5 ani de Vlad Cazino: Super experiențe & Distracție pe bune, cu joc responsabil!

De fiecare dată când joci pe mize reale la cazino online, acceptă să ai o plasă de siguranță și să rămâi mereu la înălțime, fără compromisuri.
Filip Stan
30 aug. 2023, 15:23
5 ani de Vlad Cazino: Super experiențe & Distracție pe bune, cu joc responsabil!

Pentru că se aniversează 5 ani de Vlad Cazino pe piața de divertisment online din România, cel mai șmecherific cazinou online derulează o campanie în care reia și mai puternic mesajul său de susținere a jocului responsabil.

Dacă ești pasionat de jocuri de noroc, campania este și pentru tine! Universul distracției pe bune vine cu recomandări esențiale pentru super experiențe, dar și cu instrumente utile prin care jocul responsabil este cu adevărat protejat.

Cătălin Bordea, superstarul de stand-up comedy pe care te poți baza mereu pentru divertisment de top, apare în campanie alături de maestrul responsabilității, actorul Florin Piersic Jr., recent alăturat trupei de elită.

Spotul video și alte vizualuri de campanie ilustrează perfect principiul de bază al Vlad Cazino: este cool să te distrezi echilibrat și responsabil! Într-un mediu sigur, ai parte de momente memorabile, fără regrete.

 „Depuneri fără limită? Nu pe tura mea. Joacă Responsabil! Ia zi, bossultane, ai băgat cam mult de data asta, nu-i așa? Stai chill că nu-i problemă. Intri frumușel pe Vlad Cazino și bagi acolo limită la depunere. Zic bine? Zic bine.!

„Dacă-ți dă cu minus, impune-ți limite. Joacă responsabil! Bro, după fața ta parcă ai cam fi în problemă. Nu mai bine pui tu frumos o limită adevărăciune la pierderi? Și stai no stress după aia. Iar dacă mai ai nevoie de ajutor, te aștept aici https://www.vladcazino.ro/general-info/whentostop.”

Instrumente utile pentru Joc Responsabil, la Vlad Cazino

Ni se poate întâmpla tuturor să ne distrăm atât de puternic, încât să pierdem noțiunea timpului. Vampirul Vlăduț, gazda cazinoului online Vlad Cazino, a pus la punct instrumentele potrivite, la îndemâna celor ce adoră sloturile și jocurile de live casino sau orice alte resurse de pe platforma vladcazino.ro.

De fiecare dată când joci pe mize reale la cazino online, acceptă să ai o plasă de siguranță și să rămâi mereu la înălțime, fără compromisuri. Distracție epică, amintiri cu vampireală ca la carte – iată ce promite charismaticul vampir însetat mereu de distracție responsabilă.

Cele mai cool tool-ul pe care le găsești la Vlad Cazino, în secțiunea dedicată Jocului Responsabil la cazino online:

  • Testează-ți profilul de jucător – date utile, pe baza informațiilor oferite de tine, care te pot ajuta să vezi dacă îți asumi riscuri nefirești
  • Limite la depunere – pentru a acționa mereu rezonabil, stabiește suma maximă pe care o poți depune și cât de des să poți aduce bani noi
  • Limitarea pierderilor – bugetul alocat nu trebuie niciodată depășit, așadar acționează cu prudență și setează-ți limite clare
  • Pauză sau chiar auto-excludere – dacă este necesar, poți sta departe de jocurile de noroc o perioadă de timp

Pentru ca totul să fie și mai sigur, la fiecare 60 de minute petrecute pe platforma Vlad Cazino, ești informat de cât timp joci și cât ai câștigat sau pierdut în respectivul interval. În plus, echipa de relații cu clienții Vlad Cazino este la dispoziția ta oricând ai nevoie de suport dedicat, 1 la 1.

Kindred Group: target de ZERO venituri din Harmful Gambling

Pentru că își dorește să acționeze 100% etic, Kindred Group, operatorul de top care deține Vlad Cazino, și-a propus să finalizeze un proiect aflat acum în derulare, cu ținte foarte ambițioase.

Sub titulatura „Our Journey Towards Zero”, targetul este de a ajunge la zero venituri din jocuri altfel decât abordate responsabil de către jucători. Practic, comportamentul dăunător se dorește a fi eliminat complet la jocurile de pe toate platformele din cadrul Kindred Group, deci inclusiv Vlad Cazino.

Alături de Vlăduț, joacă-te mereu responsabil și bucură-te cu adevărat de această formă de divertisment, în stil vampiresc ultra modern.

Vlad Cazino face parte din Unibet (Germany) Limited, companie care deține Licența Clasa I nr. L1160657W000330 ONJN (01.09.2016 – 31.08.2026). Platforma www.vladcazino.ro se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul străin care face angajări pe bandă rulantă în luna august. Se oferă salarii bune, tichete de masă, bonusuri și nu e nevoie de studii superioare
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Este anunțul momentului! BNR anunță soarta românilor care au credite în LEI. Sunt vești proaste!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cod VIOLET în România! Meteorologii Accuweather anunță pericol iminent de radiații ultraviolete în București
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Vouchere lemne 2024. Când intră banii pe cardurile de energie
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Andy Murray își încheie cariera după înfrângerea din sferturi la Roland Garros
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?