Bătaie ca în codru în sala de păcănele din casa preotului Băbeni! Primarul localității nu a văzut și nu a auzit nimic. “Nu stiu nimic de treaba asta”

Bătaie ca în codru într-o sală de păcănele din localitatea Babeni, din judetul Vâlcea, care funcţionează într-un imobil deţinut de preotul Emil Rădulescu, cel care deține și funcția de director al casei de cultură din oraș.
Alina Costache
30 aug. 2023, 17:05
Bătaie ca în codru în sala de păcănele din casa preotului Băbeni! Primarul localității nu a văzut și nu a auzit nimic. “Nu stiu nimic de treaba asta”
Bătaie ca în codru în sala de păcănele deținută de preotul nabab din Băbeni! Primarul localității nu a văzut și nu a auzit nimic.

UPDATE, precizări de la preotuol din Băbeni: „Preotul Emil Rădulescu deține imobilul în care funcționează respectivele activități economice, dar nu este proprietarul sau operatorul activităților menționate. În calitate de locator, nu are obligația legală de a verifica sau supraveghea activitățile locatarilor în cadrul imobilului închiriat, cât timp aceasta este una care funcționează în legalitate. Activitatea pe care o desfășoară este una legală în România și societatea care desfășoară această activitate deține toate autorizațiile și documentele necesare pentru desfășurarea ei. Imobilul a fost închiriat de-a lungul a 20 de ani și locatarii au avut diverse obiecte de activitate: magazin mixt, magazin second-hand, curățătorie chimică. Niciuna dintre activitățile economice nu a fost supravegheată și nu a avut legătură cu proprietarul imobilului, în speță Emil Rădulescu.

De asemenea, informația că Primăria și postul de Poliție din localitate sunt foarte aproape de respectivului imobil nu corespunde realității geografice. Existența unei distanțe semnificative, de cel puțin 500 de metri, între imobil și sediile respective face această afirmație incorectă.”
Bătaie ca în codru în sala de păcănele deținută de preotul nabab din Băbeni! Incidentul a avut loc în cursul săptămânii trecute, în noaptea de joi spre miercuri, la ora 01:25.

Citește și Cine este preotul care l-a sfidat pe IPS Teodosie și a reclamat calitatea vinului pentru împărtășanie din biserici. ”Totul ține de conștiință, despre cum și cu ce ne prezentăm în fața lui Dumnezeu”

Bătaie ca în codru în sala de păcănele deținută de preotul nabab din Băbeni!

Totul a început după ce un tânăr a fost lovit de un altul, iar în scandalul lor s-au implicat și alți clienți, iscându-se o bătaie generală.

La un moment dat, unul dintre tinerii loviți a ieșit afară și a încercat să intre în sală cu un cuțit, însă nu i-a mai fost dat drumul înăuntru.

În urma acestui scandal, care a fost unul destul de mare, primarul localității, Ștefan Bogdan, a declarat că nu știe cui aparține sala de păcănele și că nu a văzut și nu a auzit nimic.

“Nu stiu nimic de treaba asta… Am auzit, dar e treaba politiei, nu e treaba mea. Da, are program cu aprobarea vecinilor (pentru a functiona non-stop – n.r.), are tot ce trebuie firma aia. Nu-i cunosc, nici nu stiu despre cine e vorba. Oricum, eu vineri am avut discutie cu cel care a eliberat programul de lucru si… «domnule primar, dosarul este complet, poate sa verifice oricine, are aprobarea vecinilor»… Sunt situatii din astea cand vor program permanent trebuie aprobarea vecinilor. Maine oricum o sa ma intalnesc cu cei de la Politie, cu domnul comandant si o sa restabilim programul, daca fac chestii din astea, il bagam la program de pana in ora 22.00. Exact, mai e si in zona centrala, si parcare”, a declarat primarul Bogdan Ștefan.

 

Mai mult, aceeași sală funcționează non-stop, deși Consiliul Local a votat în unanimitate ca programul acesteia să fie permis până la ora 22.00.

Citește și Preotul Calistrat dă de pământ cu Teodor Baconschi: „O chestiune ieftină, de cea mai joasă speță!”

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Proprietarii de apartamente au interzis. Trebuie să anunțe chiriașul și să-i ceară permisiunea
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Cele mai poluate orașe din România au ajuns într-un clasament european. Unde îți poți pune în pericol sănătatea
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Câți bani a investit Gabi Bădălău în Bianca Drăgușanu. N-a lăsat-o să se urce în Skoda Octavia
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE. Devine obligatoriu în România. Se va aplica în toate statele membre
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Atacuri aeriene israeliene asupra școlilor din Gaza: Zeci de persoane decedate
MediaFlux
PENSIA după 30 DE ANI de MUNCĂ! Se dau în PLUS SUTE de LEI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?