Sorin Ovidiu Vîntu intervine în ”scandalul Gheboasă”: ”Cum te distrezi e treaba ta. Când eram tânăr, și mie îmi plăcea vulgaritatea excesivă”. Ce spune fostul mogul despre Biden

Fostul mogul de presă Sorin Ovidiu Vîntu, devenit influencer prorus, a analizat în stilul carecteristic ultimul mare scandal de pe scena publică românească, cel legat de versurile melodiilor lui Gheboasă, dar și teme favorite și recurente, cum ar fi conduita lui Joe Biden și războiul din Ucraina.
Mircea Filipescu
09 aug. 2023, 18:20
Sorin Ovidiu Vîntu intervine în ”scandalul Gheboasă”: ”Cum te distrezi e treaba ta. Când eram tânăr, și mie îmi plăcea vulgaritatea excesivă”. Ce spune fostul mogul despre Biden

Vîntu este de părere că versurile lui Gheboasă și modul în care se distrează tinerii nu au nimic special față de felul în care o făceau tinerii altor generații, iar ce contează este cum se vor comporta și ce vor realiza în viața de adult.

”Multa lume oripilata de cuvintele folosite de domnul Gheboasa, ca versuri nu le pot spune. Dar pe langa vulgaritatea agresiva a cuvintelor folosite, vorbesc de reactia tinerilor. Am vazut o gramada de tineri, de fete, femei frumoase, care se uitau la el cu priviri zombificate, de parca in aer pluteau niste arome de ierburi cu efecte halucinogene.

Este modul de a se distra al acestei generatii, nimic rau. Poate pe acolo sunt tineri care vor lua premiul Nobel sau vor face cine stie ce descoperiri. In niciun caz domnul Gheboasa nu face mentorat cu sutele de mii de tineri de acolo si sunt convins ca fiecare se manifesta in spatiile publice de o maniera decenta.

Deci ce a facut acolo domnul Gheboasa se cheama subcultura, este expresia unei subculturi. In fiecare tara din lumea asta, pe langa trunchiul cultural central exista si un numar de subculturi. La noi a patruns si aceasta de origine americana.

Stiti ceva? Cum te distrezi, e treaba ta. Cum vei conduce, asta ma intereseaza. Si sunt convins ca vorbele rostite de domnul Gheboasa nu vor influenta actul de conducere.

Cand aveam 19 ani si mie imi placea vulgaritatea agresiva, daca vedeam doua muste ca se incaleca, ma excitam.”, a explicat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și: ȘOCANTĂ răsturnare de situație! Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar, a decis Tribunalul Constanța

Fostul mogul s-a referit și la acuzațiile aduse lui Joe Biden în Congresul SUA de reprezentanți ai Partidului Republican și un fost partener de afaceri.

”Va mai amintiti halul in care urla Biden impotriva coruptiei din Romania? L-a sustinut pe Basescu, ca pe un mare campion in lupta impotriva coruptiei.

Iata ca aflam, din dovezile Congresului american, de coruptia cumplita exersata de Biden si fiul lui. Ca sa vedeti cata ipocrizie. Si, cum spunea Trump, folosirea justitiei pentru a curata dusmanii este o chestie a lumii a treia. Deci asa am fost noi considerati si asa am actionat, ca o tara de lumea a treia, cu sprijinul neconditionat al individului aluia, Basescu, care a mintit o gramada de romani, care au ramas prosti in continuare.”, a mai spus Vîntu.

În cele din urmă, SOV a transmis din nou mesajul conform căruia războiul din Ucraina se apropie de granițele României, iar o implicare directă, armată, a țării noastre în conflict este iminentă și inevitabilă.

”In privinta razboiului din Ucraina, repet pentru a nu stiu cata oara, razboiul se apropie de Romania. Imbecilii care te conduc, te vor trimite la razboi si iti vei lasa ciolanele in Ucraina. De ce? Pentru ca ei sa mai prinda un mandat, un post prin structurile euroatlantice, asa se face. Iii doare fix in tenisi de voi.”, a încheiat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și: Victor Ciutacu, inundat cu mesaje rasiste după ce l-a avut invitat pe Gheboasă la România TV

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Proteina care ar putea prelungi speranța de viață cu până la 7 ani. A fost denumită “fântâna tinereții”: “Un obiectiv cheie pentru domeniul îmbătrânirii”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Marele coșmar al șoferilor. Pot fi pedepsiți, chiar dacă nu au greșit
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Botswana creează un fond pentru a recompensa sportivii după succesul la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...