Horoscop Minerva toamnă 2023. Ce zodie este binecuvântată tot anul, ce zodie este dominată de o forţă malefică până în decembrie 2023

Minerva a făcut previziuni astrologice pentru a doua jumătate a anului 2023. Astrologul a precizat că sunt câteva zodii care vor avea parte de o dezvoltare pe plan financiar, în timp ce altele trebuie să fie mai atente la sănătatea lor.
Alina Costache
09 aug. 2023, 12:31
Horoscop Minerva toamnă 2023. Ce zodie este binecuvântată tot anul, ce zodie este dominată de o forţă malefică până în decembrie 2023

Horoscop Minerva. Invitată în podcastul „Vorba lui Jorge”, Minerva a precizat că nativii unei zodii vor fi înconjurați de noroc pe toate planurile, în timp ce alții vor fi pregătiți să facă schimbări importante în viețile lor.

Horoscop Minerva pentru a doua jumătate a anului 2023. Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec
În septembrie și octombrie abia vor mai avea timp să respire de cât vor fi de ocupați. Dar răsplata va fi pe măsură. În noiembrie și decembrie cresc rapid cheltuielile și vor pleca în niște călătorii nedorite. În schimb, anul va fi dificil pentru Berbecii care studiază. Vor avea realizări și șansa de a progresa în afaceri deoarece vor cunoaște oameni care îi vor ajuta. Dar sunt încăpățânați și atunci dau cu piciorul lucrurilor frumoase, precizează Minerva.

Horoscop Minerva. Taur
Taurii vor depune eforturi susținute în ceea ce privește cariera. Vor fi multe schimbări în octombrie, când situația economică se va îmbunătăți. Situație care va dura până în luna decembrie. Trebuie să fie foarte atenți pentru că din punct de vedere profesional ar putea apărea niște schimbări. Și ei, ca și Berbecii, au șanse neașteptate să achiziționeze un teren sau o casă.

Gemeni
Gemenii trebuie să fie foarte atenți la problemele financiare deoarece ambițiile lor sunt mari și îi va face să cheltuiască mai multe decât trebuie și decât au. Septembrie aduce vești bune cu un oftat de ușurare în mulet chestiuni profesionale. Beneficiile vor fi la vedere și ar putea să își cumpere un autoturism nou.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Urmează un an și jumătate unic. Punctul de karmă e fixat exact în zodia Balanţă

Horoscop Minerva. Rac
Familia le va fi alături în tot ceea ce fac. În august și septembrie vor deveni mai hotărâți dar în același timp și mai aventuroși. Dobândesc mai multă putere, iar dificultățile pe care le întâmpină cei din jurul lor nu îi deranjează, ba dimpotrivă, pun umărul și îi ajută să le rezolve. Racii trebuie să fie atenți la sănătatea mamelor. Și decembrie va fi o lună bună. După ce trece stresul de la muncă și au o poziție respectabilă în societate, investițiile pe care le-au făcut în trecut acum vor da roade, spune Minerva.

Horoscop Minerva. Leu
Starea financiară, din septembrie, va exploda pur și simplu pentru unii nativi. Discursul lor va suna mai dur în această perioadă. Multe dintre lucrurile pe care le-au inventat pot fi distruse dacă nu sunt atenți. Aici nu e vorba de orgoliu, ci de un soi de impulsivitate în ceea ce fac. Realizări obținute din eforturi personale și în luna octombrie. Vor avea reultate bune pe plan financiar. În noiembrie pot achiziționa bunuri imobiliare.

Fecioară
În perioada august – spetembrie pot crește problemele de sănătate. Pot să le dea bătăi de cap. Se îmbunătățesc în schimb relațiile cu socri la cei căsătoriți. Problemele de sănătate dăinuie de mai multă vreme, dar nativii le-au ignorat. Acum e scadența. Trebuie să fie foarte atenți la ceea ce fac. Dacă fac afaceri în piețele de tranzacționare trebuie să fie precauți, să nu se arunce cu banul pentru că s-ar putea să rămână cu buzele umflate. Pot suferi pierderi mari și chiar faliment.

Horoscop Minerva. Balanță
Starea lor financiară va crește și vor depune mult efort în domeniul de activitate. Sunt foarte buni, sunt calzi, dar sunt foarte încăpățânați. Vor fi dedicați îndeplinilor obligațiilor de familie ceea ce va fi crucial pentru că familia e cea care depinde de ei. S-ar putea să existe niște cheltuieli esențiale pentru gospodărie. Ar putea fi nevoiți să schimbe anumite electrocasnice.

Previziuni Camelia Pătrăşcanu. Zodia protejată de Divinitate până la final de august. Se întâmplă peste 4 zile!

Scorpion
Nativii din Scorpion au noroc cu carul. Deși se spune că vor avea probleme cu legea, cu instanțele, reclamații, fac cum fac și scapă ca prin urechile acului. Ar putea apărea niște probleme din punct de vedere profesional. Nu din cauza lor, ci din cauza unor probleme din exterior, dar ei vor fi răspunzători. În noiembrie va putea exista un conflict conjugal, iar lucrurile nu se vor liniști atât de repede pe cât și-ar dori.

Horoscop Minerva. Săgetător
Minerva avertizează că Săgetătorii trebuie să fie precauți în relațiile romantice. Septembrie le poate aduce un succes neașteptat în domeniul în care activează. Mici conflicte, însă, dar lor le place să își ducă munca la capăt, indiferent ce se întâmplă. Vine octombrie cu banii. Le intră sume frumoase în buzunare prin ceea ce fac. E posibil să existe un al doilea job și de acolo să vină banii pe care și-i doresc. Noiembrie și decembrbie vor fi calme, destinse și armonioase.

 

Horoscop Minerva. Capricorn
Vor fi ocupați împreună cu partenerul de viață să schimbe ceva în familie. Își doresc electrocasnice noi sau o mașină nouă, în a doua parte a anului au ocazia să facă schimbările. Trebuie să fie precauți în lunile august și septembrie. Pot avea o stare de oboseală pe care nu au reușit să o stăpânească. Dispar ca prin farmec probleme de la birou, redevin ei. Sutn apreciați de șefi și de colegii mai în vârstă pentru gândirea lor, atmosfera de familie este liniștită și pentru ei e benefic unsfârșit de an calm.

Vărsător
Nu o să le vină să creadă cât de bine le este plătită munca. Stabilitatea relației pe care o au va fi una din prioritățile lor. Vor fi mai calmi, eliberați de tensiuni, iar reacțiile de apărerea vor fi vis-a-vis de partener. Să nu se frească de partener și să găsească o cale de comuniune cu el. Dacă nu au nicio relație e bine să privească mai atent în jurul lor pentru că sunt oameni care îi apreciază. Să aibă mai multă încredere în ei. Vor avea o energie extraordinară din toamnă. Vor simți nevoia să se mute într-o casă mai mare să si schimbe multe în viața lor, spune Minerva.

Horoscop Minerva. Pești
Peștii au o viață complicată. Dialogul cu colegii dorește în ei dorința de a crea noi strategii, de a pune la punct planuri care se vor dovedi fertile pentru viitor. Peștii au timp să demonstreze că pot să fie romantici.Pentru cei care scriu, pictează, dansează, creativitatea lor va funcționa ca cote maxime. Unii nativi se vor simți deprimați, vor fi morocănoși, se vor simți neiubiți.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. Deputatul social democrat a demisionat. Update
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Jens Stoltenberg subliniază importanța sprijinului SUA pentru Ucraina în cadrul NATO
MediaFlux
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! Schimbări majore de PLAN
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'