Cum a reacționat Gabriela Cristea când a văzut noua „parteneră” a lui Tavi Clonda. „Nu am de ce să mă ascund”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Sunt părinți, au familia pe care și-au dorit-o, iar recent în familia lor a mai apărut o nouă membră, căruia cântărețul i-a spus "Albă ca Zăpada".
Alina Costache
17 aug. 2023, 18:19
Cum a reacționat Gabriela Cristea când a văzut noua
Tavi Clonda aruncă bomba despre căsnicia cu Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au acum o nouă mașină. Artistul a vorbit despre momentul pe care îl aștepta de 15 ani. Tavi are acum o parteneră de drum, de care se va bucura și soția lui, chiar dacă la început nu prea i-a plăcut ideea. Fericirea cântărețului nu e gratis, ci a trebuit să muncească pe rupte pentru noua mașină. Prețul e de circa 100.000 de euro.

Citește și Carmen Brumă te ajută să scapi de celulită în 3 pași: „Am încercat diverse remedii de-a lungul timpului”

Tavi a postat câteva clipuri video cu noua achiziție, un Mercedes GLE 400. Artistul a dezvăluit că nu a luat mașina cu bani cash, ci prin leasing.

„Am zis că așteptam de 15 ani momentul ăsta de când a apărut modelul aproximativ. Am trecut prin mai multe Coupe-uri, că mie îmi plac Coupe-urile până am ajuns la destinația finală, la ce îmi doream eu, de fapt, de la început, de când a apărut modelul ăsta de 12, 13, 14 ani, nu mai știu exact. Am avut un Volkswagen, un Passat CC, după aia un GLC. Am avut cam ce mi-am dorit, dar numai cu multă muncă și, cum să zic eu, perseverență. Mașina e luată în leasing. Am dat un avans și plătesc rate. Nu, nu am luat-o cu banii jos și nici n-aveam și nici dacă aș fi avut nu cred… Nu am de ce să mă ascund”, a declarat Tavi Clonda, soțul prezentatoarei Gabriela Cristea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Fetele celor doi nu au văzut încă mașina, iar Tavi a spus că abia așteaptă să vadă cum reacționează Thea Iris Selena și Bella Victoria Margot.

„Fetițele încă nu știu, pentru că am vrut să facem și noi materialele astea. Am avut multe de făcut, multe drumuri. Vrem să ne învățăm cu ea, să o încărcăm, că e hibrid, e electrică, mă rog. Ele sunt plecate acum și în câteva zile o să vadă mașina.

Ele știu că o să vină o mașină, mă rog, cât înțeleg ele, dar o să fie interesant. Acum, în primele zile o să ne bucurăm doar noi de mașină. Avem și treabă și să și avem puțină liniște să ne ocupăm de ea”, a declarat artistul.

Citește și Oana Roman și Marius Elisei, vacanță de vis în Bulgaria. Cum s-au fotografiat cei doi: „În viață nu este nevoie să dai explicații”

Cântărețul a spus că nu s-au gândit momentan la vreo excursie cu mașina, însă atunci când vor avea timp liber și bună dispoziție vor profita de ea.

„Nu cred că o să apucăm să mergem cu ea undeva prea curând, decât prin oraș. Avem multă treabă de rezolvat, de semnat niște chestii, niște filmări. Gabriela e foarte încântată de mașină, că tot m-ai întrebat de ea. Ei întotdeauna i-au plăcut mașinile mari. E adevărat că nu era înclinată spre dorința asta a mea de Coupe, GLC, dar ușor, ușor a început să îi placă”, a completat Tavi Clonda.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Marcel Boloș confirmă: TVA-ul nu va crește
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!