Clipe de groază pentru Larisa Udilă în vacanță. Soțul vedetei, Alexandru Ogică, a fost la un pas de moarte: „Mi-a stat inima în loc”

Soțul Larisei Udilă a ajuns de urgență la spital, în vacanță. Alexandru Ogică a fost la un pas de moarte, după ce a început să se simtă foarte rău.
Alina Costache
15 aug. 2023, 09:16
Clipe de groază pentru Larisa Udilă în vacanță. Soțul vedetei, Alexandru Ogică, a fost la un pas de moarte: „Mi-a stat inima în loc”
Clipe de groază pentru Larisa Udilă, după ce soțul ei a ajuns pe patul de spital

Vacanța așteptată de Larisa Udilă și familia sa a fost aproape de un final tragic. Alexandru Ogică a ajuns de urgență la spital, după ce a început să se simtă foarte rău.

Vedeta a povestit pe rețelele sociale că soțul ei nu mai putea respira, din cauza unei alergi, iar socrii săi au tras o sperietură soră cu moartea. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Citește și: Larisa Udilă rupe tăcerea după ce soțul ei a fost acuzat că a înșelat-o: ”Cred că a fost scris în stele pentru mine”

„Nu am știut până astăzi că Ogi este alergic. Cel mai grav este că suntem și cu părintii lui în vacanță și imaginați-vă doar ce au simțit când l-au văzut că nu mai poate respira. Am tratat mereu alergiile cu superficialitate. Problema este că dacă nu le cunoști și mănânci ce nu trebuie ele pot fi fatale.

Abia aștept să ajungem acasă, să își facă analizele, să aflăm la ce este alergic. Nimeni nu ne-a spus aici, doar i-au făcut hemoleucograma, perfuzii cu cortizon și l-au stabilizat. Acum este forte bine, ne-am speriat rău de tot. Soacra mea plângea, socrul meu era șocat… noroc că ne-a ajutat Ruby cu o salvare privată.

Au venit în 5 minute și ne-au dus imediat la spital când au văzut cât de umflată este uvula (omulețul din gât). L-au văzut 3 medici au spus că este normal să reacționeze așa pentru că este vorba despre o alergie și sunt destul de periculoase, dar este pe mâini bune. Nu îmi vine să cred că s-a terminat totul cu bine. Mi-a stat inima în loc!”, a povestit Larisa Udilă.

Citește și: Larisa Udilă are probleme grave de sănătate. Diva a avut nevoie de perfuzii de urgență: „Încerc să mă refac”

În urma acestei experiențe, vedeta le-a dat un sfat urmăritorilor săi. Mai exact, aceasta a mărturisit că e bine să îți faci asigurare medicală înainte de a pleca într-o vacanță.

„Cei care mă urmăriți de mai mult timp știți deja că acum 1 an și jumătate am ajuns cu Milan la spital în Turcia și am avut probleme cu faptul că nu am avut asigurare medicală. De atunci, ne plătim anual cea mai full asigurare medicală. Acum pentru că am avut asigurare nu am plătit absolut nimic. Sfat: să aveți asigurare medicală când plecați din țară”, a mai spus aceasta.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Patru zodii care pot câștiga la loto până la iarnă. Se anunță o perioadă de succes pentru ele
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
TikTok ar putea fi interzis foarte curând în SUA
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Președintele României Klaus Iohannis susține sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!