Dana Roba confirmă relația cu Beniamin, la două luni după ce a fost agresată de fostul soț: „Da, este noul meu iubit. M-a cucerit la spital”

Dana Roba încearcă să își refacă viața, după ce a fost atacată de fostul soț. Make-up artista a confirmat relația cu noul ei iubit, Beniamin.
Alina Costache
16 aug. 2023, 19:41
Dana Roba confirmă relația cu Beniamin, la două luni după ce a fost agresată de fostul soț: „Da, este noul meu iubit. M-a cucerit la spital”
Dana Roba confirmă relația cu Beniamin, la două luni de la atacul monstruos

Dana Roba trecea în urmă cu două luni printr-un episod cumplit, după ce a fost atacată de fostul soț cu ciocanul. Vedeta își dorea de ceva timp să se despartă de bărbatul din cauza căruia a stat mai multe zile în spital, când medicii nu îi mai dădeau nicio șansă de supraviețuire.

Au trecut deja câteva săptămâni, iar recuperarea make-up artistei pare să fie una foarte bună, iar aceasta chiar a revenit deja la muncă. Dana Roba pare că a trecut și peste traumele lăsate de fostul partener, făcându-și un nou iubit.

Citește și: Cum arată Dana Roba, la mai bine de două luni de la atacul cumplit. Cât de mult i-a crescut părul make-up artistei

Chiar dacă la început erau doar zvonuri, într-un final a decis să își asume relația cu cel care i-a fost alături în cea mai tragică perioadă din viața ei.

„Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc.

Iar ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc”, a povestit Dana Roba, potrivit fanatik.ro.

Cum și-a cunoscut Dana Roba iubitul

Vedeta și-a cunoscut iubitul în urmă cu mai mulți ani, acesta fiind, la rândul lui, divorțat. Dana Roba susține că nu s-a gândit vreodată că și-ar putea reface viața sau că ar putea iubi pe altcineva în afară de tatăl fetițelor sale, dar trauma prin care a trecut a făcut-o să conștientizeze că merită ceva mai bună și mai ales să fie iubită.

„Îl știam de dinainte, normal. Nu eram apropiați. El a fost însurat până acum doi ani. Acum doi ani a divorțat, e și singur de doi ani. Dar noi nu ne-am văzut de 14 ani încoace, niciodată. Noi, prima dată ne-am văzut, după 14 ani, la spital. Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul.

Dar nu mă interesează ce știe Daniel, mă interesează ce știe Dumnezeu. Eu nu am vrut să ajungem aici și, cu siguranță, nu ar fi existat chestia asta dacă el nu m-ar fi bătut așa. Noi, dacă am fi divorțat pe cale amiabilă, și el rămânea în casă aveam toate șansele să ne împăcăm. Dar bătaia pe care mi-a dat-o m-a convins că el merită să stea la pușcărie și eu merit să  îmi refac viața”, a mai povestit Dana Roba.

Citește și: Cum au reacționat fetițele Danei Roba când și-au văzut mama desfigurată: „A fost un șoc”

Familia ei nu a fost de acord cu această relație, dar ea a ales să pună sentimentele mai presus de orice. Make-up artista nu exclude o nouă căsnicie, dacă totul decurge bine.

„Familia mea nu prea a fost de acord cu el, dar, nu știu dacă contează asta pentru mine. Contează enorm să fiu eu fericită. Beni este și el pocăit, omul e super familist, chiar dacă a divorțat… Nu le-a mers.

Momentan suntem în stadiu de a ne cunoaște, vedem cu măritișul. Dacă va fi, se va întâmpla. Oricum, la noi, la pocăiți, nu ai voie să stai în curvie. Dacă se leagă relația, ne căsătorim. Dar procesul meu de divorț este pe rol, în septembrie începe”, a mai spus ea.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!