Simona Halep, lovituri în cascadă după excluderea de la US Open 2023

Simona Halep are parte de vești proaste. Nu numai că a fost retrasă de la US Open, însă se vehiculează că ea nu ar mai putea juca timp de doi ani.
Filip Stan
23 aug. 2023, 19:57
Simona Halep, lovituri în cascadă după excluderea de la US Open 2023

Simona Halep a primit o veste proastă din partea US Open. Marea campioană a României nu va participa anul acesta la turneul american și asta din cauză că nu i s-a ridicat suspendarea din procesul de dopaj în care este implicată.

US Open i-a dat timp jucătoarei de tenis să rezolve această problemă până la data de 22 august, însă ea nu a primi niciun răspuns cu referitor la procesul de dopaj. Marea campioană a României a fost deja audiată în proces, la finalul lunii iunie, și ar fi trebuit să primească un răspuns până pe data de 13 iulie, ceea ce nu s-a întâmplat. În schimb, verdictul a tot întârziat. „Niciun miracol!” Francezii au reacționat imediat după ce au aflat anunțul în privința Simonei Halep

Ce scriu francezii, după ce au fost anunțate listele de la US Open: „Niciun miracol pentru Simona Halep”

„Niciun miracol pentru Simona Halep. Suspendată pentru un test doping pozitiv, fostul număr 1 mondial încă nu și-a văzut sancțiunea ridicată și nu va participa la US Open 2023.

La sfârșitul lui iulie, Simona Halep și-a văzut numele trecut pe lista jucătoarelor de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Dar speranța sa a fost de scurtă durată. Luni, fostul lider mondial a fost scos automat de pe listă.

Din octombrie 2022, Halep este suspendată din toate competițiile, după un test pozitiv la Roxadustat, făcut la ultima ediție a US Open. Pentru ca situația să fie și mai rea, au fost raportate nereguli și în pașaportul biologic al sportivei.
Cea mai grea lovitură pentru Simona Halep după suspendare, final urât de carieră. WTA anunţă oficial că a ieşit din Top 1000
În ciuda acestor lucruri, sportiva aflată acum pe locul 1140 în lume spera ca suspendarea să-i fie ridicată. Și-a pregătit revenirea în competiții în ultimele săptămâni, probabil și în încercarea de a influența autoritățile.

În final, nimic nu s-a schimbat. Simona Halep rămâne suspendată până la o decizie definitivă. Jucătoarea de 31 de ani nu a jucat niciun meci în circuit din 29 august 2022.”, scriu cei de la Le Figaro.

Sportiva noastră a ajuns acum pe locul 1140 în ierahia WTA și mai are doar 10 puncte, pe care le va pierde după US Open 2023, turneu programat în perioada 28 august – 10 septembrie.

Anunțul organizatorilor: Simona Halep nu va participa la US Open
Organizatorii de la US Open au anunțat în cursul zilei de luni că Simona Halep (31 de ani) nu va participa la ediția din 2023 a turneului de Grand Slam.

Fostul lider mondial nu va lua parte la Grand Slam-ul de pe continentul american din cauza faptului că situația sa nu a fost încă lămurită după scandalul de dopaj în care a fost implicată.

Astfel, Halep a fost retrasă automat, iar Taylor Townsend a urcat pe tabloul principal.

”Potrivit Regulamentului de Grand Slam, Simona Halep a fost retrasă automat de la US Open, din cauza suspendării temporare, în momentul tragerii la sorți pentru meciurile din calificări. Taylor Townsend ajunge pe tabloul principal”, au anunțat oficialii de la US Open.

Fostul lider WTA, care inițial s-a aflat pe lista participantelor, nu a putut primi nici măcar un wild card din partea celor de la US Open pentru ediția din acest an a turneului.

Pe 11 septembrie, la o zi după încheierea US Open, Simona Halep va rămâne fără niciun punct și va dispărea din clasamentul WTA.

US Open este ultima competiție la care a participat Simona Halep. În urmă cu un an, românca a pierdut în fața Dariei Snigur în primul tur, iar la puțin timp după acest meci, fostul lider mondial a picat testul anti-doping.

Simona Halep a primit o veste proastă din partea US Open. Marea campioană a României nu va participa anul acesta la turneul american și asta din cauză că nu i s-a ridicat suspendarea din procesul de dopaj în care este implicată.

US Open i-a dat timp jucătoarei de tenis să rezolve această problemă până la data de 22 august, însă ea nu a primi niciun răspuns cu referitor la procesul de dopaj.

Marea campioană a României a fost deja audiată în proces, la finalul lunii iunie, și ar fi trebuit să primească un răspuns până pe data de 13 iulie, ceea ce nu s-a întâmplat. În schimb, verdictul a tot întârziat.

Simona Halep, în atenția americanilor

Cazul sportivei din România este în atenția tuturor, inclusiv a americanilor. Presa din Statele Unite ale Americii (SUA) a reacționat cu privire la decizia de a nu o primi pe Simona Halep la US Open.

Așadar, jurnaliștii americani sunt de părere că aceasta ar putea să nu mai intre pe tren în mod oficial timp de doi ani.

„Halep se chinuie de la US Open de anul trecut să își demonstreze nevinovăția. De atunci, ea a ieșit din primele 1.000 de jucătoare din lume și va rămâne fără clasament. După ce a primit o a doua acuzație anti-doping în mai, ea a lovit atunci în ITIA pentru că i-a ucis reputația.

Audierile au avut loc la Londra recent, dar verdictul a tot fost amânat. A fost luată în discuție o potențială pedeapsă de 2 ani, care va fi apoi atacată la TAS. Asta înseamnă un proces îndelungat pentru Simona Halep”, arată Tennis Up To Date.
Sportiva din România a scăzut deja foarte mult în noul clasament al WTA și asta din cauză că nu a mai jucat un meci oficial din luna august a anului trecut.

Lovitură pentru Simona Halep înainte de US Open. Vestea care îi va strica concediul în Italia

În prezent, jucătoarea de tenis se află pe locul 1140 în clasamentul WTA. În ceea ce privește punctele, aceasta mai deține 10, însă le va pierde după US Open-ul din acest an. Așadar, ziua de marți a început nemaipomenit de prost pentru Simona Halep, după ce ea a fost retrasă automat de la US Open.

”Potrivit Regulamentului de Grand Slam, Simona Halep a fost retrasă automat de la US Open, din cauza suspendării temporare, în momentul tragerii la sorți pentru meciurile din calificări. Taylor Townsend ajunge pe tabloul principal”, au anunțat oficialii de la US Open.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!