi Slovacia, respectând sancţiunile, nu pentru a şantaja, susţine Kievul
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!