Nici nu a divorțat de actualul soț și deja se gândește la căsătorie. Dana Roba vrea să facă marele pas alături de noul ei iubit, Beniamin: „El merită să stea la pușcărie și eu merit să îmi refac viața”

Dana Roba nu exclude o nouă căsnicie, după ce va divorța oficial de Daniel Balaciu, cel cu care este căsătorită de șapte ani și cu care are două fetițe.
Alina Costache
17 aug. 2023, 10:28
Nici nu a divorțat de actualul soț și deja se gândește la căsătorie. Dana Roba vrea să facă marele pas alături de noul ei iubit, Beniamin: „El merită să stea la pușcărie și eu merit să îmi refac viața”
Dana Roba vrea să se recăsătorească după divorțul de Daniel

Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de bărbatul despre care credea că o să-i fie alături tot restul vieții. După tragicul eveniment, make-up artista a fost transportată de urgență la spital și trimisă direct în sala de operație, unde a fost supusă unei intervenții pe creier, care a durat nouă ore. Încă soțul ei, Daniel Balaciu, se află în spatele gratiilor.

Citește și: Dana Roba confirmă relația cu Beniamin, la două luni după ce a fost agresată de fostul soț: „Da, este noul meu iubit. M-a cucerit la spital”

Vedeta a reușit să se recupereze și și-a refăcut viața, având sprijinul noul ei iubit, Beniamin. Aceasta nu exclude să se recăsătorească, dar așteaptă să divorțeze de actualul soț.

„Aștept să divorțez! Actele de divorț sunt deja băgate dar de la 1 septembrie în colo o să se miște lucrurile pentru că acum este vacanța judecătorească. Sunt foarte fericită că am lucrat weekend-ul care a trecut de la 05.00 până la 19.00 seara, în timpul săptămânii sunt mai liberă.

O să am și weeekend-ul acesta programări și tot așa. Mă bucur foarte mult. În momentul de față sunt chiar ok . Dacă mă recăsătoresc după ce divorțez de Daniel? De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni”, a declarat Dana Roba pentru click.ro.

Make-up artista susține că Daniel Balaciu știe despre noua ei relație de la fratele său, dar acest lucru nu o deranjează, fiind convinsă că bărbatul va sta închis pentru mult timp.

„Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul. Dar nu mă interesează ce știe Daniel, mă interesează ce știe Dumnezeu. Eu nu am vrut să ajungem aici și, cu siguranță, nu ar fi existat chestia asta dacă el nu m-ar fi bătut așa.

Noi, dacă am fi divorțat pe cale amiabilă, și el rămânea în casă aveam toate șansele să ne împăcăm. Dar bătaia pe care mi-a dat-o m-a convins că el merită să stea la pușcărie și eu merit să  îmi refac viața”, a mai povestit Dana Roba.

Citește și: Dana Roba, noi imagini cu presupusul iubit. Cum au fost fotografiați cei doi: „S-a rugat pentru mine și viața mea”

Dacă totul va funcționa așa cum trebuie între ea și Beniamin, cei doi se vor căsători, pentru că ambii sunt pocăiți și nu se cuvine să formeze un cuplu în afara căsătoriei.

„Momentan suntem în stadiu de a ne cunoaște, vedem cu măritișul. Dacă va fi, se va întâmpla. Oricum, la noi, la pocăiți, nu ai voie să stai în curvie. Dacă se leagă relația, ne căsătorim. Dar procesul meu de divorț este pe rol, în septembrie începe”, a mai spus ea.

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!