Un buștean a căzut dintr-un TIR și s-a înfipt în parbrizul unui Audi cu numere de Austria, la Brașov. În autoturism se aflau patru români veniți în vacanță

Accident cumplit la Brașov. Un buștean a căzut dintr-un TIR cu lemne și s-a înfipt în parbrizul unui Audi cu numere de Austria, în care se aflau patru români.
Alina Costache
15 aug. 2023, 10:35
Un buștean a căzut dintr-un TIR și s-a înfipt în parbrizul unui Audi cu numere de Austria, la Brașov. În autoturism se aflau patru români veniți în vacanță
Accident cumplit la Brașov. Un buștean a străpuns parbrizul unei mașini

Accident cumplit, ieri, 14 august, pe DN 10, în județul Brașov. Un buștean a căzut dintr-un camion încărcat cu lemne și a pătruns prin barbrizul unui Audi cu numere de Austria în care se aflau patru persoane, potriivt brasov.net.

Din fericire, atât șoferul, cât și ceilalți trei pasageri au scăpat teferi și nevătămați. Accidentul a avut loc în localitatea Teliu.

Camionul, înmatriculat în județul covasna, avea o încărcătură de peste 40 de tone de lemne pe semiremorcă și pe remorca atașată.

Citește și: Accident cu cinci victime în Argeș. O persoană, extrasă semiconştientă din maşină

Buștenii nu erau asigurați, iar la un moment dat unul dintre aceștia a zburat și s-a înfipt înm parbrizul autoturismului, oprindu-se după tetierele scaunelor din față.

Cele patru persoane care se aflau în mașină erau tineri români veniți acasă în vacanță. Nicio persoană nu a fost rănită, însă șoferul din Audi a suferit un atac de panică și a fost transportat la spitlaul din Sfântu Gheorghe pentru îngrijiri suplimentare.

Potirivt polițiștilor, TIR-ul a lovit cu încărcătura poarta de gabarit amplasată în zona podului feroviar, lucru care a dus la producerea accidentului care putea avea un final tragic.

„Iniţial persoanele implicate au declarat că nu au suferit vătămări corporale, fapt pentru care evenimentul a fost soluţionat ca accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Ulterior, însă  conducătorul autoturismului a solicitat să fie transportat la o unitate spitalicească pentru a fi evaluat medical”, informează Poliţia Judeţeană Braşov.

În urma cercetărilor făcute de polițiști, s-a constatat că au fost săvârșite mai multe abateri contravenționale, motiv pentru care șoferul TIR-ului a primit amenzi în valoare totală de 13.870 de lei.

Totodată, la fața locului a fost chemat un pădurar, care a constatat, în urma măsurătorilor preliminare, că autotrenul era încărcat cu p cantitate mai mare decât cea înscrisă în documentele de însoțire a mărfii.

Citește și: România, nr. 1 în UE la accidente grave. Este cod roşu financiar, costul unui rănit uşor depăşeşte 10.000 de euro

De asemena, duminică, 13 august, la Galați, a avut loc un accident teribil. Un tânăr de numai 27 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un stâlp de iluminat public.

Accidentul a avut loc în comuna Vânători. În urma impactului puternic, șoferul și pasagerul din spate, un tânăr de doar 16 ani, și-au pierdut viața. Un alt tânăr, aflat pe locul din drepata, a ajuns în stare gravă la spital. Șoferul mașinii nu deținea permis de conducere.

„În după amiaza zilei de 13 august 2023, un bărbat de 27 de ani, din Pechea, jud. Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DC 3A, dinspre sat Odaia Manolache către com. Vânători, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului și a a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma impactului, pasagerul de pe bancheta din spate, un tânăr în vârstă de 16 ani din comuna gălățeană Pechea, a decedat, iar conducătorul auto și pasagerul de pe bancheta din dreapta față au fost transportați la Spitalul de urgență din Galați, în stare gravă.

În ciuda eforturilor depuse de către cadrele medicale, conducătorul auto a decedat și el.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deținea permis de conducere.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Apariție de senzație în Capitală. Toți ochii au fugit spre un cunoscut cuplu monden
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Cutremur de magnitudine 3,4 în Vrancea: Detalii despre seismul produs la adâncimea de 122,5 kilometri
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!