Tragedie mai mare ca la Vama veche, pe DN1. Un şofer de 19 ani care conducea băut a lovit în plin şase persoane. Trei tineri au murit, alţi trei fiind răniţi

Accidentul de la 2 Mai este doar unul dintre multele care se petrec aproape în fiecare zi în România. În ciuda mediatizării tragediei, alte coliziuni cu urmări fatale au avut loc la sfârşitul acestei săptămâni.
Filip Stan
27 aug. 2023, 09:50
Tragedie mai mare ca la Vama veche, pe DN1. Un şofer de 19 ani care conducea băut a lovit în plin şase persoane. Trei tineri au murit, alţi trei fiind răniţi

UPDATE accident Alba: Şoferul de 19 ani care a provocat accidentul de pe DN 1, la ieşirea din Sântimbru, în care şi-au pierdut viaţa duminică trei tineri, a fost arestat, în cursul serii, de Judecătoria Alba Iulia pentru conducere sub influenţa alcoolului şi ucidere din culpă.

Tânărul a primit mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. El solicitase instanţei, prin avocat, să fie în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Un nou accident teribil cutremură România. Un tânăr de 19 ani care conducea băut a lovit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şase persoane care mergeau pe marginea DN 1, la ieşire din localitatea Sântimbru, judeţul Alba. Trei tineri au murit, alţi trei fiind răniţi. Şoferul avea o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 27 august 2023, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, ar fi surprins şi accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părţii carosabile”, a transmis IPJ Alba.

Accident grav în Câmpina! Un tânăr beat și cu permisul suspendat s-a răsturnat cu mașina într-un gard

La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, au fost găsite 6 persoane rănite, 3 dintre aceeastea prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Este vorba despre tineri în vârstă de aproximativ 17, 18, respectiv 25 de ani.

”În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv”, a informat IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea acestui eveniment.

Un accident similar a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la 2 Mai, unde un tânăr drogat a lovit cu maşina mai mulţi pietoni, doi dintre ei pierzându-şi viaţa.

Accident grav la Brăila – O femeie aflată sub influenţa substanţelor psihoactive a accidentat mortal cu maşina un copil de trei ani

Un copil de 3 ani din Brăila şi-a perdut viaţa, sâmbătă seară, după ce a fost accidentat de un autoturism condus de o femeie care se afla sub influenţa unei substanţe psihoactive.

Citește și Ilan Laufer, accident în Prahova. Fostul ministru şi familia au fost transportaţi la spital

Potrivit IPJ Brăila,, sâmbătă, în jurul orei 19:50, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Cărămidari din municipiul Brăila a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cărămidari, dinspre strada Bistriţei către strada Avram Iancu, ar fi surprins şi accidentat un copil, în vârstă de 3 ani, din Brăila.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD în încercarea de a acorda îngrijiri medicale victimei, însă copilul a decedat şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.
Femeia aflată la volan a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero iar în urma testării cu aparatul drugtest s-a stabilit c[ aceasta consumase o substanţă psihoactivă, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital.
În cauză, a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Accident şi la Timişoara: Un bărbat drogat a furat o maşină, după care a fost urmărit de poliţişti/ În timp ce încerca să scape de agenţi, a rănit un bărbat şi a avariat trei autoturisme

Un bărbat de 30 de ani, care a consumat droguri, a furat o maşină de livrări a unei pizzerii din Timişoara, apoi a plecat pe străzile din oraş, dar şi în comuna Giroc, fiind urmărit de poliţişti. Pe o stradă, un alt livrator de la aceeaşi pizzerie a încrcat să îl oprească, dar a fost rănit. În timp ce încerca să fugă, tânărul care furase maşina a lovit alte trei autoturisme parcate

Potrivit poliţiştilor, un livrator de la o pizzerie din Timişoara se pregătea, sâmbătă după-amiază, să facă o livrare când şi-a dat seama că i-a fost furată borseta în care ţinea cheile de la maşină. Un necunoscut s-a urcat în maşina livratorului şi a pornit pe mai multe străzi din sudul oraşului. Patronul pizzeriei a fost cel care a văzut întreaga întâmplare şi a sunat imediat la Poliţie.

Mai multe echipaje de poliţişti au pornit în urmărirea bărbatului care furase maşina. El a ajuns la un moment dat în comuna Giroc de lângă Timişoara, apoi s-a întors în oraş. La un moment dat, bărbatul care furase maşina s-a intersectat cu un alt livrator de la aceeaşi pizzerie şi care aflase deja ce s-a întâmplat. Livratorul a reuşit să deschidă portiera hoţului şi a încercat să îl tragă afară pe acesta din maşină, însă el a demarat în marşarier, lovind o maşină şi în acelaşi timp l-a rănit pe livratorul care încerca să îl oprească.

Apoi, în goana maşinii a mai lovit alte două autoturisme parcate, iar în final s-a oprit cu maşina într-un stâlp. Atunci a şi fost capturat de poliţişti.

După ce l-au testat, poliţiştii au aflat că bărbatul consumase amfetamină, înainte de a fura maşina livratorului. Bărbatul a fost preluat de agenţi, iar livratorul rănit a fost transportat la spital.

Accident horror şi la Buzău: Tinere rănite grav după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un zid

Două tinere de 18 ani au fost grav rănite, sâmbătă dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un zid, în judeţul Buzău.
Conform Poliţiei Buzău, accidentul a avut loc pe un drum judeţean din staţiunea Sărata Monteoru.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe DJ 203G dinspre Merei către Sărata Monteoru, de către o şoferiţă în vârstă de 18 ani, din Buzău, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de zidul unui imobil. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare. În urma impactului, atât fata de la volan, cât şi prietena ei au fost grav rănite, fiind preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Şoferiţa care a provocat accidentul are permis de conducere de doar 3 luni.

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Românii au interzis! NU ai voie să faci acest gest. Este ilegal oriunde în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!