Horoscop special: Soarele in Fecioara 2023. La ce devin perfecte zodiile si cum le ajuta sezonul Fecioarei?

Incepand cu 23 august si pana pe 22 septembrie, Soarele este in zodia Fecioara si o data cu el ne mutam din stralucirea solara si din energia curajoasa a Leului in energia mai practica, sensibila si cu picioarele pe pamant a Fecioarei.
Alina Costache
21 aug. 2023, 11:33
Horoscop special: Soarele in Fecioara 2023. La ce devin perfecte zodiile si cum le ajuta sezonul Fecioarei?

Soarele in Fecioara 2023.  Energia focului este inlocuita de cea telurica iar noi iesim din lumina reflectoarelor puternice si intram intr-un mod de viata dominat de simplitate, ceea ce ne ofera un echilibru bun comparativ cu luxul Leului. Sezonul Fecioarei este unul pentru calm, organizare si aranjarea domeniilor vietii ce au nevoie de o aplecare pe detalii ca sa fie puse la punct impecabil. Acum e momentul sa iti setezi obiective eficiente pentru viitorul tau si care chiar si pot realiza.

O data cu instalarea acestui nou sezon solar, s-ar putea simti ca si cum dam volumul mai incet, mult mai incet si exact asta se si intampla. Fecioara 2023 este un sezon mai pe mute, nu e stralucitor si ostentativ, dar e o perioada in care viata ne devine mult mai putin imbacsita si o vreme in care ne cream noi radacini si rutine mai bune, avem grija de corpurile noastre si de intreaga sanatate emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Zodiac CHINEZESC 21-27 august 2023. O saptămână mai puţin propice. Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Soarele in Fecioara 2023. Fecioara ne invata an dupa an cand vine randul sau de a fi „la putere” ca a avea grija de propria stare de bine este parte de baza din ecuatia vietii fiecaruia.
Fara un program ordonat si productiv zilnic, responsabil si practic, nu poti avea starea mentala pentru a-ti crea stabilitatea si prosperitatea pe care o doresti. Viata externa este o reflectare a celei interne si vice versa. Una nu poate exista fara cealalta, deci cheia pentru fericirea ta este asumarea raspunderii de a te iubi si ingriji – spune Fecioara. Acest mesaj ne este dat si de alte zodii, insa felul Fecioarei de a avea grija de sine – IN TIMP CE este de folos oricui are nevoie de ea si mai si munceste aproape fara incetare – este deosebit si unic. Pentru toti cei care cunosc persoane nascute in aceasta zodie este deja cunoscut modelul lor de a iubi si a se iubi – practic, eficient, modest, organizat, pragmatic, mental, impecabil si simplu dar divin.

In afara de mintea sa practica si felul sau de a fi de mare baza si incredere, Fecioara adora sa fie de folos si in serviciul altora. Asadar, sezonul Fecioarei 2023 este despre a fi acolo, prezent in viata celor pe care ii iubesti cu gesturi practice si sincere, dar cel mai important despre a fi acolo pentru tine insuti. Fa din tine prioritatea ta numarul unu – iata mesajul principal al acestui sezon astral de o luna de zile.

Cuvintele cheie pentru noi in sezonul Soarelui in Fecioara 2023 sunt: organizare, rutina, sanatate, servire, ajutorare, detalii, perfectionism, simplitate, bunatate, critica.

Previziuni RUNE pe ZODII, 21-27 august 2023. NAUTHIZ cere precauţie şi răbdare. Noutati de la pietrele mistice!

Soarele in Fecioara 2023. Fecioara este un semn de Pamant – stabila, motivata fizic, cu picioarele pe pamant si dornica sa creeze siguranta in viata. Acest element este aproape in totalitate despre munca iar Fecioara este una din cele mai muncitoare zodii existente. Daca te lasi condus natural de aceasta energie, vei munci mai mult, cu mai mult drag si spor apoi vei primi recompense si aprecieri mai multe pentru munca ta – exact cum procedeaza o Fecioara. Ea nu vrea laude si fanfare – este o zodie umila si smerita ce vrea sa fie cat mai de folos posibil.

Daca Fecioara are tendinta sa judece sau critice ori sa cicaleasca, ea de fapt doreste in inima sa ca totul sa fie foarte bine pentru oamenii pe care ii iubeste. Este important atat pentru cei nascuti in Fecioara dar si pentru toti ceilalti care vor fi acum sub aceste caracteristici sa isi tina sub control aceasta tendinta in urmatoarea luna pentru ca vom fi tentati sa gasim greseli chiar si celor mai perfecte situatii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!