Farul Constanţa, eliminată din Europa după 0-2 cu HJK Helsinki. Prestaţie jenantă pentru echipa lui Gică Hagi

Farul Constanţa a pierdut, joi, returul cu HJK Helsinki, scor 0-2 în manşa a doua a play-off-ului pentru grupele Conference League şi a fost eliminată din competiţie. În tur, campioana României s-a impus cu 2-1.
Filip Stan
31 aug. 2023, 20:58
Farul Constanţa, eliminată din Europa după 0-2 cu HJK Helsinki. Prestaţie jenantă pentru echipa lui Gică Hagi

Farul Constanţa, eliminată din Europa după 0-2 cu HJK Helsinki. Gazdele au deschis scorul în minutul 20, după o gafă inexplicabilă comisă de Tudor Băluță. Mijlocașul, aflat la trei-patru pași în terenul advers, nepresat, nu s-a informat și a trimis o pasă „leșinată” înapoi, prin care i-a pus pe contraatac pe finlandezi. Radulovic a dezvolat rapid jocul în dreapta, s-a demarcat apoi în careu, în stilul lui Victor Pițurcă, și a înscris cu capul de la marginea careului mic, dintr-o centrare de manual. În minutul 70, fotbaliștii lui HJK Helsinki au plimbat mingea prin careul campioanei României, iar Radulovic a reuşit dubla.

Min. 70: Bojan Radulovic fac e dubla! La acest scor, Farul este eliminată

Min. 20: Bojan Radulovic a marcat după o gafă în defensiva românilor

Min. 5: gol HJK Helsinki, anulat pentru ofsaid. Bojan Radulovic a trimis cu capul din 5 metri, complet nemarcat. Faza a fost analizată în camera VAR. În urma analizei, „centralul” Sebastian Gishamer a anulat reușita pe motiv de ofsaid!

Farul – HJK Helsinki, echipe de start:

HJK: Maenpaa – Toivio, Tenho, Halme – Kouassivi-Benissan, Lingman, Peltola, Soiri – Hostikka, Keskinen – Radulovic
Rezerve: Ost – Ollila, Hamalainen, Da Graca, Ro. Riski, Bande, Paananen, Raitala, Kannellopoulos, Olusanya, Tanaka, Hetemaj
Antrenor: Toni Korkeakunnas

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Nedelcu, Artean – L. Munteanu, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Buzbuchi – Queiros, Vînă, L. Andronache, Boli, Grameni, Ad. Mazilu, Marins, Grosu, Sali, N. Popescu, Dussaut
Antrenor: Gheorghe Hagi

Bodo/Glimt – Sepsi 3-2 (Sørli 24, Pellegrino 28, 100 / Alimi 42, R. Varga 46), în tur 2-2

PRO ARENA LIVE VIDEO HJK Helsinki – Farul Constanţa. Trupa lui Gică Hagi s-a impus, scor 2-1, la Ovidiu, însă trebuie să obțină un rezultat pozitiv și în capitala Finlandei pentru a-și asigura o calificare istorică în grupele competiției. Fanii campioanei României își vor putea urmări favoriții și din țară, iar asta deoarece returul va fi difuzat pe Pro Arena.

Ianis Hagi, prezentat oficial de Alaves. A avut-o alături pe iubita sa, Elena Tănase: „Mi-am împlinit un vis” FOTO
Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a fost nemulţumit de jocul elevilor săi în prima parte a meciului de joi, de pe teren propriu, 2-1 cu HJK Helsinki. Hagi spune că Farul merge la Helsinki pentru victorie.

„Sunt fericit că am câştigat, dar sunt şi supărat pentru că fiecare trebuie să fie mai responsabili şi să asculte mai mult. Fotbalul nu se uită, dar trebuie să ai caracterul pe care l-am avut din minutul 60, când am jucat mai bine, am fost mai ai dracului. Ce s-a făcut în prima repriză e incredibil. Echipa era ruptă, erau distanţe mari între jucători. Trebuie să fii scurt, compact, agresiv, cum am fost din minutul 60. Dar nu contează cum a început, contează cum se termină. Mai e şi meciul retur, ne aşteaptă un meci foarte greu acolo. Trebuie să fim mai puternici, să batem şi la ei. Pentru mine a intra în grupe e ceva… Pentru mine contează să jucăm fotbal. Calitatea unui campion e aceea că se conectează. Nu trăieşte în trecut. În fiecare meci învăţăm ceva şi sperăm să ne facă să fim mai buni!”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipa Farul Constanţa a învins joi seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia finlandeză HJK Helsinki, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League.

PRO ARENA LIVE VIDEO HJK Helsinki – Farul Constanţa. Echipa lui Hagi l-a transferat pe Narek Grigoryan de la FC Urartu

Farul Constanţa anunţă, miercuri, că a ajuns la un acord cu FC Urartu pentru transferul jucătorului Narek Grigoryan la campioana României.

Dan Alexa a încheiat relaţia cu Anamaria Prodan. „Nici nu mai vorbesc, s-a rupt totul!”

În vârstă de 22 de ani (17 iunie 2001), Narek Grigoryan evoluează ca aripă dreapta şi este component al naţionalei Armeniei. A jucat, de asemenea, pentru toate naţionalele de juniori şi tineret ale Armeniei.

În palmaresul său figurează campionatul şi Cupa Armeniei câştigate în sezonul 2022-2023 cu FC Urartu, iar în carieră a mai evoluat pentru Banants, BKMA Yerevan (ambele Armenia) şi Jagiellonia (Polonia).

În cele 162 meciuri disputate până acum în carieră pentru echipele de club, a marcat 41 de goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!