George Simion aruncă bomba despre vaccinarea propriilor copii. ”Nu sunt un nebun cum au precizat unii, nu sunt antivaccinist”

Președintele AUR, George Simion, a declarat miercuri seară că și-ar vaccina copiii pentru că nu este nebun. Mai mult, oficialul a ținut să precizeze faptul că dacă partidul său va ajunge la guvernare, va investi foarte mult în Institutul Cantacuzino.
Alina Costache
16 aug. 2023, 23:12
George Simion aruncă bomba despre vaccinarea propriilor copii. ”Nu sunt un nebun cum au precizat unii, nu sunt antivaccinist”
George Simion aruncă bomba despre vaccinarea propriilor copii.

George Simion aruncă bomba despre vaccinarea propriilor copii. Liderul AUR a fost invitat la Prima News, unde a fost întrebat dacă și-ar vaccina copii, acesta răspunzând afirmativ și sugerând că cei care sunt antivacciniști ar fi nebuni.

Citește și George Simion, declaraţii incendiare la adresa lui Viktor Orban: „Poate prietenul său, domnul Putin, vrea să schimbe graniţele în Asia”

George Simion aruncă bomba despre vaccinarea propriilor copii

Întrebat dacă şi-ar vaccina copiii, liderul AUR a răspuns: „Cu siguranţă, nu sunt un nebun cum au precizat unii, nu sunt antivaccinist”.

„Eu vreau doar să nu se repete ororile care s-au întâmplat în timpul pandemiei când, dacă nu făceam noi nişte proteste mai radicale, nu te mai lăsau la locul de muncă dacă nu erai vaccinat. Asta însemna vaccinare obligatorie. Noi nu vrem să ajungem acolo. Sigur, toate vaccinurile elementare trebuie făcute”, a mai spus George Simion.

Mai mult, George Simion a subliniat că în protestul anunţat pentru joi la Ministerul Sănătăţii vor transmite că vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie.

„Statul trebuie să se asigure în primul rând că cei care doresc să se vaccineze, pe ei, pe copiii lor, au acces. În momentul acesta sunt probleme cu unele vaccinuri, nu se găsesc. Nu trebuie să îi forţeze, să le impună, să creeze temeri, pentru că noi venim după un regim totalitar, oamenii în România nu au încredere că statul le vrea binele”, a mai spus George Simion.

Totodată, George Simion a ținut să precizeze că dacă după alegerile de anul viitor AUR va ajunge la guvernare, va investi foarte multe resurse în Institutul Cantacuzino.

Reprezentanţii partidului AUR au anunţat că vor organiza un protest, joi începând cu ora  11.00, față de Strategia Naţională de Vaccinare pregătită şi elaborată de Ministerul Sănătăţii.

Liderii AUR susțin că această strategie nu este altceva decât un plan metodic pentru a impune, pe şest, obligativitatea vaccinării şi solicită ministrului Alexandru Rafila să retragă imediat Strategia Naţională de Vaccinare.

Schema lui George Simion prin care a strâns un milion de lei în două săptămâni

George Simion a anunțat că a lansat aplicația AUR, unde simpatizanții pot cumpăra diverse pachete promoționale ce includ beneficii diferite, toate fiind contracost.

Cea mai scumpă variantă include o întâlnire unu la unu cu George Simion, iar liderul partidului explică faptul că modelul este unul internațional, dând ca exemplu SUA, unde se plătesc anumite întâlniri la masă cu liderii politici.

Există trei pachete disponibile în aplicația AUR:

  • pachet standard – costă 100 de lei și îți aduce 10% reducere la magazinele AUR, tur organizat la Parlamentul României și un tricolor;
  • pachet argint – costă 1.500 de lei și primești cărți, 15% reducere la magazinele AUR, tur organizat la Parlament, un steag și un tricou;
  • pachet aur – costă 5.000 de lei și pentru acești bani ai cărți, 20% reducere la magazinele AUR, tur organizat la Parlament, un steag, un tricou, o insignă, acces la conferințele și evenimentele AUR și o întâlnire „unu la unu” cu președintele partidului.

Contactat de Libertatea, președintele AUR, George Simion, a spus că până la finalul lui iunie, peste 3.000 de oameni au cumpărat aceste pachete din aplicație: 2.893 de pachete standard, 98 de argint și 217 pachete gold. În mai puțin de două săptămâni, de când a fost lansată aplicația, partidul a încasat peste un milion de lei.

George Simion a mai explicat pentru sursa citată că în momentul în care cineva cumpără unul dintre cele trei pachete, acea persoană devine automat membru al partidului. Adică partidul îl va număra ca fiind membru AUR.

Simion susține că este o practică comună aceea de a se întâlni cu cei care plătesc. Partidul, a adăugat Simion, s-a inspirat chiar de la practicile politicienilor din America: „e ca o strângere de fonduri ca în Statele Unite și au loc întâlniri cu oamenii care plătesc această cotizație, această contribuție”.

Citește și Planul lui Viktor Orban în România, devoalat de către George Simion: „La Cluj e o altă lume!” | EXCLUSIV

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!