Aceste ȘASE ZODII dau lovitura pe 30 august 2023. Vezi ce le poartă noroc și dacă ești pe listă!

A venit ziua rarei Luni pline albastre în Pești. Urmează o perioadă de posibilități imense și de creștere. Totul se întâmplă așa cum trebuie. Chiar dacă ți-ar plăcea să te grăbești înainte, îmbrățișează fluxul natural al vieții, deoarece singura ta sarcină este să îmbrățișezi adevărul.
Alina Costache
30 aug. 2023, 06:24
Aceste ȘASE ZODII dau lovitura pe 30 august 2023. Vezi ce le poartă noroc și dacă ești pe listă!

Horoscop 30 august 2023. Adevărul are un efect profund asupra vieții tale, deoarece este ceea ce îți permite să intri în cooperare cu universul. Fără adevăr, nimic altceva nu contează. Super Luna Plină albastră în Pești aduce speranță, pe măsură ce oferi spațiul necesar pentru a reflecta în această săptămână. Peștii sunt un semn de apă strâns legat de divin, ajutându-te să-ți îmbrățișezi darurile intuitive, în timp ce îți permiți să vezi că lucrurile se desfășoară altfel decât ți-ai imagina.

Horoscop special: Ultima săptămână cu VENUS RETROGRAD în Leu. Aceste 4 zodii o vor simți din plin
Taur
Probabil că nu te-ai simțit ca tine în ultima vreme, deoarece te-ai retras sau chiar nu ai fost sigur în ce direcție să-ți iei viața și în cine poți avea încredere. Uneori, acele momente tematice sunt cunoscute ca fiind în coconul tău și, similar cu fluturele, așa știi că ești pe punctul de a face o descoperire semnificativă. În loc să vezi asta ca pe ceva pe care trebuie să schimbi, permite-ți să vezi frumusețea, divinitatea și norocul care ți se oferă șansa de a te concentra intens asupra ta.

Luna Plină Albastră în Pești iti va evidenția sectorul obiectivelor și cercul de sprijin, permițându-ti să simți că acel moment de a zbura în sfârșit într-o nouă direcție ar putea fi mai aproape decât credeai. A avea oamenii potriviți care să te înconjoare poate face toată diferența și, în acest moment, este, de asemenea, ceea ce îți va permite să simți că norocul este cu adevărat de partea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Lună plină RARĂ în Pești: 30 august 2023. Ce să faci și ce să nu faci ca să scapi de emoțiile PUTERNICE
Pregătește-te pentru un val de emoții. O superlună plinăalbastră va răsări în Peștii ultraspirituali pe 30 august 2023. Nu numai că este a doua Lună plină a lunii august, dar pare să fie și mai mare decât viața. Lumina suplimentară a Lunii ne va ajuta să strălucim din interior.

Când ambele apariții coincid cu luna plină a Peștilor, impactul emoțional și potențialul de transformare se pot simți în afara acestei lumi. Urmeaza aceste lucruri și nu pentru a profita la maximum de această luna magică.

Ce SĂ faci în timpul Super Lunii albastre pline în Pești
DA: Practica autocompasiunea
Această superlună albastră plină unică este încărcată cu energie emoțională. Această lunație cade în Pești, un semn sensibil de apă, așa că ne putem simți mai vulnerabili decât de obicei, așa că fii blând cu tine însuți. Permite-ti un timp de nefuncționare binemeritat și elimină vorbirea de sine negativă.

DA: Lasă bagajele
Deoarece Peștii sunt semnul fanteziei și al supranaturalului, renunța la orice nu iti servește visele. Ce îți iese în cale?

DA: Conectează-te cu Spiritul Tău
Deoarece această lună plină este asociată cu tot ce iese la suprafață, este un moment excelent pentru a te conecta cu tărâmul spiritual, orice înseamnă asta pentru tine. Ritualurile simple, cum ar fi scrisul unor scrisori și băile lungi sunt modalități excelente de a te conecta cu sinele tau interior.

DA: Manifestă-ți cele mai mari vise
Lunii pline sunt asociate cu finalizarea și acțiunea. Cu asta, conjuncția severă cu Saturn și raritatea acestei superluni albastre pline, suntem încurajați să acordăm prioritate obiectivelor noastre pe termen lung în ritualurile noastre de manifestare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop special: 4 ZODII puternic impactate de LUNA PLINĂ albastră din 30 august 2023. Nu este o Luna plină tipică!
Când Peștii spirituali se ciocnesc de Saturn cel dur, emoțiile cresc. Deși am trecut în sezonul Fecioarei, melodrama nu s-a încheiat încă! Cu Luna plină albastră din august, care atinge vârful pe 30 august 2023, în Peștii spirituali, este vorba despre conectarea atât cu inimile, cât și cu mintea noastră. Energia Peștilor trezește adesea o mentalitate hiper-idealistă, dar prezența lui Saturn dur ca unghiile ne va menține pe cei mai mulți dintre noi treji, adică dacă nu sunteți unul dintre semnele zodiacale cele mai afectate de a doua lună plină din august.

Horoscop 2024 realizat de Daniela Simulescu. 2024, anul regăsirii de sine şi al transformării profunde

Închiderea fiecărui ciclu lunar, Lunile pline sunt un moment de eliberare, de reflecție emoțională și de manifestare. Cu toate acestea, persoanele afectate în mod special de această lunație ar putea fi cuprinse de fantezie, ceea ce face dificilă realizarea obiectivelor lor.

Nu este o Luna plină tipică
Nu numai că este o Super Lună, dar pentru că este a doua Lună plină dintr-o singură lună (prima a fost pe 1 august), este considerată și o Lună plină albastră. Cu aceste două fenomene care au loc cu prilejul Lunii pline din Pești, impactul emoțional și potențialul de transformare se pot resimți puternic. Deși păstrarea credinței este o lecție importantă sub această lunație, unii oameni vor învăța cât de valoroase sunt granițele.

Peștii sunt semnul viselor, al fanteziei și al subconștientului, iar energia sa ne încurajează de obicei să ne eliberăm de limitările autoimpuse. Dar pentru cele câteva semne zodiacale selectate care vor fi lovite cel mai tare de această lunație, ele vor învăța cum disciplina și restricția le pot aduce beneficii. Saturn face din această Super Lună plină un moment de verificare a realității pentru noi. Influența lui Saturn ne va arăta unde am fost prea în umbră.

Deși cu toții vom simți presiunea emoțională a acestei lunații, această Lună plină unică este deosebit de delicată pentru câțiva aleși. Continuă să citești pentru a afla dacă ești unul dintre semnele zodiacale cele mai afectate de Super Luna plină albastră din 30 august 2023.

TAUR
Este timpul să îți filtrezi lista de prieteni, dragă Taur. Aceasta este o lunare deosebit de plină de speranță pentru tine. Este timpul să renunți la limitele autoimpuse și să manifești cele mai extravagante obiective. O piatră de hotar ar putea fi chiar după colț. Cu toate acestea, ai grijă de cine se află în jurul tău. Taurul va fi foarte sensibil când vine vorba de rețelele lor sociale. Va vedea cine îl susține și nu îl susține cu adevărat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană confirmă discuția „tangențială” cu Nicolae Ciucă despre candidatură la summitul NATO
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!