EXCLUSIV | Dana Roba, declarații cutremurătoare despre dimineața în care fostul ei soț a încercat să o omoare: „A vorbit la telefon, a zis că: „asta nu mai moare, stau aici cu ea și nu mai moare”

Dana Roba a vorbit pentru RomâniaTV despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea care i-a schimbat viața. Ea a dezvăluit mai multe detalii despre cum soțul ei a încercat să o măcelărească.
Alina Costache
03 aug. 2023, 23:40
EXCLUSIV | Dana Roba, declarații cutremurătoare despre dimineața în care fostul ei soț a încercat să o omoare: „A vorbit la telefon, a zis că: „asta nu mai moare, stau aici cu ea și nu mai moare”
EXCLUSIV | Dana Roba, declarații cutremurătoare despre dimineața în care fostul ei soț a încercat să o omare: A vorbit la telefon, a zis că: „asta nu mai moare, stau aici cu ea și nu mai moare””

Dana Roba a făcut declarații în exclusivitate pentru RomâniaTV despre noaptea de coșmar, care avea să îi schimbe viața definitiv.  Aceasta a oferit mai multe detalii despre motivele pentru care soțul ei a vrut să o omare. Aceasta a mai mărturisit că durerea este cu atât mai mare, cu cât de față la scenele parcă desprinse din filmele de groază.

Citește și: Dana Roba a ajuns la fundul sacului. Make-up artista nu are suficienți bani pentru operațiile de recuperare: „Mă ajunge undeva la 2.000 de euro”

„Mai urmau 4 zile până la divorț. În fiecare zi mă toca să renunț la divorț, să renunț la copii. Să îi plătesc eu lui pensie alimentară. Mi-a zis că „dacă divorțezi să îmi pătești mie 6000 de lei”. I-am zis că nu există așa ceva, prefer să plătesc bonă cu 3000 de lei și tu te duci la muncă. Asta l-a făcut să mă omoare, să îmi ia viața.

A venit la 5-6 dimineața și mi-a dat primul ciocan în cap. Am o operație foarte mare care încă mă doare foarte tare. Am apucat să mă uit spre geam și vedeam că se îmbina ziua cu noaptea. Apoi a început să mă înjure. După ce mi-a dat prima lovitură a apărut așa o ceată de îngeri în jurul meu, o lumină foarte mare și am auzit: „Nu vei simți nicio durere”. Duhul Sfânt a luat a asupra lui toată durerea.

El a început din nou să mă lovească și să mă înjure: „Pocăita dracului, vreau să mori, să te văd moartă, întinsă pe masă”. A fost îngrozitor pentru că fetițele au fost de față și asta mă doare cel mai tare. Dacă mă bătea și eram doar eu cu el, poate că nu era durerea atât de mare. Fetele urlau: „vreau la mama, vreau la mama, unde-i mama?” și el nu le-a lăsat, le-a mințit, asta știu de la fetițe. Le-a spus că „nu puteți intra că mami face masaj”, a declarat Dana Roba în exclusivitate pentru RomâniaTv.

Aceasta a mai povestit că bărbatul spera ca ea să moară.

„Ele au asistat la scenele de groază. Până atunci, fiica mea era disperată după el, de când l-a văzut că m-a văzut pe mine cu gaură în cap, cu „capul crăpat” cum spun ele, niciodat nu a mai întrebat nimic de el. Când el era acolo să strângă sângele, ele au intrat și m-au văzut și el le-a dat afară. Eu mă mir că mi-a dat doar în cap. De fapt, mi-a dat și peste picior. M-a lăsat acolo în baltă de sânge. A luat copiii și i-a dus la sat la părinții lui. Mi-a furat S-a întors pe la 12. Nici nu știu cât era ceasul. A vorbit la telefon, a zis că: „asta nu mai moare, stau aici cu ea și nu mai moare”. Sper să se afle din perchezițiile telefonice cu cine a pus la cale acest macabru”, a mai declarat Dana Roba.

Citește și: Dana Roba, imagini emoționante! Make-up artista încearcă să ducă o viață normală. A fost surprinsă pentru prima oară la volanul mașinii sale de când a fost agresată de fostul soț

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Stațiunea din România care a renăscut din propria cenușă. “Locul vindecător” e mereu plin de turiști români și străini. Prețurile la cazare sunt mici și se primesc vouchere de vacanță
Capital.ro
Se SCHIMBĂ buletinele. Statul român dă termen 15 zile. Lege valabilă pentru absolut toți
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Nicolae Ceaușescu a stabilit un record mondial imposibil de bătut, dar a trișat. De unde a „importat” metoda
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Românii trebuie să dea banii înapoi. Este obligatoriu să plătești. ANAF nu mai iartă pe nimeni
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Postul Nașterii Domnului începe pe 14 noiembrie
MediaFlux
PENSIILE MICI NU CRESC! Simona BUCURA OPRESCU a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...