Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar! Este timpul să pună în practică tot ce a învățat

Vara aceasta norocul îi va surâde unei zodii care trebuie să pună în practică tot ce a învățat până acum. Dacă în prima parte a anului 2023 a avut foarte mare succes datorită tranzitului lui Jupiter în semnul său, acest nativ va trebui să își ambaleze motoarele dacă vrea să obțină tot ce își dorește în 2024.
Alina Costache
17 aug. 2023, 22:39
Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar! Este timpul să pună în practică tot ce a învățat
Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar!

Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar! Astrologul Daniela Simulescu îți dezvăluie ce au pregătit astrele pentru zodia Berbec și cum va fi influențată în anul 2024.

Citește și Horoscop 18 august 2023. O zi pentru resetare, se fac cumpărături şi relaţii noi

Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar!

Se pare că marea conjuncție Jupiter-Uranus din casa a doua a banilor, de pe 21 aprilie, poate avea un efect dublu. Concret, poți da lovitura din punct de vedere financiar sau poți face cea mai proastă investiție, pentru care nu ar strica să pregătești un buget de risc.

Sextilul dintre Jupiter și Saturn te va ajuta să cazi de fiecare dată precum o pisică, în picioare.

Astfel, prima jumătate a anului va axată, din punct de vedere astrologic, pe legătura dintre valoarea pe care ți-o acorzi, cariera pe care ți-o vei dori și bugetul necesar.

În perioada 2-25 aprilie, Mercur va retrograda în semnul tău. Deși pe moment, nu îți va conveni cum sună astrologii îți garantează că va fi spre binele tău pentru că ai șansa de a îți îmbunătăți anumite părți ale comportamentului.

Venus te va vizita și ea între 5-29 aprilie și dacă pui la socoteală că Marte, guvernatorul tău, îți va tranzita și el semnul între 30 aprilie-9 iunie, putem spune cu siguranță că vei avea mult de furcă.

Daniela Simulescu susține că intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, pe 26 mai în casa comunicării, a studiului și a călătoriilor, te va transforma într-un titirez. Poți folosi acest tranzit pentru a schimba locuința, pentru a te muta din țară sau pentru a te întoarce, pentru a călători mai des în țară sau în străinătate, pentru a începe o nouă formă de educație, pentru a-ți îmbunătăți anumite cunoștințe, pentru a închega relațiile cu frații/surorile sau rudele cele mai apropiate.

Mai mult, te poți gândi și la o reconversie profesională. Jupiter în casa a treia este destul de versatil și încurajează implicarea în domenii avangardiste. De altfel, în a doua parte a lui 2024, vei disprețui cu siguranță ignoranța și plictiseala. În orice sector al vieții tale.

Totodată, mulți dintre nativi vor învăța să monetizeze pasiunile, să se prezinte în lume cu încredere sau să își schimbe locul de muncă. Comunicarea va fi punctul forte.

Finalul anului va fi destul de incitant pe plan amoros, avertizează astrologul Daniela Simulescu și asta pentru că Marte va fi retrograd în casa a cincea, a iubirii și a copiilor. După ce vei face unele schimbări pe plan profesional, îți vei da seama că ai pierdut romantismul, pasiunea, senzualitatea. Și îți vei cere drepturile! Atenție că sextilul dintre Marte și Jupiter poate fi vinovat de și de unele flirturi nepotrivite!

Citește și Horoscopul special: Ultimele zile cu MERCUR direct in FECIOARA 2023. Impact major pentru zodii

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Gabi Bădălău, dezvăluiri despre căsătoria cu Claudia Pătrășcanu: Nu o iubeam
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
Alertă în Kerala după moartea unui băiat de 14 ani din cauza virusului Nipah
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!