Cum se poartă Gabriela Prisăcariu cu Dani Oțil în luna de miere. Dezvăluire-șoc făcută de prezentatorul de la „Neața cu Razvan și Dani”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au început luna lor de miere, dar se pare că experiența lor nu mai are chiar aceeași atmosferă ca în călătoriile trecute. Ce sa schimbat de această dată.
Alina Costache
15 aug. 2023, 17:38
Cum se poartă Gabriela Prisăcariu cu Dani Oțil în luna de miere. Dezvăluire-șoc făcută de prezentatorul de la „Neața cu Razvan și Dani”

Recent, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit legal și spiritual soț și soție, motiv pentru care acum marchează începutul căsniciei lor printr-o luna de miere desăvârșită.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri-bombă despre ce s-a întâmplat cu adevărat la nunta cu Dani Oțil: „Ceva rău!”

La început, au ales să-și petreacă o vacanță în trei, prima lor experiență în străinătate în această formulă, oferindu-i lui Tiago toate plăcerile, însă acum au părăsit cuibul familial ca doi îndrăgostiți într-o altă evadare romantică.

În recenta lor călătorie în Grecia, gazda de televiziune și modelul au ajuns la un complex hotelier exclusivist, cu speranța de a trăi cele mai romantice clipe. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă adesea, realitatea de pe plajele insorite ale Greciei a luat-o pe un drum neașteptat, departe de planurile inițiale.

Și asta pentru că, după agitația de la nuntă și vacanța alături de copil, Gabriela Prisăcariu, deși se află în luna de miere, și-a dorit să aibă parte de momente de singurătate.

În timp ce Dani Oțil explora cu entuziasm complexul turistic în care s-au cazat și savura momentele petrecute la piscină, partenera sa de viață a ales să se bucure de momentele de liniște pe balconul camerei închiriate, lăsându-l pe prezentator să se delecteze cu razele soarelui fără a-i fi în preajmă.

”Hai să vă arăt ce înseamnă să vii după o mini-vacanță cu fiu-tu și cu soțul tău. Cauți un loc de cazare unde să fii singură, singură, singură. Asta e, tată, lasă că stau eu aici (nr. la piscină)”, a spus Dani Oțil, pe contul său de Instagram.

”Deci, pe vremuri când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta super agitată, intensă, i-am zis lui Dani că tot ce vreau este să dorm, eu nu fac nimic altceva. Și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem”, a fost replica venită din partea Gabrielei Prisăcariu.

Dezvăluirea lui Dani Oțil nu e deloc de mirare, dacă luăm în calcul și replica venită ulterior din partea Gabrielei Prisăcariu.

Conform declarațiilor sale, după atâta agitație, acum își dorea doar să se odihnească și să se relaxeze, fără alte pretenții. Cu toate că conștientiza că se află în luna lor de miere și ar putea să se bucure de o locație de lux și de momente alături de soțul său, modelul a mărturisit că în acest moment, spre deosebire de ani precedenți, prefera somnul, liniștea, timpul petrecut singură, simplitatea și relaxarea.

Dani, de asemenea, s-a bucurat de momente de odihnă, însă el a fost primul care a ales să iasă să exploreze și să se bucure de frumusețile oferite de locul în care se aflau, având în vedere că erau în Grecia.”Deci, pe vremuri când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta super agitată, intensă, i-am zis lui Dani că tot ce vreau este să dorm, eu nu fac nimic altceva. Și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem”, a fost replica venită din partea Gabrielei Prisăcariu.

Citește și: Întâlnire de gradul zero între Ramona Olaru și fostul iubit, Cuza, la nunta lui Dani Oțil. Cum s-au afișat împreună la mai bine de doi ani de la despărțire

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Serialul de pe Netflix adorat de întreaga planetă revine cu un nou sezon. Data de la care abonații vor putea vedea producția care i-a fascinat
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Vești excelente! Se dau fonduri europene pentru românii care vor să cumpere animale
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Mărturii înfiorătoare despre Alfred Bulai: Am vomat
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cât de talentată este iubita lui David Popovici! Taisia face o artă din make-up și are înclinații spre domeniul sportului
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE. Este obligatoriu în România. A intrat în vigoare miercuri, 31 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat argintul la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
DECIZIE BOMBĂ pentru KAMALA HARRIS! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?