Cum arată acum gemenele de la Indiggo. Gabriela și Mihaela Modorcea s-au mutat în America în urmă cu 15 ani

Cum arată și ce fac acum gemenele de la Indiggo. În anii 2000, Gabriela și Mihaela Modorcea făceau furori în peisajul muzocal autohton.
Alina Costache
04 aug. 2023, 10:11
Cum arată acum gemenele de la Indiggo. Gabriela și Mihaela Modorcea s-au mutat în America în urmă cu 15 ani
Cu ce se ocupă acum gemenele de la Indiggo

Gemenele Gabriela și Mihaela Modorcea de la Indiggo au fost o prezență extrem de plăcută în peisajul muzical autohton, în anii 2000. Au debutat pe când aveau doar 12 ani, în seara de Crăciun a anului 1996, la TVR și Radio România Actualități cu „Colinde, colinde”, pe versurile lui Mihai Eminescu și muzica lui Romeo Vanica.

Primul album sub umbrela trupei Indiggo a fost lansat în anul 2000, cu piese precum „Nu-mi pasă”, „Clar de lună”, „E bine”, „Parfumul tău”, „Am eu grijă”, „La Indiggo”, „Dar să nu ne pară rău”, „Asta-i lumea”.

Citește și: Gemenele de la Indiggo, în acelaşi film cu Zelenski. Imagini cu preşedintele Ucrainei din perioada când era actor

Cele două au cunoscut repede succesul, iar în perioada 2003-2004 au fost remarcate și pe plan internațional, cu piesa „Hip Hop Jam”. Surorile Modorcea au plecat acum aproape 15 ani din țară și s-au mutat definitiv în America pentru a-și constui acolo o carieră.

Acum, gemenele de la Indiggo postează frecevnet iomagini pe rețelele sociale și arată foarte bine la vârsta de 38 de ani. Gabriela și Mihaela fac antrenamente în aer liber și călătoresc adesea prin America. Acestea visează să devină actrițe celebre.

Nu au renunțat nici la muzică, dar și-au schimbat stilul, acesta fiind acum unul devoțional. Au explorat zona religioasă în ultimii ani, iar în 2021 au lansat piesa „Christ is Risen, Alleluia”, de pe albumul „Church of Love”, compusă și orchestrată de ele.

Surorile Indiggo, pasionate de actorie

Surorile Modorcea predau cursuri de pictură pe articole vestimentare și cursuri de dans oriental și dans modern, numit „hip-hop belly dance”. Au făcut studii în domeniul actoriei în Germania, apoi în SUA, acolo unde au rămas definitiv și și-au continuat cariera.

Citește și: Cum le dă peste nas Irina Nicolae fostelor colege din trupa A.S.I.A. Ce s-a întâmplat după concertul de reunire a trupei, de la Sala Palatului

În 2008, au participat la „America Got Talent”, unde au cântat melodia „New York, New York”. Au urcat pe scenă machiate strident, cu rochii provocatoare, fiind criticate dur de juratul David Hasselhof pentur aceasstă apariție.

Au apărut și în câteva filme și seriale de la Hollywood, printre care „Van Wilder 2” și „Law&Order: Special Victim Unit”.

În 2016, Mihaela Modorcea și-a lansar primul roman în engleză, la New York, „Wicked Clone or How To Deal With The Evil”.

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Stațiunea din România care a renăscut din propria cenușă. “Locul vindecător” e mereu plin de turiști români și străini. Prețurile la cazare sunt mici și se primesc vouchere de vacanță
Capital.ro
Se SCHIMBĂ buletinele. Statul român dă termen 15 zile. Lege valabilă pentru absolut toți
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Nicolae Ceaușescu a stabilit un record mondial imposibil de bătut, dar a trișat. De unde a „importat” metoda
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Românii trebuie să dea banii înapoi. Este obligatoriu să plătești. ANAF nu mai iartă pe nimeni
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Postul Nașterii Domnului începe pe 14 noiembrie
MediaFlux
PENSIILE MICI NU CRESC! Simona BUCURA OPRESCU a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...