Avocata tânărului de 19 ani care a provocat un accident mortal la 2 Mai: „El nu este consumator, nu este nici beizadea, părinții nu sunt oameni cu bani”

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care, aflat sub influența substanțelor halucinogene, a intrat cu mașina într-un grup de turiști, omorând doi dintre ei, nu este consumator de droguri, susține avocata acestui.
Irina Dumitrescu
20 aug. 2023, 15:12
Avocata tânărului de 19 ani care a provocat un accident mortal la 2 Mai:

Avocata tânărului de 19 ani a declarat că clientul său a primit droguri în Vamă, iar dealerul urmează să fie identificat. Totodată, aceasta a mai spus că părinții tânărului nu sunt oameni bogați, așa cum s-a specuat în mediul online, și că cele două mașini cu care tânărul apare prin poze sunt ale tatălui său, el neavând nimic pe numele lui.

Avocata tânărului de 19 ani care a provocat un accident mortal la 2 Mai: „Atitudinea lui este una de regret profund. El nu este consumator”

Atitudinea lui este una de regret profund, este în stare de şoc, plânge şi îi pare rău. Părinţii încearcă să ia legătura cu failiile victimelor pentru a le ajuta. Sunt două persoane vătămate la spital şi urmează să ia legătura cu aceştia pentru a-i ajuta în vederea uşurării situaţiei.

Băiatul a realizat ce a făcut, îi pare rău. S-a tot vehiculat în mediul online, dar au fost informaţii de pe anumite imagini cu el, nu au fost declaraţii. Nu este beizadea, părinţii nu sunt oameni cu bani care n-au ce face cu ei şi-i dau copilului să se drogheze. Sunt oameni simpli, normali.

Citeste si Tatăl fetei ucise de şoferul de 19 ani la 2 Mai, mărturii teribile: „Poliţia nici măcar nu ne-a anunţat că fiica noastră a murit, ne-au anunţat de la pompe funebre”

El a recunoscut ca a consumat droguri, urmează să vedem acum persoana care i-a dat. El nu este consumator de droguri, le-a primit în Vama Veche.

Tatăl lui are douî maşini, însă el nu ar nimic pe numele lui. El doar ce a terminat liceul şi se pregătea să intre la facultate„, a declarat avocata lui Vlad Pascu.

Reamintim că doi tineri au murit, sâmbătă dimineață, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin, apoi a fugit de la locul accidentului. Alți trei tineri au ajuns la spital cu răni grave. Tânărul, care consumase trei tipuri de droguri, a fost reținut pentru 24 de ore.

Citeste si Titi Aur și Tudorel Butoi au dat verdictul în cazul șoferului drogat: „Societatea poate să facă două lucruri”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Propaganda rusă își îndreaptă tirul către Kamala Harris pe fondul retragerii lui Biden
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!