Horoscop rune 14 august 2023. LAGUZ inversata aduce blocaje, KENAZ deschide pasiuni, doar WUNJO vine cu tolba plină

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.
Filip Stan
14 aug. 2023, 06:00
Horoscop rune 14 august 2023. LAGUZ inversata aduce blocaje, KENAZ deschide pasiuni, doar WUNJO vine cu tolba plină
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Horoscop rune 14 august 2023.  Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru luni 14 august 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Zodiac CHINEZESC 14-20 august 2023. Săptămână plină de recompense. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 14 august 2023 pentru BERBEC
Runa etalata – KENAZ: Runa germanica Kano semnifica focul, pasiunea si tot ce se poate deschide bun urmare a acestei flacari arzatoare. Aceasta runa semnifica emotii intense si pasiune fierbinte. Pasiunea poate fi indreptata si manifestata catre orice iar in planul relatiilor, runa Kano anunta o intelegere si deschidere mutuala. Bucura-te !

Horoscop rune 14 august 2023 pentru TAUR
Runa etalata – LAGUZ, inversata. Daca exista un blocaj in calea ta pe un domeniu, fii ca floarea ce pluteste cu gratie pe apa si lasa curentul divin al vietii sa iti indice o alta cale. Runa este simbolul florii plutitoare pe apa care merge lin incotro o duce curentul apei. Runa este conectata cu energia zeilor oceanelor Skadi si Njord. Esti in pericolul de a nu-ti conserva energia ca sa obtii rezultatul dorit. Poate sa dureze mai mult timp drumul dar doar cu rabdare si umor poti reusi.

Horoscop Mihai Voropchievici 14-18 august 2023. Zodia care are protecţie totală de luni
Horoscop rune 14 august 2023 pentru GEMENI
Runa etalata – NAUTHIZ: Prezenta acestei rune indica faptul ca pot fi decalari si unele schimbari in directia actiunilor tale. Exista motive puternice pentru care este bine sa revizuiesti cu atentie planurile tale. Restrictia este necesara acum. Runa Nauthiz sugereaza sa iti identifici umbra, partea intunecata a fiintei tale care se reflecta in exterior sub forma slabiciunilor tale. Incearca sa descoperi ce este in tine care atrage un anumit nenoroc in viata ta. Dificultatile sau esecurile, totusi, ne pot invata foarte multe lucruri despre noi insine. La nevoie, rectifica-ti directia si restaureaza-ti echilibrul interior. Uita-te si gaseste partea pozitiva a oricarei asa-zise adversitati.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – RAIDO / intors: Relatiile personale sunt acum accentuate si necesita atentie din partea ta. Rupturile de relatii pot aduce mai multa implinire si satisfactie decat uniunile lor. Mentine-ti un bun simt al umorului, indiferent ce se intampla. Chiar si esecurile sunt oportunitati in care esti redirectionat spre drumul bun. Ai incredere in proces.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!