Gala Premiilor Stand-Up: Îţi poţi lua bilete cu reducere

Cei care doresc să participe la Gala Premiilor Stand-Up îşi pot achiziţiona un bilet pentru reprezentaţiile din perioada 22-26 aprilie la un preţ de doar 50 lei, redus de la valoarea iniţială de 80 lei.
Romania TV
22 apr. 2013, 09:54
Gala Premiilor Stand-Up: Îţi poţi lua bilete cu reducere

În cadrul galei Premiilor Stand-Up de la Cinema Patria te aşteaptă un show fără precedent în România: îl vei vedea pe Jimmy Tamley, cel mai tehnic ventriloc păpuşar, alături de nume grele ale scenei autohtone: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin şi Radu.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în luminile rampei, Jimmy Tamley se încadrează în categoria enterteinarilor rari şi deosebiţi ce au darul să îmbine mai multe forme de exprimare artistică: într-un singur show, Jimmy pune în slujba divertismentului de top faptul că este ventriloc, element pus în evidenţă de o tehnică ireproşabilă, calitatea de păpuşar – maestru în mânuirea marionetelor ce îi animă reprezentaţiile –  şi, nu în ultimul rând, talentul nativ de pentru show-urile de comedie şi înclinaţia către poantele ticluite cu pricepere şi umor.

Jimmy Tamley îşi exploatează capacitatea de ventriloc într-un mod unic, ce duce neobişnuita însuşire umană într-un punct în care devine de-a dreptul fascinantă. Talentat, dar şi un profesionist al divertismentului, Jimmy Tamley oferă un show captivant, fermecător şi interesant pentru toate categoriile de vârstă: dacă un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu îşi va putea lua ochii de la ventrilocul Jimmy.  

Jimmy Tamley este considerat cel mai spectaculos şi mai tehnic artist păpuşar ventriloc din Europa. Marionetele încântătoare, umorul său nativ şi tehnica vocală uluitoare fac ca fiecare show al lui Jimmy Tamley să fie o experienţă unică şi captivantă.

Cea de-a treia ediţie a Galei Premiilor Stand-Up Comedy va fi întregită de prestaţiile unora dintre cei mai îndrăgiţi comedianţi din România, care vor aduce în faţa publicului materiale noi. Numele deja confirmate sunt: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin şi Radu.

Pentru Badea (Dan Badea) stand-up comedy este “cea mai sinceră formă de artă: un microfon şi un om cu toată viaţa lui împărtăşită publicului. Stand-up comedy este un mod de viaţa, un fel de a gândi şi o modalitate minunată de a cunoaşte oameni”.

Costel (Costel Bojog) şi Teo (Claudiu Teohari) au deja aproape un deceniu de experinţă pe scena stand-up, au fost emblema clubului Cafe Deko până în anul 2009, iar în prezent activează La Club 99.

Micuzu (Cosmin Nedelcu) este de formaţie actor şi este cunoscut iubitorilor genului, graţie personajelor pe care le creează pornind de la observarea comportamentului uman şi valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

“Veteranii” Radu şi Sorin de la Aristocraţii, o altă trupă cu state vechi pe piaţa de stand-up, sunt cei care vor întregi lista de nume grele care vor fi prezente pe 26 aprilie la Cinema Patria.

Biletele la preţul redus de 50 lei se găsesc în toata reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro şi BLT.ro.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!