Andreea Bălan, diagnostic crunt din partea medicilor: „Am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă”

Andreea Bălan și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și a explicat de ce nu mai poate face copii în viitor. Iată ce problemă medicală are jurata de la „Te cunosc de undeva”.
Alina Costache
15 aug. 2023, 09:04
Andreea Bălan, diagnostic crunt din partea medicilor:

Andreea Bălan are două fetițe sănătoase și ascultătoare, iar destinul a decis să le aibă doar pe ele, căci aceasta are o problemă medicală care nu îi dă voie să mai aibă copii în viitor. Vă amintim că jurata de la „Te cunosc de undeva” a spus, în trecut, că nu mai poate avea copii, dar nu a explicat din ce cauză nu mai poate rămâne însărcinată. Recent, însă, vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și le-a explicat ce problemă medicală are. După ce a născut-o pe Clara, Andreea Bălan a suferit o embolie amniotică, adică lichidul amniotic din uter a ajuns în sângele ei.

„Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a mărturisit vedeta.

Andreea Bălan (39 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, bucurându-se de o carieră de succes în lumea artistică după ani buni de muncă. A fost căsătorită cu George Burcea, alături de care are două fetițe, Ella Maya (7 ani) și Clara Maria (5 ani). După separarea de actor, vedeta a mai avut relații amoroase, însă se pare că abia de curând și-a întâlnit marea iubire, pe Victor Cornea. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, puțini știu ce dramă ascunde jurata de la Te cunosc de undeva.

Andreea Bălan are o carieră și o familie de succes, fiind iubită și îndrăgită de public după ani întregi de muncă. A trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de George Burcea, însă căsnicia lor nu a durat prea mult. Artista și actorul au împreună două fetițe minunate, Ella Maya (7 ani) și Clara Maria (5 ani). După nenumărate neînțelegeri venite odată cu divorțul, cei doi se pare că au făcut, în sfârșit, pace pentru cei doi copii ai lor.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și pare fericită, puțini au habar ce dramă ascunde cântăreața în sufletul ei. După ce a adus-o pe lume pe micuța Clara, cea de-a doua fetiță a ei, vedeta de televiziune a suferit o embolie amniotică. Concret, lichidul amniotic din uter a ajuns în sânge. La acea vreme, blondina a dus o luptă cumplită pentru a supraviețui, fiind supusă la câteva intervenții chirurgicale.

„Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, spunea Andreea Bălan, acum ceva vreme.

 

Cât costă vila de lux în care locuiește Andreea Bălan. Imobilul din Pipera are o curte de 500 de metri pătrați, trei locuri de parcare și o spălătorie proprie

Episodul marcant din 2019 va rămâne mereu în sufletul artistei. Asta pentru că a fost la un pas de moarte, iar medicii au recurs la o intervenția care i-a schimbat viața. „Întreaga echipă m-a salvat. Când m-am trezit mi s-a spus ce s-a întâmplat, că am fost la un pas de moarte, dar mi-au comunicat și o veste mai proastă, pe care nu am făcut-o publică și nici nu o pot face. Atunci mi-am dat seama că dacă nu am sănătate nu pot face nimic. A fost îngrozitor, crunt. Este vorba despre o chestie pe viață. Poate odată o s-o fac (nr. o să spună despre ce este vorba), dar acum nu mă simt pregătită”, mărturisea Andreea Bălan, în podcastul lui Măruță.

Andreea Bălan nu mai poate rămâne însărcinată, deși își dorește încă un copil. Sigur că, vedeta de la Antena 1 s-a gândit la alte modalități. „Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă-surogat”, dezvăluia Andreea Bălan, în podcastul lui Damian Drăghici.

Sibianul Victor Cornea și Andreea Bălan s-au mutat într-o casă de peste 800.000 de euro

Relația dintre tenismenul sibian Victor Cornea și Andreea Bălan dusă la nivelul următor. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat într-o casă de peste 800.000 de euro în Pipera.

Andreea Bălan (39 de ani) nu a ezitat să le arate fanilor unde locuiește, într-un clip  postat pe TikTok. Artista deține o proprietate imensă, al cărei preț se ridică la 850.000 de euro. Proprietatea este impresionată încă de la intrare, având în vedere că, inițial, a fost gândită ca un duplex, scrie revista Click.

„Nu locuiesc cu chirie. E casa mea. Ținând cont că zona e foarte bună, casa e foarte mare, în Pipera, cred că prețul ei este estimat acum la 850.000”, a dezvăluit Andreea Bălan, în filmare.

Citește și: Andreea Bălan, declaraţie de dragoste pentru iubitul mai tânăr cu 10 ani. L-a prezentat deja fetiţelor: „Când întâlneşti cealaltă jumătate” FOTO

Spațiul pe care se întinde impozanta proprietate este 340 de metri pătrați, casa fiind construită pe un teren de 500 de metri. Vedeta a făcut apoi, ca o gazdă primitoare, un tur al vilei, dezvăluind astfel că locuința are foarte multe camere, 5 băi, o spălătorie, două dressinguri, dar și 2 sau 3 locuri de parcare.

„Casa are două intrări, pentru că a fost construită ca duplex inițial, dar acum este o casă mare. Aici este spălătoria. Spălăm cu două mașini, avem uscător, călcător, tot ce trebuie pentru că avem copii. Livingul are o suprafață de 120 de metri pătrați, au fost două încăperi care a devenit una singură. Aici e studioul de înregistrări. Este făcut ca și studio de înregistrări, doar că nu avem aparatură, dar este antifonat ca și studio. Avem și 5 băi și două dressinguri”, a mai spus Andreea Bălan.

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a evoluat cu pași repezi. Tenismanul, în vârstă de 29 de ani, le-a cunoscut deja și pe fetițele Andreei Bălan, și se pare că acesta s-a mutat deja la solistă acasă, unde îi dă lecții intensive de tenis.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Institutul ‘Elie Wiesel’ condamnă decizia Sinodului BOR de a canoniza clerici cu trecut legionar
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'