Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL! Imaginile sunt desprinse din filmele de groază

Exploziile de la stația GPL din Crevedia în urma cărora doi oameni au murit și alți 58 au fost răniți au lăsat în urma lor dezastru și durere. Imaginile cu locul unde sâmbătă seară s-a dezlănțuit iadul sunt apocaliptice. O grădiniță care se afla în apropierea depozitului GPL a fost dezintegrată la propriu de suflul celor două explozii catastrofale.
Alina Costache
27 aug. 2023, 18:58
Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL! Imaginile sunt desprinse din filmele de groază
Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL!

Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL! Duminică dimineață, odată cu venirea zilei, oamenii din Crevedia au avut parte de un șoc atunci când au văzut ce a rămas în urma exploziilor de la depozitul GPL.

Citește și EXCLUSIV| Mărturiile cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia. ”Am recunoscut-o pe mama după ochi. Pe el îl știam bine”

Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL!

O grădiniță care se afla chiar lângă stația GPL s-a dezintegrat în urma exploziilor care s-au putut vedea din București.

Grădinița era funcțională și pe timpul verii, însă din fericire fiind weekend,  în momentul deflagrației nu se afla nimeni în clădire.

Aproximativ 100 de copii din localitate ar fi trebuit să meargă la cursuri luni dimineață, însă acum nu mai au unde să învețe, iar autoritățile sunt nevoite să le găsească o altă locație.

Localnicii comunei Crevedia din județul Dâmbovița au trecut prin clipe de teroare noaptea trecută, atunci când au auzit o bubuitură puternică, urmată de flăcări înalte, în locul unde se afla o stație GPL. Din păcate, au urmat câteva explozii care au făcut mai multe victime, zeci de persoane fiind rănite în urma incendiului cumplit, unele dintre ele rămânând chiar și pe drumuri, după ce casele le-au fost distruse.

Familia care locuia chiar în fața stației GPL din Crevedia trăiește clipe de groază, după ce casa lor a ars din temelii în cumplitul incendiu. Unul dintre membrii familiei, care nu era în țară la momentul producerii incidentului, a aflat prin telefon că rudele lui au fost afectate de explozii. Bărbatul a povestit că tatăl lui a auzit un zgomot puternic și a ieșit fața casei pentru a vedea ce se întâmplă, moment în care a fost afectat de suflul exploziei, având acum arsuri pe 99% din corp.

Inițial, fiul bărbatului rănit, care locuiește în străinătate, a fost anunțat de vecini că părinții și sora lui au murit, pentru că erau de negăsit, însă a aflat ulterior că flăcările de la stația GPL s-au extins și au ajuns până la casa lor, care a fost distrusă în incendiu. Bărbatul a aflat apoi că mama și sora lui au trecut prin clipe infernale, fiind nevoite să își părăsească locuința și să stea, toată noaptea, pe câmp, fără haine sau încălțăminte, până când un vecin le-a găsit și le-a ajutat.

„Am fost contactat doar de vecinii din sat. Un singur vecin a încercat să dea de familia mea pentru a-i ajuta. În urmă cu zece minute vorbisem cu ei și apoi nu mai răspundea nimeni la telefon. M-a sunat cineva și mi-a spus că toți sunt morți pentru că nimeni nu știau unde sunt. Într-un târziu am dat de verișoara mea care mi-a spus tot ce s-a întâmplat. Tata a auzit un zgomot puternic, fiind acel transfer de gaz. A ieșit la strada și atunci a fost izbit de suflul exploziei. Mi s-a spus că are arsuri pe 99% din corp, că este un caz foarte greu să că trebuie să ajung în țară”, a declarat un membru al familiei, potrivit Antena 3

Citește și Primarul din Caracal, al cărui fiu deține stația GPL de la Crevedia, se suspendă din PSD: „Sunt puternic afectat și îndurerat”. Marcel Ciolacu: ”Eu nu trebuie să iau legătura cu tatăl nimănui”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Un Cetățean Român Arestat Preventiv în Grecia pentru Provocarea Unui Incendiu
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?