Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre motivul din spatele dispariției banilor numerar: „Câteva bănci americane riscă să se prăbușească. Falimentele pot fi evitate dacă îți confiscă ție banii”

Sorin Ovidiu Vîntu s-a adresat noii generații într-un nou clip postat pe Facebook în care a abordat trei dintre cele mai arzătoare subiecte ale momentului: problema cerealelor ucrainene, datoria externă a României și problema dispariției banilor numerar.
Irina Dumitrescu
18 aug. 2023, 15:51
Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre motivul din spatele dispariției banilor numerar:

Sorin Ovidiu Vîntu atrage atenția asupra faptului că cerealele ucrainene nu ajung în Africa, așa cum susțin americanii care se bat cu pumnul în piept că luptă pentru bunăstarea Africii. Potrivit afaceristului, majoritatea cerealelor ucrainene ajung la corporațiile americane.

Problema cerealelor ucrainene. Știți ce scandal fac americanii cu grâul ucrainean că moare Africa de foame? În realitate, ce se întâmplă cu cerealele? Ele trec și rămân în Europa foarte multe dintre ele, prea puține ajung în Africa, deci teza conform căreia americanii luptă pentru bunăstarea Africii e o glumă. Ca să vedeți altă ipocrizie: majoritatea trenurilor ucrainene sunt vândute către două mari corporații americane. Deci majoritatea acelor cereale sunt cerealele corporațiilor americane.

America a dat dispoziție ca Polonia, România, Moldova să facă pe dracu în patru să găsească soluții să scoată cerealele din Ucraina. Chiar se gândesc americanii să însoțească transportul cerealelor militar, deci să se angajeze în război ca să protejeze bunurile acelor mega-corporații. Nu politicienii sunt cei care fac politica, ci marile corporații care au pe statul de plată cam toți politicienii din lume. Deci fermierul român moare de foame, nu-și poate exporta, vinde produsele. Nu pentru bunăstarea Ucrainei sau a Africii, ci pentru bunăstarea acelor corporații americane.

Ăsta e adevărul, în rest, e o propagandă imbecilă făcută pentru imbecili”, a explicat afaceristul pe Facebook.

Referitor la problema datoriei externe a României – 150 de miliarde de euro -, SOV are convingerea că pentru achitarea acesteia românii vor trebui să facă sacrificii uriașe. Spre comparație, afaceristul amintește faptul că Ceaușescu se îndatorase doar 12 miliarde de dolari, iar pentru lichidarea acestei datorii românii au îndurat frig și foame decenii la rând.

Citeste si Sorin Ovidiu Vîntu intervine în ”scandalul Gheboasă”: ”Cum te distrezi e treaba ta. Când eram tânăr, și mie îmi plăcea vulgaritatea excesivă”. Ce spune fostul mogul despre Biden

Datoria externă a României. Ceaușescu a avut de achitat o datorie de circa 12 miliarde de dolari. Pentru a achita această datorie externă, populația României a suferit de foame, de frig, o grămadă de privațiuni. Și în vremea aia, România producea cam tot ce se poate produce. Azi, România are o datorie de peste 150 miliarde euro. Dacă cu atatea sacrificii abia am putut plăti 12 miliarde, imaginați-vă ce sacrificii va trebui să îndurați ca să puteți achita alea 150 miliarde. Deci România nu-ți mai aparține, ci aparține marilor consorții financiare.

Ce s-a întâmplat în Ucraina, un stat care nu mai e stat decât pe hârtie se va întampla și în România, grație minunaților politicieni care s-au perindat și care se perindă încă pe la cârma acestei țări”, a mai explicat afaceristul.

A treia problemă abordată de SOV este cea a dispariției banilor cash. Acesta este de părere că americanii vor lua banii românilor in bănci pentru a preveni falimentarea câtorva bănci americane. Afaceristul îi sfătuiește pe români să nu mai păstreze banii în bănci, ci să-i păstreze numerar.

Citeste si Sorin Ovidiu Vîntu face un anunț înfricoșător: ”Ne mai despart puține luni de un război mondial” VIDEO

Dispariția banilor cash. Foarte multe bănci au luat decizia să desființeze bancomatele. Sunt pașii premergătorii scoaterii banilor cash. Dacă ai bani în bancă, statele îți vor lua banii. Urmează să se prăbușească în curând câteva bănci americane și efectul de cascadă se va resimți pe plan mondial. Confiscându-ți ție banii, se evită falimentele respective, iar tu vei ajunge să te rogi să-ți folosești banii tăi. Dacă vei avea voie sa-i folosesti.

Eu, dacă aș avea bani, i-aș transforma pe toți în cash, n-aș mai ține un cent în bănci„, a spus afaceristul pe Facebook.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Serialele ‘Shogun’ și ‘The Bear’ conduc în topul nominalizărilor pentru premiile Emmy
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'