Carmen de la Sălciua, la cuțite cu Nelu Popa! Declarații dure făcute de celebrul saxofonist: „Ea nu e om! Nu faci asta nici celui mai mare dușman”

Carmen de la Sălciua și Nelu Popa și-au spus adio. Între ei nu va mai exista niciun fel de parteneriat, nici pe plan profesional, nici pe plan personal. Care au fost motivele care au dus la ruptura dintre cei doi.
Alina Costache
29 aug. 2023, 18:08
Carmen de la Sălciua, la cuțite cu Nelu Popa! Declarații dure făcute de celebrul saxofonist: „Ea nu e om! Nu faci asta nici celui mai mare dușman”
Carmen de la Sălciua la cuție cu Nelu Popa! Declarații dure făcute de celebrul saxofonist: „Ea nu e om! Nu faci asta nici celui mai mare dușman”

Carmen de de la Sălciua și celebrul saxofonist, Nelu Popa, sunt în plin război. Aceștia au pus stop oricărui tip de colaborare, însă fostul iubir al interpretei nu poate să treacă peste acest episod dureros din viața lui.

Citește și: Carmen de la Sălciua, car de nervi după ce nunta la care urma să cânte a fost anulată: “Nu fac story că sunt prea nervoasă!”

Mulți ani la rând, cei doi au format o echipă excelentă, atât pe plan profesioal, cât și din punct de vedere sentimental. Cei doi au format un cuplu timp de 3 ani și jumătate, iar relația a fost făcută publică de către Nelu Popa. Imediat după declarațiile sale, Carmen de la Sălciua și-a schimbat complet atitudinea față de partenerul ei și chiar l-a dat afară din trupă. Cei doi ar fi colaborat timp de 14 ani pe plan profesional.

Un an mai târziu de la momentul în care a fost dat afară din trupa lui Carmen de la Sălciua, Nelu Popa a făcut o serie de declarații cât se poate de dure la adresa fostei iubite. Acesta nici nu are de gând să o ierte pe celebra interpretă, pe care o acuză că l-a lăsat pe drumuri, fără job, că își bate joc de oamenii de lângă ea și că are tulburări de comportament. Saxofonistul va merge până în pânzele albe pentru a-și face dreptate și pentru a scoate la iveală adevărul despre cine este cu adevărat vedeta.

„Eu la începutul sezonului 2022 am anunțat că vreau să plec. Am spus că anul 2023 eu voi pleca din formația lui Carmen de la Sălciua. După aparițiile mele, ea s-a supărat că am recunoscut în presă că am fost împreună. Apoi în luna august nu mai găsea motive să mă lase acasă. Asta pentru că eu am recunoscut în presă. Carmen a încercat să-mi facă mie rău cu chestia asta, nu se face așa ceva. Nu faci asta nici celui mai mare dușman. Nu lași omul în mijlocul sezonului acasă. Eu am fost corect și am anunțat de la început. Lucrurile au fost simple și eu am vrut să fiu om. Doar că nu am avut cu cine să fiu om. Pentru că ea nu e om, e o persoană care își bate joc de oamenii de lângă ea. Nu-i plătește. Face ce face și se vede unde a ajuns cu comportamentul ei de om de stradă. Sunt lucruri care nu se fac”, a declarat Nelu Popa.

Saxofonistul continuă seria declarațiilor și mărturisește faptul că cea mai mare umilintă a primit-o din partea fostei sale iubite. Carmen de la Sălciua l-ar fi lăsat fără job, în mijlocul sezonului și consideră că a fost taxat mult prea dur pentru simplul motiv că a fost sincer și și-a asumat public relația amoroasă cu ea.

„Nu aș fi făcut niciodată asta, dacă eram în locul lui Carmen, să dau omul afară la mijlocul sezonului. Indiferent cât de bun sau cât de rău ar fi fost, nu lași omul fără pâine. Lucrurile nu se fac așa, este pur și simplu inadmisibil. Acum, mulți au comentat că nu o să fim solicitați. Dar uite că suntem. Eu aș vrea să povestesc mai multe la un moment dat. Vreau ca oamenii să știe cine a fost Carmen de la Sălciua, cine a fost Culiță Sterp, cine a fost toată lumea. Vreau să spun de la început ce a fost”, a mai spus Nelu Popa.

Separat de faptul că este la cuțite cu celebra cântăreață, Nelu Popa pare să aibă parte de o perioadă înfloritoare în viața lui. Din punct de vedere al carierei muzicale este în plină ascensiune, mai ales de când se implică în tot mai multe proiecte. ”Etno sax” este piesa lansată în urmă cu 10 zile, intrumentală ce a intrat în Trending cu aproape 200.000 de vizualizări.

Fostul coleg de trupă al lui Carmen de la Sălciua pare să fie din ce în ce mai bine și pe plan sentimental. Cârcotașii chiar au sesizat o apropiere între el și Bianca, fosta parteneră a lui Marian Corcheș, actualul soț al lui interpretei. Coincidență sau nu, Bianca a distribuit în mediul online o piesă semnată de Nelu Popa. În semn de apreciere și susținere, cei doi și-au trimis, prin intermediul comentariilor, mai multe inimioare și aprecieri.

Citește și: Carmen de la Sălciua a decis să se despartă. Bărbatul face acuzații dure la adresa artistei: „M-a dat afară”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Incident la Satu Mare: O mașină electrică a luat foc în timp ce era la încărcat
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!