Previziuni Camelia Pătrăşcanu. Zodia protejată de Divinitate până la final de august. Se întâmplă peste 4 zile!

Previziuni realizate de Camelia Pătrăşcanu. Din 12 august până pe 28, dar și după această dată, planetele Marte și Neptun vor fi în opoziție. Marte nu va mai fi în Fecioară, ci în Balanță, dar acesta e un alt aspect astrologic.
Alina Costache
08 aug. 2023, 20:33
Previziuni Camelia Pătrăşcanu. Zodia protejată de Divinitate până la final de august. Se întâmplă peste 4 zile!

Previziuni Camelia Pătrăşcanu. Ce ne aduce opoziția Marte-Neptun între 12 și 28 august 2023! Marte în Fecioară acum e blând și trebuie să fim atenți cum ne folosim energia. Opoziția cu Neptun ne atrage atenția asupra faptului că putem crea consecințe nemăsurabile. O indiscreție produsă poate crea mari prejudicii.

Opoziția ne îndeamnă să fim atenți la aspectele morale și spirituale ale faptelor noastre. Vom înțelege, cumva, că ceea ce se întâmplă acum are legătură cu un tablou mult mai mare, că poate trăim ecoul unor lucruri care se înlănțuiesc, generate de noi sau de alții.

Opoziția aceasta vine în continuarea opoziției Mercur-Saturn. În tot cazul, trebuie să fim atenți mai ales în lucrul nostru, în relațiile noastre profesionale, la sarcinile pe care ni le-am luat. Trebuie să fim atenți la determinare, corectitudine, destoinicie. E o axă a toxicității, de aceea Marte în Fecioară investighează dacă mediul în care lucrăm ne sprijină sau ne fură energia, potrivit Fanatik

Previziuni Camelia Pătrăşcanu. Este o opoziție care are impact asupra sănătății. Pentru Berbeci, opoziția poate aduce blândețe și iertare, în relațiile profesionale, în relațiile de lucru. Pot aprecia valoarea unui om pe care nu îl mai au, care a plecat, s-a distanțat de ei. Să fie atenți la efectele muncii lor.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Urmează un an și jumătate unic. Punctul de karmă e fixat exact în zodia Balanţă

Taurii au opoziția Marte-Neptun legată de activitățile lor curente, tot ce gândesc, acționează, fac, produc. Pot schimba, cumva, viitorul prin soluțiile pe care le au. Unii pot fi implicați prin activitățile sociale, mai ales dacă îmbunătățesc ceva, inventează ceva. Își dau seama că au un impact mare și analizează efectele acestui impact. Apoi, poate fi vorba de faptul că sprijină niște persoane care au un drum în față.

Pentru Gemeni, opoziția Marte-Neptun vorbește despre prudență. Să nu își asume sarcini sau funcții care pot fi obositoare. Mulți sunt preocupați mai mult de viața privată. Pot lăsa deoparte alte activități profesionale pentru confort și pentru viața privată. Mulți se întreabă care e locul lor și care e căminul lor. Se poate declanșa un dor de intimitate cu adevărat.

Racii au parte de protecție divină, mai ales cei care călătoresc. Protecția divină vine și pentru cei care schimbă vorbe, vorbe rostite, acte. Intuiția lor e importantă, cântăresc mai bine un gest. Au o intuiție de ultim moment, clarifică, avertizează, ajută, lămurește, îndrumă corect lucrurile.

Leii sunt vizați în zona banilor. Câștigă bani din mai multe surse. Cheltuirea unor bani poate acoperi niște găuri nu ale lor, ale altora. Dacă oferă un ajutor material, trebuie să clarifice scopurile. Poate e mai bine să dea o undiță decât un pește. Unele activități, prin care pierd, pot fi întrerupte printr-o decizie curajoasă.

Fecioarele îl au pe Marte în semnul lor zodiacal și această prezență le dă aplomb, energie, vitalitate, dinamică. Au gesturi mai rapide, au inspirație, acționează mult mai aplicat. Opoziția cu Neptun le atrage atenția că felul în care se poartă în acest moment poate să îi contrarieze pe cei din jur, care comentează, care văd distorsionat lucrurile.

Camelia Pătrăşcanu: Balanțele scapă de lucrurile toxice
Balanțele sunt preocupate de sănătate și pot face multe lucruri bune pentru ele. Elimină lucrurile toxice din comportamentul lor. Pot tăia din rădăcină un viciu nesănătos, un consum nesănătos. Profesional, Marte le poate descoperi jocuri ascunse, intenții necinstite, neglijențe, pericole, capcane.

Horoscop BANI si SUCCES. O săptămână de răsfăţ, o singură zodie îşi face toate-toate poftele!
Previziuni Camelia Pătrășcanu. Scorpionilor li se atrage atenția că oamenii au exigențe. Au șansa să aibă impact în mediul în care trebuie să facă noi cunoștințe. Aud că se vorbește de ei, deci sunt interesați de aspectele publice, de imaginea lor. Marte e indicatorul faptului că oamenii au exigențe și ei află dacă în mintea lor sunt eligibili, buni pentru a fi considerați prieteni. Opoziția îi ajută să-și regleze pasul, să nu disoneze prea mult cu anturajul în care se află.

Pentru Săgetători, opoziția Marte-Neptun provoacă multe reflecții legate de funcție, muncă și responsabilități. Parcă nu prea ar mai avea chef de sarcini, de muncă. Își dau seama care sunt daunele pe care responsabilitățile mari le provoacă în viața lor. Au nevoie de tihnă și confort. Au de negociat ce sarcini abandonează, câte își mai asumă.

Previziuni Camelia Pătrăşcanu. Capricornii investighează pe cineva în legătură cu planurile de viitor și descoperă că persoana e cam poetă, visează, nu știe în ce se bagă. Analizează riguros oamenii și acțiunile lor. Pot deranja prin ceea ce spun, dar sunt foarte realiști.

Vărsătorii au opoziția Marte-Neptun în legătură cu cheltuirea banului. Se gândesc cum e mai corect: să dea mai mult sau mai puțin? E o temă morală pe care și-o propun în legătură cu dăruirea în generală, nu doar a banilor. Își mai pun și întrebarea dacă merită ceea ce primesc, dacă persoana care le oferă o face cu îndreptățire sau ca să îi cumpere.

Pentru Pești, fenomenul astrologic vine cu îndemnul de a fi mai conștienți de valoarea lor. Trebuie să își arate talentele și darurile, înzestrările. Neptun îi poate face rușinoși, căci le e teamă să nu greșească precum altădată. Marte îi face mai îndrăzneți, le și promite succesul dacă se mobilizează și trec peste trac. Asta nu înseamnă că trebuie să blufeze, dar nici să se lase inhibați de stângăciile lor trecute.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Mașina românească despre care se spune că a fost copiată de Mercedes. Nu era performantă, dar mulți se lăudau cu ea
Capital.ro
Mașinile care au primit interzis în Ungaria. Se aplică până pe 20 august
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Săritul în cap la piscină, de evitat. Specialiștii atrag atenția asupra riscurilor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
'Ăla-i amantul tău?' Ilie Năstase și Ioana, mega-scandal în fața blocului: 'Te-am văzut'😱
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Permisul este reținut pe loc. Șoferii nu mai primesc dovada cu drept de circulație de 15 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Drumul spre Vârful Moldoveanu, distrus complet de ploi. Salvamontiștii fac apel la turiști să renunțe la drumeții
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...