Cristina Spătar a dezvăluit adevărul despre relația cu soțul ei: „Hai să nu fim ipocriți și să recunoaștem!”

Cristina Spătar a dezvăluit adevărul despre relația cu soțul ei. La vârsta de 51 de ani, cântăreața a început un nou capitol important din viață. Ea și-a unit recent destinul cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.
Alina Costache
08 aug. 2023, 17:31
Cristina Spătar a dezvăluit adevărul despre relația cu soțul ei:
Cristina Spătar a dezvăluit adevărul despre relația cu soțul ei

Cristina Spătar a dezvăluit adevărul despre relația cu soțul ei. Artista nu se ferește și spune că banii sunt foarte importanți și ajută ambii parteneri. Bineînțeles, menționează că soțul ei are foarte multe calități, dar și faptul că are o situație financiară bună și că este generos, au contat foarte mult pentru ea.

Citește și: Cristina Spătar a mai primit un cadou generos de la soț, după ce i-a dăruit un bloc: „Ce să fac? Sunt norocoasă!”

Cristina Spătar a dezvăluit adevărul despre relația cu soțul ei

Contează foarte mult. Copilașii mei au fost obișnuiți cu un nivel de trai destul de ridicat și nu numai. Cred că oricine și-ar dori să aibă copiii în siguranță, să aibă alături de ei un bărbat responsabil, un om care iubește copiii și care are ce să le ofere, pentru că eu urma să le ofer o educație până la sfârșit, până îi făceam adulți.

Atunci, a fost o treabă foarte bine venită faptul că el este un potent om de afaceri. Plus că eu învăț foarte multe de la el și mă ajută în viitoarele mele afaceri. Pentru mine, contează. Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la copiii mei, chiar îmi doresc să fie bine. De ce nu? Hai să nu fim ipocriți și să recunoaștem! Da, sunt foarte încântată că am un sprijin în el„, a declarat Cristina Spătar, pentru Viva.ro.

Chiar dacă a primit mai multe vile cadou de la soțul ei și se ocupă să facă un business din asta, cântăreața mărturisește că nu o să renunțe la muzică și nici nu o s-o pună pe locul doi.

Nu, muzica nu va trece niciodată pe locul doi. Nu vreau să renunț la muzică. Este prima mea dragoste și, ți-am mai zis anterior, mi-a fost greu, dar muzica m-a ajutat, mi-a deschis multe uși și n-o să renunț la muzică. Eu, cândva, am avut și o mică firmă de construcții, înainte să mă căsătoresc cu fostul soț, deci el știa ideea mea despre a investi în domeniul ăsta.

Vicențiu deja construiește la Craiova o mie de case, face un cartier acolo. Deține și niște fabrici care produc materiale de construcții, de la polistiren, vopsea lavabilă, structurată, adezivi. Am început să le învăț și eu. El produce materiale de construcții și construiește case.

Chestia asta m-a ajutat foarte mult, că avem multe lucruri în comun. Îi explicam ce-mi doresc să fac vizavi de construcții, faza asta cu blocul, tot așa, i-am spus demult. Îmi doream să cumpăr un teren și să construiesc un bloc. Ai văzut, până la urmă, s-au legat. Nu știu dacă o să fim foarte asociați, cred că o să fie lucruri distincte, fiecare o să aibă treburile lui. El chiar îmi spunea: „Ce-i al tău o să-ți dau să fie doar al tău. O să te susțin.

Mai nou, lansez, în cel mai scurt timp, prima linie de vin. În loc să produc haine, acum am propria linie de vinuri. Un vin foarte fain, adus de la niște podgorii din Roma, din sudul Italiei. Suntem în curs de a-l aduce aici, în România, și nu numai. Vrem să-l ducem în mai multe țări.

Un vin care o să-mi poarte numele și cei care au fost la nuntă l-au degustat, că a fost pe masă. Vin alb, vin rosé și vin roșu. Un vin foarte bun, un vin sec, un vin tare. El a fost cu ideea. Suntem în discuții să cumpere, tot pentru mine, o mică făbricuță de apă. A zis: „Lasă hainele să le facă altele! Vino lângă mine și fă ce spun eu, ce e de perspectivă!. Deci, da, o să meargă în paralel muzica și afacerile. Sper să fac față, nu știu, sper să învăț din mers„, a mai mărturisit Cristina Spătar.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Iohannis a înmânat drapelul României echipei olimpice pentru Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'