„Simona Halep va reveni!” Anunţul aşteptat de toţi fanii campioanei României

Victor Hănescu, fost lider ATP, s-a declarat și el intrigat de situația lui Halep, menționând că este una dificilă, mai ales după ce s-a poziționat în primele locuri ale clasamentului mondial.
Alina Costache
15 aug. 2023, 11:59

Simona Halep va reveni, spune Victor Hănescu. „E neplăcut, mai ales când ai fost la cel mai înalt nivel. Cred că mai important este să-și încheie ea cazul și să știe ce face mai departe. Acum, că a ieșit din Top 500, cumva ne așteptam la lucrul ăsta și normal că nu e plăcut, mai ales știind că ai fost la cel mai înalt nivel din lume. (…) Dar cred că trebuie să rămână pozitivă și să vadă ce poate face în momentul ăsta sau mai departe cu decizia care vine”.

El a mai adăugat: „Nu prea ai ce să faci mai mult decât atât în momentul ăsta. Și mai cred că indiferent de clasament, dacă vrei să revii și dacă îți place să faci chestia asta în continuare, o să revii. Și eu când eram pe locul 35 și am căzut până pe 800 în lume din cauza unei accidentări, până la urmă am revenit. Dacă ai nivelul și vrei, și ești sănătos, vei reuși”.

Victor Hănescu consideră că Simona Halep trebuie să se concentreze pe condiția fizică. „Pe lucrurile astea trebuie să se concentreze și să sperăm că suspendarea nu va fi prea mare sau poate chiar nu o să fie”.

Gigi Becali își face mausoleu la palat. Mitică Dragomir a dezvăluit planul patronului FCSB: „Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage”

Daniel Dobre, vicepreședintele Federației Române de Tenis, a subliniat că Federația vine cu o susținere morală față de situația Simonei Halep, dar nu are puterea de a interveni: „Federația nu are nicio pârghie, în afară de o susținere morală. Există reguli foarte clare. Una dintre el spune că nu ai voie cât timp ești suspendat să te antrenezi în locuri oficiale. Ești cumva blocat, dar oamenii care o cunosc și cei din Federație o susțin pe toate căile. A fost și acea petiție, există o comunicare cu apropiații, ea are tot sprijinul în limita regulilor, pentru că ești foarte restrâns de regulile internaționale.

Toată lumea se întreabă despre verdict. Am avut ocazia să vorbesc cu mulți oameni pe la turneele din străinătate. Nu pot spune că este drept sau nedrept. Există niște reguli, niște căi, iar această entitate este total independentă, care are propriile reguli și legi.

Test de răbdare pentru Simona Halep. Ce se întâmplă, de fapt, cu dosarul sportivei, la un an de zile de la suspendare

Atât timp cât nu există un verdict, există doar speculații. Faptul că verdictul se amână nu pot spune că este un semn bun sau rău, este o procedură care-și urmează calea obișnuită, una pe care noi nu o știm, dar ei da”.

Simona Halep, coborâre de 520 de locuri în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea, jucătoarea română cel mai bine clasată

Simona Halep, care nu a mai jucat de un an, a coborât 520 de locuri în clasamentul WTA, dat publicităţii luni. Ea este pe locul 578, cu 70 de puncte.

Sorana Cîrstea este jucătoarea română cel mai bine clasată, în menţinere pe locul 31, cu 1405 puncte. Tot în menţinere este şi Irina Begu, pe locul 39, cu 1197 puncte.

Pe locul 59 se menţine Ana Bigdan, cu 952 de puncte. Lider continuă să fie poloneza Iga Swiatek, cu 9730 de puncte, urmată de belarus Arina Sabalenka, cu 8746 de puncte, şi de americanca Jessica Pegula, cu 6030 de puncte.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Statul nu mai oferă bani acestor români! Anunțul oficial
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Grecia, dincolo de agitația turistică. Locurile în care te poți bucura de o vacanță unică
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ce a pățit Florentina din Iași, după ce s-a cuplat pe Facebook cu un tânăr de 29 de ani? Cine era Alexandru, de fapt
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
MAI menține ordonanța privind suspendarea permiselor șoferilor testați FALS pozitiv pentru substanțe interzise. Cu ce soluție vine Ministerul
Capital.ro
Decizie pentru TOATE FEMEILE din România. Anunț venit chiar astăzi, 6 IULIE: Semnez şi promovez
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Premierul Marcel Ciolacu susține ordonanța antidrog, deși peste 150.000 de români cer retragerea ei
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!