Panică la Buzău! Un bărbat a fost atacat de urs în timp ce se afla cu animalele la păscut

Caz șocant la Buzău, unde un bărbat a fost atacat de urs în timp ce se afla cu animalele sale la păscut.
Alina Costache
09 aug. 2023, 15:30
Panică la Buzău! Un bărbat a fost atacat de urs în timp ce se afla cu animalele la păscut
Panică la Buzău! Un bărbat a fost atacat de urs în timp ce se afla cu animalele la păscut. Bărbatul a suferit răni semnificative

În Buzău, un bărbat în vârstă de 53 a ajuns la spital, după ce a fost atacat de un urs. Incidentul dramatic a avut loc în cursul dimineții de 9 august, în comuna Cozieni. Totul s-a întâmplat când acesta se afla cu animalele sale la păscut. Bărbatul a dat peste o ursoaică cu pui.

Citește și: Cine e artista care trăiește zilnic un coșmar. Vila de 200 de mii de euro i-a fost invadată de șerpi. „Am făcut sesizare la primărie, nu s-a întâmplat nimic. E junglă!”

Conform declarațiilor făcute de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, bărbatul are 53 de ani și a suferit răni semnificative. El a fost atacat de ursoaica cu pui chiar la ieșirea din satul Tulburea, unse se afla un teren la marginea pădurii. Jandarmii și polițiștii au căutat animalul, însă în zadar.

„Ieşise cu animalele în extravilan, la ieşire din sat unde are terenurile. Bărbatul are 53 de ani. Ar fi vorba de o ursoaică cu un pui, l-a atacat, a fost preluat de ambulanţă. Au venit poliţişti, jandarmi, ursoaica a dispărut, nu a mai găsit-o nimeni. Urşii ies în perioada aceasta din pădure pentru că au început să se facă prunele şi mai vin prin livezile de la marginea satului, de la marginea pădurii. Bănuiesc că i-a ieşit în faţă pentru că este primul atac de acest gen”, a transmis edilul, potrivit Agerpres.

La fața locului au ajuns și reprezentanți ai ISU care i-au acordat primul ajutor victimei. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Conform medicilor, omul are un traumatism toraco-abdominal și alte leziuni, dar este stabil.

„La U.P.U-SMURD a fost transportat un barbat, în vârsta de 53 de ani, din comuna Cozieni care a suferit un traumatism toraco-abdominal și multiple escoriatii, dupa ce a fost atacat de un urs. La acest moment, bărbatul este stabil hemodinamic și respirator, în curs de investigatii”, informează Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Locuitorii din comuna Cozieni au fost avertizați cu privire la prezența ursului printr-un mesaj RO-Alert. De asemenea, în zonă se află în continuare jandarmii, viceprimarul și paznicul de vânătoare, patrulând locurile în care s-ar putea afla animalul.

Citește și: Motivul uluitor pentru care Gheboasă a refuzat 3.000 de euro ca să cânte la un concert. Cerinţa care i-a lăsat fără cuvinte pe organizatori

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Experiența de coșmar a unei românce în Anglia: „Mizerie, orice mănânci e fad, apa este oribilă. Dacă aveți proprietăți în România, nu le vindeți. Occidentul a decăzut”
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
A VENIT ORDIN direct de la poliție. Șoferii români au total INTERZIS. Se aplică până pe 9 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Șofer drogat lovește un polițist local în Timișoara și încearcă să fugă
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!